Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Абе няма екшън в клипчето, ама днес сутринта много ме доядя...
    Преди два месеца гледам една дебела лелка и един младеж от съседна сграда се опитват да демонтират току-що поставена преграда между две ленти на натоварен булевард...
    Звъннах на 112 и от там - в полицията, ама то започнаха едни въпроси едни приказки, и лелката си замина без да успее да демонтира изцяло оградата (Транспортна полиция е на 30м от мястото)... След няколко дни оградата изчезна...
    И така днес сутринта чувам свирене на спирачки и доста тежък удар... Друг идиот (доколкото разбрах - често си пийвал) пресича през отворената дупка, изскача между спрелите автомобили и преминаващ през свободната лента автомобил го помете (в случая дори това, че автомобила бе БМВ, и го шофираше мадама не ми променя мнението, че те нямат вина)..
    Нататък - историята ясна... Звъня на 112, след има няма 20 минути пристига полиция, създавайки още по-голяма суматоха (и блокирайки пътя на пристигащата след още 5 минути линейка)...
    От близкия хотел изскочиха някакви чужденци (явно работещи на сондите, защото бяха с фирмени гащеризони), явно с медицинска подготовка, защото директно се пльоснаха на асфалта за да обездвижат блъснатия...
    Видео от инцидента няма - направих само снимка след като приключи евакуацията...
    Та се чудя, дали мазната лелка може да се смята за подтикваща към самоубийство....
    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
      ...Та се чудя, дали мазната лелка може да се смята за подтикваща към самоубийство...
      Не знам дали подтиква към самоубийство, но премахване на елементи от организацията на движение трябва да се третира като престъпление.

Коментар

Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Удар отзад в насрещното
          Если в чем-то не везет, оно и дальше так пойдет...

от днес, гледаме от 1:10 на видеото:
          Последно редактирано от Ясен; 17-10-16, 22:38.

Коментар

Това пак ли е реното ?
            Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
            За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Ясене при еспейс втора серия единственото спасение отзад е теглич защото на 20 сантиметра под бронята няма нищо . В моя са спирали поне 5 пъти като последния е от преди 2 седмици на кръговото на четвърти километър . Задната врата се отключва от механизъма посредством две дълги щанги около 5 милиметра които за бравата са хванати в едни ламаринени скобички и най вероятно някоя се е откачила при удара . Ако искаш нещо наистина кораво служебния ми Камаз се продава С него не ти пука от никой . По предната броня има следи от последните мигове на поне 2 БМВта и един голф
              Последно редактирано от sek.1; 18-10-16, 05:38.
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Вие Уазки нямате ли си?

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
                  Това пак ли е реното ?
                  И пак същото. На това явно не му върви никак.

Коментар

Ясене, сложи една лепенка отзад -"Спира внезапно!".
                    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                    Drag Grand Canyon Daily
                    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                    LZ1JYM

Коментар

И една табела "У" на тавана не е шзлишна. Ще го заобикалят отдалеч.

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
                        Ясене, сложи една лепенка отзад -"Спира внезапно!".
                        Ама аз не спирам внезапно. А при катастрофата с румънците камерата показваше над 90км/ч в момента на удара.

А за табела на тавана - след сагата със синята лампа в багажника нямам желание пак да се разправям с милицията.

Коментар

Не знам. Мен така ми изглежда, но и да не е така, ще свърши работа.
                          Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                          Drag Grand Canyon Daily
                          Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                          LZ1JYM

Коментар

Аз пък си мисля , да си намериш някой читав адвокат и да забогатяваш

Дано да ти се прекъсне серията , че ....
                            Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                            За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              И пак същото. На това явно не му върви никак.
                              Я да се неоплакваш толкоз, че както е известно има и по-големи каръци!!

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
                                Дано да ти се прекъсне серията , че ....
                                Предната кола дето влезе в серия я продадох. Новите стопани нямат проблеми.

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                                Я да се неоплакваш толкоз, че както е известно има и по-големи каръци!!
                                Аз изобщо не играя в А група.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X