Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Не знам от къде ти е информацията, но книжки могат да вземат, а защо не ги вземат съм обяснил горе. Виж за камерите е друго, но и от тях ги е страх и тоя година всички се бяха препотили от новите преброителни камери.

Във Румъния книжки на Българи вземат за добро утро и глобите са им доста по солени. Не защитавам никой, а просто споделям наблюдения от много румънци.
    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
    Drag Grand Canyon Daily
    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
    LZ1JYM

Коментар

• От: Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Нали говорим за у нас, все пак, не за Румъния. И какви са санкциите у нас, не в Румъния. И какви са санкции могат да прилагат нашите органи спрямо чужденците. Ако може, разбира се, без да го приемате като заяждане, да приложите пример, в който следва да се отнеме СУМПС и реда за това, изключвайки употребата на алкохол.

Коментар

• Куриозни снимки и филмчета на нарушители

50км/ч превишаване в населено място, което не е рядко явление.

Както и да е, неуредиците в законите и наредбите за движение по пътищата, пак са си наш проблем, не на румънците.
        Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
        Drag Grand Canyon Daily
        Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
        LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение

Както и да е, неуредиците в законите и наредбите за движение по пътищата, пак са си наш проблем, не на румънците.
          Ето това намеквах. Сега ако разгледаме и юридическата конюнктура по отношение на правоприлагането, ще стане кристално ясно, че нещата не са мръднали на йота от поне началото на 90 та година насам.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexr Преглед на мнение
            Само една забележка - в селото скоростта беше между 67 и 73 км/ч според регистратора. Доста нарушение си е.
            Зачита се.

Лично аз предпочитам да карам зад камион с неговата скорост, каквито и дивотии да прави той (в някакви разумни рамки де), вместо да предизвиквам изпреварвания точно в тия села около Зл. Панега и Луковит. Там ограничението е 40 навсякъде ама тръгнеш ли с по-малко от 60 те изпреварват задължително - включително камионите. Чиста сделка между съвестта и безопасността, изгодна и на двете страни.

Коментар

Аз само да вметна по повод видеото на Ясен, че няма как да докаже, че точно тоя автомобил го е ударил отзад. Разбира се, ако няма протокол от полицията. Просто се вижда как се поклаща колата, но останалото не мисля че ще е проблем да бъде оборено от добър адвокат.

Коментар

Има протокол.

Коментар

Всъщност вземането на книжки и свалянето на номера у нас само би повишило нивото на корупция. Отново ще имаме КАТ-аджийския фактор "ко праим ся". Никой не трябва да бъде спиран за дребни нарушения. Просто трябва да започне да работи (да не се бърка с "оптимизира") системата за събиране на санкции.
                  Щом глобата от Италия пристига в Германия, значи може. Няма причина глобата от България да не може да пристигне в Румъния, но очевидно няКОЙ не иска.
                  Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Маркони Преглед на мнение
                    Само да попитам тахографа може ли да бъде прочетен от всеки полицай?Или само ДАИ имат въпросното устройство?Саше, не се заяждам - интересно ми е.
                    Ами не знам в момента как е. Докато бяха само шайбите - полицая просто поисква шайбата и там си се вижда. А сега при електронните - нямам идея. Да споделят съфорумците, които карат камиони.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Зачита се.

Лично аз предпочитам да карам зад камион с неговата скорост, каквито и дивотии да прави той (в някакви разумни рамки де), вместо да предизвиквам изпреварвания точно в тия села около Зл. Панега и Луковит. Там ограничението е 40 навсякъде ама тръгнеш ли с по-малко от 60 те изпреварват задължително - включително камионите. Чиста сделка между съвестта и безопасността, изгодна и на двете страни.
                      Факт, че такъв компромис се налага да се парави, но ако има камера, аз с българската си регистрация съм в кюпа, а камиона с чуждата си продължава щастливо. По моя редовен маршрут е особено зле в село Брестница.

Коментар

Я така и така сме на темата измислете камера с WDR, FullHD и ISO поне 3200 ама на USB, а не като пълноценен регистратор.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Я така и така сме на темата измислете камера с WDR, FullHD и ISO поне 3200 ама на USB, а не като пълноценен регистратор.
                          Гопро?
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

гопро доколкото си спомням не умее да го играе uvc камера. То си записва в себе си.

Ама по-новите не ги знам.

Коментар

BlackVue 600 ? Май я имаше и във вариант с 2 камери - за монтиране на предно и задно стъкло
                              Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Blackvue-то също записва на sd пък май не се търси това. Бях мяркал такива подобно из руските форуми или dashcamtalk ама не помня точно. И аз се замислям за задна вече че предната mini 0805 май не стига.

Sent from my IPhone 10
                                Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 10 потребители онлайн. 0 потребители и 10 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X