а ти статистически можеш ли да докажеш обратното?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Каране със запалени фарове през деня?
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
не бе Алекс, аз за икономисващите МОТОРИСТИ имам предвид, че измряха...Първоначално публикуван от alex_markovНеееее, не е вярноПървоначално публикуван от Тедо /LJ73/... естествен подбор - икономисващите постепенно измряха
повечето собственици на Москвичи и Жигулки са ТВЪРДО убедени че се хАбят крушките и твърдо не пускат (слабите и без това) фарчета докато съвсем не стане тъмно и почнат да не отцелват платното
А Легендите за икономията отна гориво от загасени фарове е смехотворна, ама Тедо е показал сметката и ако нямаш много прецизен капкомер и лабораторни условия не можеш да хванеш разликата
а иначе, да - поне 75% от шофьорите смятат, че фаровете са САМО за да виждаш пътя /а не и за да ги виждат ТЯХ самите/...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Стефане, ако в Германия /и въобще "на запад"/ правеха толкова тежки катастрофи на съответен брой коли, отдавна да са забранили автомобилите...Първоначално публикуван от СтефанАко се казвах Бундестаг можеше и да отговоря.
Я сега да видим с колко са намалели катастрофите в осветените държави. Статистически и доказано. Защо изобщо там тогава има катастрофи.
Извънредните средства за обозначаване са извънредни. Лъжливото овчарче е лъжливо.
у нас я има я не 1.5млн редовно движещи се автомобили /а не по веднъж седмично/ и загиват по 1000 души на година, а швабите имат над 30млн коли - дали загиват по 20 000души годишно?
това за ограничението по аутобана не е баш така - на много места /завои, пътни възли, по-големи наклони/ има ограничителни знаци, да не говорим в населените места... и естествено, където има ограничение има и камери... докато при нас КАТаджиите застават само на най-правите и хубави места, където е нормално да караш най-бързо...
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
малко Световна статистика от WHO /вижте ИНДИЯ
/
http://www.safecarguide.com/exp/stat...statistics.htm
от Ирландия
http://www.garda.ie/angarda/statisti...roadstats.html
от Нова Зеландия
http://www.ltsa.govt.nz/research/toll.htmlпомогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Защо пък аз? Има си цяла наука - психофизиология. Там това са азбучни истини.
До 10-12 годишна възраст не знаех че големите трансформатори бучат. Чух ги когато се върнахме от едно тихо място, където наште ни бяха завели през лятото. Всичките години преди това бях живял на няколко метра от тях.
Ще помоля всички спорещи с мене за всякакви глупости: опитайте поне веднъж да отговорите на моите въпроси, а. А то постоянно ми се налага да повтарям очевидни истини на факта или примитивни съждения не надхвърлящи общата култура на кварталната кръчма след 21 часа примерно. Скръб.
Очевидно спирачките спират автомобилите. Очевидно запалените фарове ПОНЯКОГА помагат да се избегне катастрофата. Очевидно те НЕ са решение на проблемите на движението по пътищата.
Сам карам със запалени фарове от години. От което естествено не следва нищо. Който иска пак кара насреща ми в моето платно.
Ентусиазираната подкрепа на кое да е чисто рекетьорско действие ми прилича много повече на Стокхолмски синдром отколкото на осъзната позиция.
Коментар
-
а защо не пробваш ти да отговориш на поставените въпроси поне веднъж и после ние а?В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
само два въпроса от цяла тема.айде аз простия ще отговоря.Първоначално публикуван от СтефанЕ не виждаш ли кой и какви закони пише?
Кво е това каране на фарове през деня например?
1.Законите ги пишат комисии към народното събрание в РБ.веднъж лоши друг път добри.
2.Това е каране с което се цели намаляване на произшествията на териториата на РБ?
некви други въпроси за разискване в кръчмата?В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
Мога ли да попитам откъде знаеш, че "не следва нищо"? Как би могъл да знаеш дали някой път не си останал жив именно благодарение на това, че някой в насрещно движеща се кола е видял достатъчно навреме запалените ти фарове и се е отказал от изпреварването, което е щяло да го изведе на челен удар срещу тебе?Първоначално публикуван от СтефанСам карам със запалени фарове от години. От което естествено не следва нищо. Който иска пак кара насреща ми в моето платно.
След като твърдиш, че от години караш със запалени фарове, кое му е рекетьорското на въведеното изискване през есенно-зимния сезон да се кара със запалени фарове?Първоначално публикуван от СтефанЕнтусиазираната подкрепа на кое да е чисто рекетьорско действие ми прилича много повече на Стокхолмски синдром отколкото на осъзната позиция.
Аз съм карал 4 години в страна, където запалените фарове са задължителни целогодишно. Т.е мога да говоря от позиция на човек с конкретен практически опит. Ти такъв нямаш ...
Ха сега да видим кое е "осъзната позиция" и кое е дежурно мрънкане с големи претенции!
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
благодаря на vladi333 за цитата на закона, ще го имам предвид и ще си карам на фарове за да няма излишни разправии.
А по принцип халогените поставени правилно НЕ заслепяват Тедо.
тъй като светлината ОПРЕДЕЛЕНО е насочена надолу. Въпреки това, моите халотгени са с двустепепен ключ фабрично - и мога да включвам само отпред светлините , а отзад съм си с нормален габарит без да кьоравим заднодвижещите се ..
Не съм от тия катили които смятат светлинките за украса.
Коментар
-
като как се регулират фаровете за МЪГЛА, че аз поне не знам да имат регулиранеПървоначално публикуван от Slickблагодаря на vladi333 за цитата на закона, ще го имам предвид и ще си карам на фарове за да няма излишни разправии.
А по принцип халогените поставени правилно НЕ заслепяват Тедо.
тъй като светлината ОПРЕДЕЛЕНО е насочена надолу. Въпреки това, моите халотгени са с двустепепен ключ фабрично - и мога да включвам само отпред светлините , а отзад съм си с нормален габарит без да кьоравим заднодвижещите се ..
Не съм от тия катили които смятат светлинките за украса.
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
това пък да регулирането къде го прочете
казах, че яко са поставени правилно .. особено ако са фабрични си има ъгъл под който се поставят и няма нужда от регулиране освен ако няма деформация на носещия детайл.
Ела да те свЕтнем със "халогенките" и ще видиш, че нема да седиш като заек на осева линия.
Те най.чинно ми показват дупките вечерно време, както и ми дават малко допълнително странична светлина.
Ако искам да заслепявам, ще сложа некои тенджери на покрива, въпреки, че би-ксенона върши чудесна работа за такива с НЕ-регулирани НЕ-халогени
Тедо ей сега проверих за реглажа на халогените да ти кажа ..
малко съм проз и не знам как се качват снимки, но ако желаеш мога да ти пратя схемичка, която показва че има реглаж на халогените .. не че е толкова важно де, ама като гледам тука има хора на детайлите и затова реших и аз да си сверя часовника.
Коментар
-
Да вметна само, че фаровете за мъгла неса забранени от сега те са забранени попринцип в населени места и така е правилно! Има фарове и фарове... неможе аз да си карам жигулата с балонните крушки и ти да ми излезеш с 4-5 запалени халогена... каде ще отида аз? А един по-неопитен шофиор може и да ти спре фаровете
И според мен това със закона е глупост! Всеки сам трябва да прецени за себе си! Оставете крушките и разхода по-старите с механични релета просто им умират акомулаторите в градски условия със запалени фарове и то най-вече през зимата, И ще кажете да си слагат по слаби кружки... да ама отсреща като ти връхлети един паралия с джипа и с 2-та халогена и ти си в банкета! С запалени фарове се унищожава и предупредителния сигнал, който досега имаше, защото ако сега пресветнеш дълги къси от другата страна ще получиш боен фар...
А относно моторите там одавна трябваше да е задължително карането със светнат фар! И дори да не е така всеки оважаващ себе си би си светнал фар и сложил най-малкото каска! А такива газарчета дето неискат нито едно от двете да мрат... то и те правят статистиките!
Да кажем, че ако всеки спазва ограниченията и знаците няма да му е нужно да гледа чуждите фарове, за да неправи проишествия ама ние след някой ден ще искаме и газовете да ни светкат, за да можем да покажем колко ни варви старата каруца!
лек денНикога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
-
Коментар
-
специално за Слик
- да прочете пак извадката от правилника за фаровете за мъгла
- тия фарчета на посочения линк са тунинг, а не "орижинал"
- какво ти помагат при каране като не светят на повече от 10м - да се убиеш няма да заобиколиш дупка за 10мпомогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Ааа Тедо нема таквоз нящо !Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/специално за Слик
- да прочете пак извадката от правилника за фаровете за мъгла
- тия фарчета на посочения линк са тунинг, а не "орижинал"
- какво ти помагат при каране като не светят на повече от 10м - да се убиеш няма да заобиколиш дупка за 10м
извадката я прочетоф .. зиам си беУешшка малниеносно
халогените са си вригинални !! нма нищо общо с тунинга на колата.
а за помагане .. помагат, който не е карал със свестни халогени, той не знае разликата
а 10 метра при нормална скорост са си фактор. Виж ако сме Суперсоникс и за нас под 100 не е скорост .. това е друго нещо.
И все пак ТЕ се регулират
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар