Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препър като синоним на луд а...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препър като синоним на луд а...

Ще видите като се заженя и спря да отделям пари за играчки..... Ко? НЕ!
    Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
    No man left's behind !!!!

Коментар

След 5 страници четене въобще не ми стана ясно що на обикновен български селянин викате препър ? Ма понеже и аз искам да съм модерен и да не съм вече селянче а препър направих бърза преценка на инвентара и ситуацията: ядене бол, 200 компота още толко лютеници и мармалади, 150 буркана овче месо а след месец 200 кила свинско, половин тон картофи, два чувала фасул и към 200 литра каберне и мерло.В обора крава, теле и 10 овчици, 15 кокошки и ненормален петел, с кон в момента не разполагам.Дърва за огрев има до лятото, хладно оръжие из къщи бол, огнестрелно законно не ма половината рода ловджии ще се намери едно чифте и за мене а и подозирам къде е скрил дядо карабината, тая с пречупените кръстове и патроните от 39та дето са кат нови |(куче знам че барута старее) .Е генератори нямам ма то ток освен са осветление за друго ме не требва, газов котлон също понеже печката си бачка прекрасно и на дърва . Джип да се изнасям имам ама викам да си стоя в къщи до последно ако дойде момент за изнасяне познавам всеки чукар в радиус 20км та има къде да се гоним с зомбитата и да си устройваме засади.Та препър не е синоним на луд, препър е точно описание на обикновен селянин.

Коментар

Така де,кладенец имаш ли,бунар му викат някьде?

Аз можеш ли да си ме представиш вьрзал една крава за палмата,отворил един буркан лютеница,топим луканката вьтре и копам кладенец вьн на паркинга???

На вас ви е лесно,при нас пьрвата рекичка от която може да се пие вода е на дистанция колко е дьлга България,не да си отида на село или да се запаша кат Крали Марко и да се сьберем с баджо на по рИкия някьде да оцеляваме.Тука ЗОР,от нас до на бащата гаража е колко от Парламента до Пазарджик,от сега се оглеждам кьде да копам патроните.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Любенов- не старее чак толкова барута. Ако са добро качество или ако патроните са в оригиналната цинкова кутия..... да кажем шанса да са читави е 90%.

Коментар

Що па цинкова?Аз пласмасови купувам,такива водонепроницаеми.Те ще издьржат ли 50 години па после сина да му мисли?
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
              ...Аз можеш ли да си ме представиш вьрзал една крава за палмата,отворил един буркан лютеница,топим луканката вьтре и копам кладенец вьн на паркинга???.....
              Представих си го образно..... Три пъти почвам да пиша отначало от смях и още не мога да се спра.....
              П.П. То цялата тема е за "Хумор...", ама тая пасторална картина направо ме свали под масата.
              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
              Неизвестен мъдрец

Коментар

А кравата на сиви петна,увиснало виме,гледа ме тьпо,а аз се опитвам да строша кокосов орех между рОгите.СЕди ма миче,чуш,кокоса ми бЕга

Бе лесно ви е на вас,кой си няма кладенец си има село.И аз си имам,на 10 000 километра от тук
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Е са ше те питам как ше и правиш сено от палмова шума... Или ще я учиш да пасе водорасли....? За разкош може да си нарежеш сланинка и лучец върху вестник на капака на мерцедеса и да си боцкаш за мезе. Абе, от кокосови орехи ракия става ли?
                  П.П. Тънкия ми замисъл е, че като резна кило ракия (ако съм още в съзнание де), ставам безсмъртен и ако ще Alien и Predator да ми се явят накуп, ще им туря кучешки каишки и ще ги водя на разходка в парка да плаша помиярите. Та ни'кви зомбита не могат да ме стреснат и ни ми трябват пушки, ни патрони. Кило ракия и си ти. Къде-къде по-лесно от логистична гледна точка....
                  Последно редактирано от kuzdov; 29-10-13, 23:56.
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                    Абе, от кокосови орехи ракия става ли?
                    .
                    Па що да не става.По-лесно обаче с доларчетата и айде в магазинчето,там има какво ли не.

За пушките на теб ти е лесно,имаш ги и зомбита не те плашат.Аз поне сьм страхлив и тепьрва почвам да се Вьоражавам до зьби както вика жената.Тя горката има вьпроси - какво нямаме още.............Божеееееее,идея си няма какво разнообразие има на пазарЯ,да не откраднат кравата Мексиканците
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

• От: Препър като синоним на луд а...

Мда, ама като дойдат зомбитата, доларчетата няма да струват нищо. Инвестирай в кокосови орехи и казан за ракия.
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Пълни откачалници.
                        Като ви се играе на войници, записвайте се наемници, има войни, търсят се. Да видим колко дена ще изарате. Щото талибана с калашника хич не му пука колко слоя гащи имаш и с колко мембрани са.
                        Това вашето си е фенщина, подражание, без практически смисъл.
                        Филмите вкарват всякакви мании. Оня ден един в гората ми обясняваше че гледал как се кара ендуро в youtube, купил си мотор и не може да го запали. Ама бил гледал клипчета как се рита тая твърдата манивела

Но това си е вашо хоби и ваша работа. Както горното си е мое мнение.
                        Футболните и всякакви други запалянковци няма да се свършат, то си е същото.
                        Последно редактирано от Ivan_J; 30-10-13, 09:41.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                          Пълни откачалници.
                          Като ви се играе на войници, записвайте се наемници, има войни, търсят се. Да видим колко дена ще изарате. Щото талибана с калашника хич не му пука колко слоя гащи имаш и с колко мембрани са.
                          Филмите вкарват всякакви мании. Оня ден един в гората ми обясняваше че гледал как се кара ендуро в youtube, купил си мотор и не може да го запали. Ама бил гледал клипчета как се рита тая твърдата манивела

Имаш право Някои си остават на това ниво..други "минават" само през него..докато разберат, че им трябва "здраво дупе"....Никога не можеш да бъдеш подготвен за тези неща...Тук важи онази приказка за Господ....усмихвал се само когато някой си прави планове И става като във вица за глухата акула....
                          ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
                            Имаш право Някои си остават на това ниво..други "минават" само през него..докато разберат, че им трябва "здраво дупе"....Никога не можеш да бъдеш подготвен за тези неща...Тук важи онази приказка за Господ....усмихвал се само когато някой си прави планове И става като във вица за глухата акула....
                            Ба - планове... Няма лошо ама нали не забравяш един от законите на Мърфи за войната: "нито един план не оцелява след първоначалното му прилагане". Обаче ще ти напомня думите на Боро Гардероба "Стрелбата е интересна с това, че като умение се придобива трудно , но за сметка на това се губи лесно". А и екипировката никога не е в повече на принципа "Две е едно едно е нула".

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                              Ба - планове... Няма лошо ама нали не забравяш един от законите на Мърфи за войната: "нито един план не оцелява след първоначалното му прилагане". Обаче ще ти напомня думите на Боро Гардероба "Стрелбата е интересна с това, че като умение се придобива трудно , но за сметка на това се губи лесно". А и екипировката никога не е в повече на принципа "Две е едно едно е нула".
                              Не мога да не се съглася с теб особено за стрелбата Не е като да се научиш да караш колело Изпитал съм го на свой гръб...Пуцане си трябва и то редовно...иначе ще има да се чудиш..що не падат...мишените
                              ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                                Пълни откачалници.

Стискам ти ръка за абсолютно вярно изказване!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X