Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каране със запалени фарове през деня?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Каране със запалени фарове през деня?

Да, ама за същото време са изгорени стотици тонове бензин в повече заради измъчените алтернатори в софийските задръствания, преизпълнен е планът за актове на глава от населението и са осигурени значителни извънредни доходи на "проверяващите органи"...

Коментар

И също така доста от остарялите пластмасови рефлектори са потъмнели и са неефективни вечер когато са наи -нужни! Колко от водачите ще си купят рефлектори само защото са потъмнели ....маи николко.

Коментар

Важното е, че няма загинал нито един пингвин по софийските улици за този период. За какви тонове бензин и рефлектори говорите. Европейци
        There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
        No wahalla.

Коментар

Да! Понеже всеки пингвин от малък забелязва контрастно и еднозначно приближаващите запалени фарове!
          Граждани водачи! Карайки на запалени фарове по светло вие пестите ценни пингвини!
          Не се смущавайте да ги включвате, не пречите на никого! Все едно хората не ги забелязват защото не са родени в Антарктида, и заради елементарното свойство на човешкият мозък да привиква към постоянно дразнение. Даже постоянната болка се игнорира, а тя е първостепенен сигнал за мозъка.
          Граждани водачи! Не е нужно да карате на запалени фарове от март до октомври! През указаният период гражданите катаджии имат други доходи.

Коментар

Първоначално публикуван от razno Преглед на мнение
            Ми преди няколко години беше регистрирано намаление с около 10 на сто на катастрофите в Унгария след въвеждането на светнатите фарове. Ако това означава, че се спасява 1 на всеки десет, аз съм за фаровете, особено акот този един съм аз. За целта съм готов да си включа и осветлението в купето, парното и да си сложа още няколко акумулатора в колата.
            А готов ли си да спреш да караш, колега? Ако всички спрат да карат ще са спасени 10 от 10! Тогава ще си със сигурност един от спасените!

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
              А готов ли си да спреш да караш, колега? Ако всички спрат да карат ще са спасени 10 от 10! Тогава ще си със сигурност един от спасените!
              най-добре си лЕжи в кревата... ама може да стане земетресение и пак да се пречукаш...

кофти работа е да си жив - всеки момент може да...

аз обаче си карам на фарове, понякога помага /макар, че пак се правят, че не те виждат/... бях се заблудил, че разхода на час /на пасата/ ми вдига с 0.1л/час от фаровете, но установих, че било от парното/климатроника/ - като го изключа /нали се затопли времето/ разхода е 0.7л/час, а при вкл. 1-ва или 2-ра степен на вентилатора става 0.8л/ч от фаровете не се променя въобще
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

извинявам се ама пове4ето за какво мрънкат 4е влизат в преразход да не карат тогава, постоянно пътувам през седмицата извънградско и много е гот да налетиш докато изпреварваш в дъждовно време например на някой който оби4а икономиите за ток и алтернатори за автомивка не говорим 4овека оби4а да е маскировъ4ен да се слива с пейзажа и тогава ми иде да обърна и настигна и да газя газя газя.................................. те тея дето ги оби4ат тея работи и безиновите помпи си връзват с тел да е по малък хода да не хар4ат бензин ЕВРОПА да му мисли 4е има номади на нейна територия
                Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Момчета, нали не се караме тук, а !!!
                  Всеки си казва мнението, някой с насмешка,
                  друг сериозно и неутрално, но лично мнение.
                  Само закона е този, който ни задължава,
                  него можем да го плюем, щото е закон
                  и щото сме българи!!!

Ще обясня, защо от десет години карам ВИНАГИ на фарове!!!!!!!!!!!!!
                  Няколко поредни коли ми бяха все сив-металик,
                  т.е. цвят "асфалтов".

С първата, един заспал шофер на "Егида", ми скочи от 10м.,
                  като ми отне предимство на негов ляв завой.
                  Прочетох разни статиски на застрахователи и ми ,
                  тъмните коли правят повече катастрофи от светлите!
                  Почнах да карам, само на фарове(1996г.),
                  имах дете на 5г., няма да го трепя, я!!!!

С втората, Volvo, шведско изпълнение, като дадеш контакт
                  и фаровете се включват. В дъждовно време, един пич ме изтряска,
                  отнемайки ми предимството пак на ляв завой...

Следващата беше жълт металик.
                  Кума ми, отне предимство на "сив металик", на ляв завой, с нея
                  и "пълна щета", за сметка на каското, слава богу.

Сега съм с тъмно-зелена, бяла и светло-сив металик,
                  но фаровете са винаги включени....!!!
                  За разлика от Течо(Стефане, мойте уважения),
                  няма да ви баламосвам с никакви пингвини.
                  Карайте, "както ви душа сака"!!!!
                  Дано, само не дойдете на моя,.......опит!!!
                  Да ви пази, Оня и БЕЗАВАРИЙНО на всички!!!

Коментар

Чакай сега. Не знам от коя година, но много отдавна и аз карам на фарове. Моето твърдение е, че е престъпление законовото изискване да се кара на фарове. Както и с колани. Поради простата причина че е недоказуема ползата, но гарантирани корупцията и тормозът.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                      Чакай сега. Не знам от коя година, но много отдавна и аз карам на фарове. Моето твърдение е, че е престъпление законовото изискване да се кара на фарове. Както и с колани. Поради простата причина че е недоказуема ползата, но гарантирани корупцията и тормозът.
                      Е, и аз не карам с колан!!!!
                      Ама ти, да си все "против"....!!!
                      Д.Цончев - Не познавам по-мъжко отношение, към този свят,
                      от несъгласието...!!!!

Коментар

а бе такъв си ни е манталитета фарове или дълги или никви, мига4и-табу вземат да арестуват някой 4е ги пуска ина4е съм забелязъл стопове за мъгла се пускат ей така да ги забележи 4овек 4е карат много модерни коли ама в мъглата хи4 нали някой требе се кьорави отзад, масово неизправни светлини по пове4ето коли ква корупция бе пребиване трябва и никой не може да ме убеди 4е е до възможности просто сме държава изградена от идиоти не се изклю4вам
                        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                          Чакай сега. Не знам от коя година, но много
                          отдавна и аз карам на фарове. Моето твърдение е, че е престъпление законовото изискване да се кара на фарове. Както и с колани. Поради простата причина че е недоказуема ползата, но гарантирани корупцията и тормозът.

дам, легален рекет е тва. и не само. тряа да има законово изискване за ролкейдж, спотни седалки и 4-точкови колани. и приключваме с глупостите

Коментар

До: Каране със запалени фарове през деня?

Не забравяйте!
                            от 1 ноември до 1 март МПС задължително се движат с включени светлини за движение през деня или с къси светлини.
                            LZ1HKW
                            Реглаж на преден и заден мост
                            My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

крайно време е ! Днес в най-силния дъжд и тъмницата имаше коли без фарове... Самоубийци!
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                                крайно време е ! Днес в най-силния дъжд и тъмницата имаше коли без фарове... Самоубийци!

Или убийци......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X