От: Куриозни снимки и филмчета на нарушители
Още малко от днес. Първо толераСтен водач решева, че трябва на всяка цена да пусне тръгнал да минава на червено учебен автомобил, управляван от САМ в колата (вероятно самия инструктор
) водач. После пък една баничарка задръсти движението, за да пропусне насрещно движещите се и с отработен маньовър да си продължи в еднопосочното локално платно в посока, обратна на движението
Още малко от днес. Първо толераСтен водач решева, че трябва на всяка цена да пусне тръгнал да минава на червено учебен автомобил, управляван от САМ в колата (вероятно самия инструктор
) водач. После пък една баничарка задръсти движението, за да пропусне насрещно движещите се и с отработен маньовър да си продължи в еднопосочното локално платно в посока, обратна на движението
Всички бяха убедени, че става дума за лобистко допълнение в закона, за да се пласират въпросните столчета. Аз пък имах подарена някаква съветска комбинация - стол-люлка (с дъги отдолу), който става и на "голяма люлка", като се закачи на една сглобяема рамка, а също така ставаше и за детско столче за съветска кола (имаше указания как да се монтира в "Жигули" и "Москвич"), детето се връзва с колани, естествено. Ползвал съм го него, за да може жена ми да се вози до мен (да ми подава вода и да ми пали цигарите
). Тези, които като малки не са се возили с колан и не са оцелели просто няма как да го напишат тук, нали.

Коментар