Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Винетка и приложението и

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Винетка и приложението и

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Жигули пил ли си?
    Аз съвецка бира не съм пил никога по една друга причина , но не тук е мястото.
    Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
    В България изобщо никога не са се правили тенекиени кутийки, за никоя бира.
    Да бе ,верно ! То за сега остави , ама при социализъма винаги съм се чудел къде се правят .
    Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
    Приключихме ли с винетките ?
    Май да . То не беше рев , не беше чудо ...
    ..пък се оказа чудо за 3 дни : винетката вече се купува ма 1 мин. и отпадна необходимостта от периодично дращене ( поне за нея) по предното стъкло.
    Същевременно не видях ни един съфорумец да се е оплакал , че поради скапаната тромава, бюрократична , и корумпирана бокова система , не е успял да си купи винетка и тол ченгетата са го глобИли по тази причина пе`стин кинта.
    Същевременно : моите съболезнования на колегите , лепещи една винетка на 3 и повече коли , ма то идеални ралти нема - ше требе да преглътнеме...
    Последно редактирано от Vlado_Ts; 08-03-19, 10:32.
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
      Аз съвецка бира не съм пил никога по една друга причина , но не тук е мястото.
      Бе, аз съм пил, ама беше "разредител" към огромните количества водка, та нЕмам спомен ни за вкус, ни за цвЕт. Дет се вика, може и майтап да са си направѝли с мен и да са пикали в шишето преди да ми дадат да пия...
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        В Березка продават някакво с това име...
        Не - това "Жигулское", което се продава в Брезичката е доста добро. Продават обаче и ето тази:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:0_1_orig.jpg
Прегледи:1
Размер:74.3 КБ
ID:5810179

Която вече си е задължителна за дегустация - много е хубава.

Жалко е, че затвориха "Бира и шампанско" на бул. "Черни връх" - там имаше страхотни бири...
        "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от Bibo71 Преглед на мнение
          Аз бих си носил преснимани талона от КАТ с транзитния номер и нотариалния договор
          за всеки случаи, че от тези 1000 новоизлюпени тол-полицаи никой знае колко дебили има.

И кръщелно свидетелство !

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
            Същевременно : моите съболезнования на колегите , лепещи една винетка на 3 и повече коли , ма то идеални ралти нема - ше требе да преглътнеме...
            Това е "хорашо",но остават псевдо "инвалидните" .... и са достаааааааааааааааааааааа.

Коментар

Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнение
              Това е "хорашо",но остават псевдо "инвалидните" .... и са достаааааааааааааааааааааа.
              Решаването на този проблем, има малко общо с вида на винетките и минава през решаването на онзи с псевдодокторите.
              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Споко, аз не се класирам за инвалидна минетка пък има три коли.
                Демек не го мислете толкова.
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                  и минава през решаването на онзи с псевдодокторите.
                  И тази тема е весела......... няма псевдодоктори,има престъпен и ненаказан бизнес сред тях и то не само с телковете...........

Коментар

Не те ли хванат на пътя без винетка, нема глоба:

https://fakti.bg/bulgaria/365683-glo...a-samo-na-pata
                    RAV 4
                    F650GS

Коментар

Хеехе, че то винаги - за да има глоба - трябва да си хванат за нещо.
                      Прочие, който си е редовен, няма за кво да реве.
                      Дайте пак за бирата, аз след малко си отварям една кутийка Шуу..., че има пица

Коментар

Гледам че някои си плащат "лилянките" с кеф. Че и злорадстват. Хубаво. Аз пък винаги съм я плащал с погнуса и нежелание. Щото са пари за нищо, дадени на същите нагляри, дето "амнистират" задълженията на мюфтийството, раздаващо имоти под наем, пък пишат акт на самодеен танцов състав за доброволно дадени лев и половина без касов бон насреща.

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                          Гледам че някои си плащат "лилянките" с кеф. Че и злорадстват. Хубаво. Аз пък винаги съм я плащал с погнуса и нежелание. Щото са пари за нищо, дадени на същите нагляри, дето "амнистират" задълженията на мюфтийството, раздаващо имоти под наем, пък пишат акт на самодеен танцов състав за доброволно дадени лев и половина без касов бон насреща.
                          Е, ти съвсем така.
                          То по тая логика - едните са бившите комунисти, другите са шофьорите на комунистите.
                          Ма си гласуваме за тях с кеф.
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                            Аз пък винаги съм я плащал с погнуса и нежелание. Щото са пари за нищо, дадени на същите нагляри.....................
                            А бе и аз така, ама какво да правиш. Бият лошо през джоба.
                            Затова си купуваш спокойствие за една година, на цена 97 лева.
                            И след като вече си изряден-става ти едно леко, леко, чак ти идва да запееш...
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Баси и лекото, купил съм 4 и остават още 3 през април месец.
                              RAV 4
                              F650GS

Коментар

Ти си изедник бе, кво се оплакваш. Камиончетата изкарват за две винетки всеки ден, седнал да ми реве...

Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X