О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Кажете нещо за ножовете Муела, че току що получих един такъв подарък.Все ми подаряват от по-евтините и това е което зная за муела-та, че е в по-ниската ценова категория.Изглежда солидно направен, но е тежичък.
Кой модел ти подариха ? Като цяло, качеството при Муела съответства на цената.
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Честито! За чистене на риба си купи една Мора, а "Дедовия" го пази за по-блажни действия.
Благодаря за съвета! Мора имам, но след 40-50 костура се затъпява осезаемо. Вчера направих сефтето на "Дедовия" и след 70 риби този нож просто не мръдна. Мисля, че няма да е проблем да оправи още толкова.
Ето и малко снимки, за съжаление, от телефона:
Ето с какво ме оборудваха колеги, един от които успя да строши предишния ми Паранг, поръчван от Малайзия:
“When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
Walter Rohrl
GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.
Изглеждат така след като са одрани. Режещата част на дамасковото острие е 10 см, рибата до него - около 15, с такъв размер са и останалите в купата. Ако се съвсем леко се препържат трябва да се махне само гръбнака, останалите кости не се усещат, особено с подходящо изстудена бира
Коментар