Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Куриозни снимки и филмчета на нарушители

Не бяха тъмнозелени.
    Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
      Не бяха тъмнозелени.
      Е щом се държат така начи такива. То не е до цвета на кожата.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Агресивната простотия е надрасова, наднационална, надпартийна и надполова, ако щеш.
        Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Що тъмнозелени? Това е класическото явление на българско селско спиране в стил "на мегдана пред хоремаго". Едно време борче`ата яко го практикуваха по "Витошка" и създаваха мощнейши задръствания.
          Последно редактирано от Bogoljub Gagic; 03-09-16, 21:38.
          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Демек са си чисто бели (и наистина цигани).
            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

И тук ли не се разбра още от първия пост на търтея, че визира поведение? Поне ,,циганска работа" не се употребява само в някои региони. Дирим май пак нещо.
              А тези простотии се правят от името на всички ни.
              Даника
              Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Разбрах го Търтея тутакси. Но не съм съгласна, че "просташка работа" = "циганска работа".
                Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Права си. След това ясно мнение темата не би трябвало да хване някаква странна посока.
                  пп съжалявам за преживяното, дано подобни емоции са рядкост
                  А тези простотии се правят от името на всички ни.
                  Даника
                  Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    Дани, точно защото си жена не им пука.
                    Я да беше някоя мутра с голям черен джип-бърз-бързо щяха да се отместят.
                    Точно, много са ербап щото потърпевшия е сама жена с Джимни. Ако беше нацепен, татуиран 120-килограмов батка с черен жиб - не само че щяха да се отместят, ами и стъклата щяха да му измият докато маневрират, че да му направят път. Често срещано явление по нашите пътища - да се правиш на Батман, пред сама жена в колата. Дришльовци, най-вероятно даже и чехлювци.
                    Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Още малко Пернисофийско ежедневие - на 0,55 автобус запушва лента за завой надясно, защото възнамерява да продължи направо. Както вече научихме, шофьорите на автобуси могат да правят каквото си искат съгласно "Закона на cecoa1 & со.", така че, по-вЧепетляващи са маньоврите на едно "БМВ" от 01,46 мин:

България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Като стана дума за това кръстовище и любимите мизерии на водачите от грАдския транспорт, да споделя и аз едно клипче, пък вярвам, няма да ме оставите гладен, ще ми сипете доволно. Защото... му смъкнах тирантите, минавайки покрай него.

Коментар

Първоначално публикуван от razs Преглед на мнение
                          Защото... му смъкнах тирантите, минавайки покрай него.
                          Как ги смъкна? Пресегна се през прозореца на колата? Че ги гледам тролейджиЙте - слагат едни дебели гумени ръкавици преди да пипнат въжетата?

Коментар

Не бой се, щом е сухо и си в колата, си като във фарадеев кафез, няма да те убие тока. Да, просто дръпнах с ръчица и заминах. Онзи притича после, видях в огледалото.

Коментар

Първоначално публикуван от razs Преглед на мнение
                              Като стана дума за това кръстовище и любимите мизерии на водачите от грАдския транспорт, да споделя и аз едно клипче, пък вярвам, няма да ме оставите гладен, ще ми сипете доволно. Защото... му смъкнах тирантите, минавайки покрай него.
                              Е ся Гагич умрЕ от яд, че не се е сетИл първи за тая мизерия !

P.S. Писали сме с заедно.
                              Джам си ми Гагич !
                              Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 20-09-16, 11:33. Причина: P.S.
                              ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                                Как ги смъкна? Пресегна се през прозореца на колата? Че ги гледам тролейджиЙте - слагат едни дебели гумени ръкавици преди да пипнат въжетата?
                                Гоблина ше те консултира,
                                да не подпалиш тапицерията на джипа !

... с един, просташки, дървен бастун ше може да ги дърпаш и като е мокро, а и нЕма нужда да си много близо до тирантите.
                                Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 20-09-16, 11:45.
                                ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X