Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нещо като синя лампа в багажника = 4 месеца без книжка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Нещо като синя лампа в багажника = 4 месеца без книжка

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
    Под страх от бан - за аквариумче за зелени рибки.
    `Ма, моля ви се, малко по-практични предположения, да се повъзползваме и ние, нали форумът е за взаимопомощ. Аз рибки не гледам, защото гледам две котки...
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Аз ползвах ротационни лампи за един вид игра за сръчност. Правех стандартни рекламни конзоли-серийно, които започваха да пищят и включваха пробляскваща светлина при грешка. Не виждам как щеше да ме притесни или да ми вземе "доброволно" лампата някой. На всичкото отгоре и доста се чакаха тези лампи-поръчвах ги поне две седмици предварително. Някога стигаха в последния момент, а устройствата бяха за износ. Можеха да ми приберат лампите, но щяха да платят неустойки с пет цифри в евро... Но липсата на смислено обяснение от Ясен, прави нещата да изглеждат по-зле, отколкото са всъщност, май.

Коментар

Първоначално публикуван от Еmil Преглед на мнение
        Но липсата на смислено обяснение от Ясен, прави нещата да изглеждат по-зле, отколкото са всъщност, май.
        Нали се разбрахме, че не е редно да дава той обяснения тук, особено ако форумът се чете от баннат КАТ-аджия - отмъстител, колкото и неправдоподобна да е тази версия, да не я изключваме

Предположение 4: "Офроудстване" накъде на забранено място... с включена лампа - нещо като "имунитет" от горски, от паркова охрана и т.н."?
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Щяхте ли вие да се почувствате по-добре, ако бях дал тук някакво обяснение по-рано?

Истината е, че синият буркан с остатъци от механизъм за въртене нямаше никаква функция. Струваше толкова, че не беше проблем да се купи само за разглеждане, без друга цел. Той беше купен единствено за разглеждане, а оттогава си седи в ролята на куриоз за показване (от техническа гледна точка, той си е куриоз). Служил е също така за играчка и за съд за вода в моменти, когато е нямало по-подходящо средство.

п.п. катаджията-отмъстител е толкова уязвим в момента, че сигурно стиска палци да ме пуснат на първото заседание на делото и да загубя интерес към случая и към него. Отделно от купчината свидетели, имам си и заплашителни SMS от него. И да не е той, пак мога да му отровя живота с много малко усилия.
          Последно редактирано от Ясен; 03-10-11, 17:42.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Щяхте ли вие да се почувствате по-добре, ако бях дал тук някакво обяснение по-рано?

Истината е, че синият буркан с остатъци от механизъм за въртене нямаше никаква функция.
            Естествено. Нямаше да се чудим к`во е това. Ако е неработещо и не функционира => не е въпросното средство за МПС със спец. режим.

Коментар

За аквариумче значи. Само за зелените рибки не познах. Язък!
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                За аквариумче значи. Само за зелените рибки не познах. Язък!
                Зелени рибки, отглеждани за зелен хайвер ?
                Абе в тия времена, човек трябва да внимава и с терминологията, току-виж на "наркодилърски" зелена рибка значело нещо, дето пак да те окаушат при споменаването му

Коментар

За зелен хайвер всички сме ходили. Но риби аз не отглеждам, пак главно заради котарака. Животът им ще е кратък и вълнуващ.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                    `Ма, моля ви се, малко по-практични предположения, да се повъзползваме и ние, нали форумът е за взаимопомощ. Аз рибки не гледам, защото гледам две котки...
                    Аз пък 2 котки имам, както и 4 аквариума (сумарно към 1 кубик вода). Така че тук конфликт няма.
                    Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
                      Аз пък 2 котки имам, както и 4 аквариума (сумарно към 1 кубик вода). Така че тук конфликт няма.
                      Има, има.
                      Човек си взема котка, освен по други причини, и поради способността си да се отглежда сама повечето време. Рибите лесно ще ги покриеш така, че да не ги излови котката, но си искат грижи, практически колкото куче.

Коментар

А да ви кажа как падат половината от хипотезите-спри на забранено е някой таралясник или нещо дето не прилича никак на полицейско,сложи си лампата кьдето искаш и си намери колата с глоба след половин час и пак ще вьртим хипотези.

Не е монтирана и не се ползва,каква вратичка е това?Ясно като бял ден -разрешена за продажба и притежание,но не и за ползване като такава.За чий ми е си е мой проблем.

Ако колекционирам полицейски капи мога ли да метна една фуражка на задното стькло,нещо от тия старите модели?МИ мога,а дали ще мина метьр някьде?Ще мина........е те там е проблема както и факта,че ше му накривят на капата на куката дето си ги смуче от прьстите.

Закона ясно е написан,тьлкуват го обаче как си искат щото не им дреме.
                        Да хванем темаза за глобите и отнемането на книжка заради регистрационен номер непоставане на определеното му място?Да ви покажа 10 модела които нямат такова място ако искате?Ако законите тук ги тьлкуваха като там аз по едно крьстовище нямаше да мога да мина -то не са димки,огньове,маски,станции,рькавици,скиорски очила посред лято,ракетен пистолет.........и това се движи в багажник на стара черна Ска доста пьти следвана от още една или 2 такива.
                        С Ясен седнали да се занимават дето ако се снима /пьлна мутра е в профил значи,еле десния / и ако си снима колата ше се напикаме половината от смях ако трябва това да си го представим като бандитско сьчетание.

Сьд кога ще има? Няма да споменавам,че тук може и на другата сутрин да сме си премерили силите пред сьдията,там и да падне в сьда Ясен пак е без нерви цял месец.

Шсь опраим
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Добавих снимка
                          Риби се гледат много по-лесно от котка, но... това е вече друга тема...
                          Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                            Зелени рибки, отглеждани за зелен хайвер ?
                            Абе в тия времена, човек трябва да внимава и с терминологията, току-виж на "наркодилърски" зелена рибка значело нещо, дето пак да те окаушат при споменаването му
                            Ъ, той Ясен в едни далавери с други течности беше замесен. Явно синия цвят изкарва на показ някакви достоинства и недостатъци на огнената вода. Подозирам обаче че по-нататъчното гадаене ще премине границата на добрия тон и ще нагази в мътните води на промишления шпионаж
                            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              ....си седи в ролята на куриоз....
                              Май накрая е спечелИл своеобразен Оскар за тази си роля...
                              Майтапа си е майтап. Дано се оправиш без много ядове.
                              Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                                Съд кога ще има? Няма да споменавам,че тук може и на другата сутрин да сме си премерили силите пред сьдията,там и да падне в сьда Ясен пак е без нерви цял месец.
                                Най-рано март-април. И Фнимавайте с адреса - да не се окаже, че на посочения в жалбата адрес няма никого и съдът... минал и заминал без Ясен или адвокатът да са разбрали !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X