Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Не че оправдавам шАфьора на това с тирантите, ама и да не беше там, ти или трябваше да чакаш където чакаш тролея, или да свършиш същото като него и да се опнеш на средата на кръстовището, където беше края на колоната в твойта лента.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Слабо, много слабо. Някой друг с по-морално нравствено поучителни указания, за правилника за движение в София?

Коментар

Първоначално публикуван от razs Преглед на мнение
        Слабо, много слабо.
        Слабо или силно - факта си е факт!
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Викаш да нахлуем в кръстовището на червено с петнадесет тонен варел, пълен с хора, с риск в нас да се забие някой на скорост е в реда на нещата, той ще си е виновен.

Коментар

Ба та, в мизерника, razs! Човекът чинно си навлиза в кръстовището на тъмнооранжево (съдейки по "твоя" светофар). Изнася се внимателно, оглеждайки се добре на всички страни.
            В интерес на истината, на това точно кръстовище, той друг шанс за минаване- няма. Трябва да хване зеленото и на двата светофара, което е мишън импосибъл, особено със смяна на трасето по жиците. Ако се позасили повечко, ще вирне кокилите и без чужда помощ. Ти също нямаш много накъде да се изнесеш, освен да се наредиш на опашката на светофара с "България". Ако се сещам правилно за кръстовището от клипа, де. Това не пречи, ако си бързал, да си изредил родата му до десето коляно, както, вероятно, бих направил и аз. А кого са псували повече, теб или него, следващите в колоната, докато оня си дигне прътовете... не знам.
            Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Слабо, много слабо. Някой друг с по-морално нравствено поучителни указания, за правилника за движение в София?
              Имало специален правилник за София ?

В него пише ли нещо за ползването на метрото ?
              Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
              За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Естествено, че има спешъл правилник за София, като гледам, ни един не ползва обрародвания в държавен вестник, всеки си мисли някакви си негови теории за траектории и предимства, принудителни премествания прочее телесни саморазправи и побутвания. Мисля, че отдавна е известен факт това, само дето не всички искат да си го признаят.

Коментар

Викаш да нахлуем в кръстовището на червено с петнадесет тонен варел, пълен с хора, с риск в нас да се забие някой на скорост е в реда на нещата, той ще си е виновен.
                  Не викам. Пиша. Ако има риск някой да се забие в него, тоя същия би се забил в последната кола от колоната, в конкретния случай.

Пак - не оправдавам никого. Конкретния си е за псуване. И аз ги псувам често. Просто по правилник не се навлиза в кръстовище, ако ще спреш по средата му, независимо дали има светофар и тоя светофар свети зелено.

Коментар

Ей, софиянци, слаба ракия сте вие. На нашия кмет преди време така един тролей му засекал пътя, та сега цялата контактна мрежа им смъкна на гадовете!
                    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      ...Ако има риск някой да се забие в него, тоя същия би се забил в последната кола от колоната, в конкретния случай.
                      ...
                      Явно на вашето задно стъкло няма стикер - "Аз пазя мотористите".

Коментар

Явно на вашето задно стъкло няма стикер - "Аз пазя мотористите".
                        Стикера ли пази мотористите ?!

... то и пред Гагич, некви простаци, винаги тръгват по-късно от него, или некви кретащи възрастни хора рЕзко му се мЕтат пред джипа, ама повредата може и да е в телевизора.
                        Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 20-09-16, 13:00.
                        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Намек беше за хора с неразвита втора сигнална система. Тук няма такива, вие също го схванахте, нали? Идеята е да не се случи нещо подобно, но вместо лек автомобил, да не се зададе мотор например.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                            Ба та, в мизерника, razs! Човекът чинно си навлиза в кръстовището на тъмнооранжево (съдейки по "твоя" светофар). Изнася се внимателно, оглеждайки се добре на всички страни...
                            Чисто червено си е, ама има още четирима поне, пак така, явно там правилника е друг, а може да е смотан сфетофара
                            Петима тЕрикати на едно кръстовище си е аксиома за проблем.
                            байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                            Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                            Суперспам - спама на суперите

Коментар

Елегантно решение, както в миналото на Гагич. Сигурно доста биха ги нагворили, ама трябва още нещо. Да не е по- добре да сеошамарят, та да ревне цялото информбюро. Да не визираме само водачите на гр.транспорт, да погледнем малко и от комичната страна.
                              А тези простотии се правят от името на всички ни.
                              Даника
                              Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

http://m.blitz.bg/news/article/446720
                                Ти на кого ще се обадиш?
                                А тези простотии се правят от името на всички ни.
                                Даника
                                Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X