Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    И нямам обяснение.
    Аз имам
    Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

По Е 79 даже и хора газят
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

....

Сега ми предстои забавлението "претенция към чуждестранен застраховател". ...... освен нерви, ...
        Неимуществени вреди,
        може да намериш читав адвокат, който да се заеме срещу % да им изцеди застраховката,пък те после ония,
        че ти си почти на максимума в ограничението и удар отзад, като отдясдо са ти колелата на ТИР-а, ако не е стрес малко по-крив вектор на удара и щеше да си на кайма.
        Липса на внимание към пострадалите и т.н, смачкай ги тия безмозъчници.
        байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
        Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
        Суперспам - спама на суперите

Коментар

Сега ми предстои забавлението "претенция към чуждестранен застраховател".
          Можеш да си спестиш част от забавлението, като се обърнеш към НББАЗ (Национално бюро на българските автомобилни застрахователи).
          Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Ако не е нагло да попитам, какво обяснение за ситуацията и опита за бягство даде шишкавия представител на мамалигарско- ромската етническа съседка?

П.С. мен ме блъсна един турчин гастърбайтър преди години, Алианц (неговата застрахователна компания) ми платиха много прилично без обструкции, макар, че той беше твърдял какви ли не глупости в опит да отърве вина.

Коментар

Ясене, тия само са е опитали да си отмъстят щото нали днес си връщаме Добруджа
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

То не е от днес, но пак е от знаменателна дата - 9 септември.
                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
                  Неимуществени вреди ... читав адвокат ... срещу %
                  Адвокат срещу процент съм почти сигурен че е незаконно. Освен това с цялата тази работа трябва да се ангажира жената, която си има по-здравословни занимания.

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
                  Можеш да си спестиш част от забавлението, като се обърнеш към НББАЗ (Национално бюро на българските автомобилни застрахователи).
                  Ще я видим тая работа. Не съм отварял още папката.

Първоначално публикуван от razs Преглед на мнение
                  Ако не е нагло да попитам, какво обяснение за ситуацията и опита за бягство даде ...
                  Не ми се преразказва, но общо взето странна работа. Аз бях тръгнал да им търся пътна помощ през няколко телефона и да ангажирам разни хора ПРЕДИ да видя видеото.

Иначе не бих.
                  @Ники Бочев: извинявай за занимавката.

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                  То не е от днес, но пак е от знаменателна дата - 9 септември.
                  Всъщност е от 10-ти и добре че реших да извадя записа от камерата преди да се е превъртял. Не се знае дали няма тепърва да потрябва.

Коментар

Адвокат срещу процент съм почти сигурен че е незаконно.
                    Не е, спокич.
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

...Освен това с цялата тази работа трябва да се ангажира жената, която си има по-здравословни занимания....
                      В белите държави такъв инцидент го броят за милионен джакпот.
                      При такива, дори по-леки удари, може да има последствия и за стави, гръбнаци и квото се сетиш мърдащо от ускорения. Та правете си ЯМР, на филма се вижда кой плаща.

пп
                      щом Русе<->София ви е джигитски, пробвайте Кърджали<->Хасково
                      байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
                        В белите държави такъв инцидент го броят за милионен джакпот.
                        С две деца вътре, едното си е бебе.
                        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                          С две деца вътре, едното си е бебе.
                          дву-милионен

дбрс е напълно прав, съд до дупка.

Коментар

Адвокат срещу процент съм почти сигурен че е незаконно.
                            И в момента имам действащ договор с адвокат на % от изкараната от него сума на обезщетението (по друг повод, не ПТП) - не вярвам да е чак такъв идиот, че да подпише незаконен договор с мен.

Както са казали ДБРС и търтея - съд докато го докараш до просешка тояга наглеца, да не може и скейтборд да си купи след като приключиш с него.
                            Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

В Закон за адвокатурата изрично си пише, че възнагражданието на адвоката може да бъде уговорено или като абсолютна сума и/или като "процент върху определен интерес с оглед изхода на делото".
                              Последно редактирано от Чавдар (V93); 25-09-16, 21:28.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Само бягай от тарикати искащи %-та напред
                                Много е вероятно застрахователя тук да предложи добра сума, а те да гърбят румънеца.

Това пак го гледам и не вярвам, ще пускам по-често регистратора, явно съм късметлия

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X