Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Винетка и приложението и

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Винетка и приложението и

Скоро всички ще забравят, че въобще са съществували хартиени... още няколко месеца мрънкане и готово.

В Румъния винаги се разписваш на номера си преди да ти я пуснат. Става за 30 секунди навсякъде. Ама тя топлата вода....
    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
    Drag Grand Canyon Daily
    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
    LZ1JYM

Коментар

На мен ми се струва, че умишлено ни набутаха с тези електронни винетки - някой прибра големите пари за системата, която сега се оказа неработеща и с доста дефекти. Гратисният период от няколко месеца за тестване на системата явно не са били достатъчни за това. Идеята според мен, е да се създаде още по-голям хаос. В Румъния съм бил и там винетката е електронна. Даваш си талона и паспорта и ти я издават. На излизане от границата на Румъния има една табела с надпис "Винетен контрол" Там си има автоматичен скенер, който сканира номера на колата. Ако не си платил, веднага те хващат. Ама тук понеже сме си в Булгаристан и почти всичко е наопаки...

Коментар

Та какво са ни набутали, винетката си е все сто лева (97)?
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
          Е нали реване трябва да има. Аз съм на далавера, няма да стържа като малоумен тъпи стикери посред зима, дето са ги направили да се разпадат на 15 части, заради разни тарикати. Вчера на един завой гледам ТОЛ милиционер с нещо като камера в ръка, насочил срещу трафика. Бяхме 3 коли, като "му са открих", както се казваше в един скеч, тоя като скочи и газ към колата, сигурно съм му светнал без винетка, че съм още с аналогова . Викам си, ще ме гони сигурно, върнах газта, че ми стана интересно, ама не го дочаках.
          Ford Maverick II 2.3 XLT
          Ford Mondeo MK5

Коментар

Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
            Е нали реване трябва да има. Аз съм на далавера, няма да стържа като малоумен тъпи стикери посред зима, дето са ги направили да се разпадат на 15 части, заради разни тарикати. Вчера на един завой гледам ТОЛ милиционер с нещо като камера в ръка, насочил срещу трафика. Бяхме 3 коли, като "му са открих", както се казваше в един скеч, тоя като скочи и газ към колата, сигурно съм му светнал без винетка, че съм още с аналогова . Викам си, ще ме гони сигурно, върнах газта, че ми стана интересно, ама не го дочаках.
            Сега чакай гльобА и разправиЙ. Надяваме се, че ще споделиш неизбежните перипетиЙ, коЙто ще последват.
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
              ...Ама тя топлата вода....
              ..винаги е готова за откриване [emoji1]

TT
              Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                Сега чакай гльобА и разправиЙ. Надяваме се, че ще споделиш неизбежните перипетиЙ, коЙто ще последват.
                Или да ме вържат на площада и да ме замерят с камъни.
                Ford Maverick II 2.3 XLT
                Ford Mondeo MK5

Коментар

Ква глоба приредовна аналогова винетка бе?!?Давам ги веднага на КЗП хрътките!С аналогова съм законен потребител,докато не изтече срока и!Снима сверява вижда че е редовна и толкова ,ако не го направи значи е за кютек и да си свенява работата,не я е свършил както трябва!При редовна винетка глоба,ебати и съденето ще пада ?!До дупка!Или ще работят качествено и ще спазват правилятя или да се завират там където слънце не изгрява!Деа и бананаджийте гнусни!Още 1500-2000 харантутници към данъците ни и държавния бюджет!Ае да видиме за кой ще е крайната дебела глоба!Овчото време е на свършване!Крайно време е някои да го разберат по нормалния начин!
                  Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                    Ква глоба приредовна аналогова винетка бе?!?Давам ги веднага на КЗП хрътките!С аналогова съм законен потребител,докато не изтече срока и!Снима сверява вижда че е редовна и толкова ,ако не го направи значи е за кютек и да си свенява работата,не я е свършил както трябва!При редовна винетка глоба,ебати и съденето ще пада ?!До дупка!Или ще работят качествено и ще спазват правилятя или да се завират там където слънце не изгрява!Деа и бананаджийте гнусни!Още 1500-2000 харантутници към данъците ни и държавния бюджет!Ае да видиме за кой ще е крайната дебела глоба!Овчото време е на свършване!Крайно време е някои да го разберат по нормалния начин!
                    Спокойно колега, много си войнствен. Нещо не ни схващаш с Гагича закачката .
                    Ford Maverick II 2.3 XLT
                    Ford Mondeo MK5

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                      ..Снима сверява вижда че е редовна и толкова ..
                      Би трябвало при тая проверка автоматично да те "преобразува" в електронен, така ще се разтоварва системата, отделно, че полицай те е проверил.
                      байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                      Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                      Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                        Абе "набутани" със сигурност има. По данни на АПИ от старта на новата система до края на Януари са продадени 1 милион винетки - с 440 000 винетки повече, отколкото за същия период през миналата година. Почти двойно! Та така...
                        Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

"Набутани" има......
                          Двама служители на Държавна охранителна организация,които познавам,вече си купиха.Годишни!

/не смея да и пиша името на организацията/
                          Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
                          ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
                            Спокойно колега, много си войнствен. Нещо не ни схващаш с Гагича закачката .
                            Не бе забрарих да сложа тикон,за това така ти се струва!Иначе не че не заслужават кютек!Всеки ден съобщения в новините за проблеми с тъпите е винетки и тъпите им софтуераджий!Проблемите още се изчиствали .....?!?!Е докога ще си бършат мърсотиите !Като не можеш да направиш нещо ,просто не го прави.или викни специалист дето ще го направи и тества успешно!И как можеш да внедряваш нещо в продажба ,без подготовка и тест!Във фирмите и местата където съм работил ,текат тежки глоби и неустойки.С тия рискове е запознат всеки отговорен изпълнител и тука и навън!Тия чистели нещо си ......!Поздрави!
                            Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнение
                              "Набутани" има......
                              Двама служители на Държавна охранителна организация,които познавам,вече си купиха.Годишни!

/не смея да и пиша името на организацията/
                              И аз познавам 3-ма [emoji3] та положителен ефект има [emoji481] И като се замислиш че тези 5-ма имат поне по още един автомобил ...

TT
                              Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

На 3 автомобила купих 3 годишни винетки по 3 различни начина - от А1, от сайта bgtoll.bg и от мобилното приложение на bgtoll.bg. Никакви проблеми. Лесно, бързо и удобно. Просто не мога да разбера за какво е това реване. Ама някой си бил объркал номера. Е, и за това системата била виновна. Айде бе...
                                HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X