Е щом се държат така начи такива. То не е до цвета на кожата.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Е щом се държат така начи такива. То не е до цвета на кожата.
Що тъмнозелени? Това е класическото явление на българско селско спиране в стил "на мегдана пред хоремаго". Едно време борче`ата яко го практикуваха по "Витошка" и създаваха мощнейши задръствания.
Последно редактирано от Bogoljub Gagic; 03-09-16, 21:38.
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
И тук ли не се разбра още от първия пост на търтея, че визира поведение? Поне ,,циганска работа" не се употребява само в някои региони. Дирим май пак нещо.
А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Дани, точно защото си жена не им пука.
Я да беше някоя мутра с голям черен джип-бърз-бързо щяха да се отместят.
Точно, много са ербап щото потърпевшия е сама жена с Джимни. Ако беше нацепен, татуиран 120-килограмов батка с черен жиб - не само че щяха да се отместят, ами и стъклата щяха да му измият докато маневрират, че да му направят път. Често срещано явление по нашите пътища - да се правиш на Батман, пред сама жена в колата. Дришльовци, най-вероятно даже и чехлювци.
Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.
Още малко Пернисофийско ежедневие - на 0,55 автобус запушва лента за завой надясно, защото възнамерява да продължи направо. Както вече научихме, шофьорите на автобуси могат да правят каквото си искат съгласно "Закона на cecoa1 & со.", така че, по-вЧепетляващи са маньоврите на едно "БМВ" от 01,46 мин:
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Като стана дума за това кръстовище и любимите мизерии на водачите от грАдския транспорт, да споделя и аз едно клипче, пък вярвам, няма да ме оставите гладен, ще ми сипете доволно. Защото... му смъкнах тирантите, минавайки покрай него.
Не бой се, щом е сухо и си в колата, си като във фарадеев кафез, няма да те убие тока. Да, просто дръпнах с ръчица и заминах. Онзи притича после, видях в огледалото.
Като стана дума за това кръстовище и любимите мизерии на водачите от грАдския транспорт, да споделя и аз едно клипче, пък вярвам, няма да ме оставите гладен, ще ми сипете доволно. Защото... му смъкнах тирантите, минавайки покрай него.
Е ся Гагич умрЕ от яд, че не се е сетИл първи за тая мизерия !
P.S. Писали сме с заедно.
Джам си ми Гагич !
Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 20-09-16, 11:33.
Причина: P.S.
ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар