Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Волан на танк

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Волан на танк

Ето малко спекулаций на тема бъдещи руски танк:
    Универсальная Боевая Машина УБМ-3

Проект перспективной Универсальной Боевой Машины «Резак». Россия

Альтернативный перспективный танк «Серп». Россия

Легкий Колесно Гусеничный Танк ЛКГТ

Альтернативный основной боевой танк - 2

Альтернативный двухпушечный танк «Молот»

Танк Объект 477 «Молот»

Танк Т-74

Т-95

Т-99

"Вепр"

Объект 195?

Танк «Объект 187»

Танк Объект 195 (Т-95). Россия

Не е като да няма идеи...
    Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Tetrarch поглед на Тигр, като на ла...о

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:afvstowsketchtoruspage44 (2).jpg
Прегледи:1
Размер:203.8 КБ
ID:5480341
      Бира без ракия - парите на вятъра

Коментар

www.tankionline.com

Коментар

• Re: Волан на танк

Марто, въобще не съм се съмнявал, че патериците отиват в историята, с новата концепция екипаж в купола да няма а всички да са в капсула на дали ще има много място. Може и джоестик да се ползва за управлението, ще се набляга на сигурност а не на удобство.

Коментар

• От: Re: Волан на танк

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
            Марто, въобще не съм се съмнявал, че патериците отиват в историята, с новата концепция екипаж в купола да няма а всички да са в капсула на дали ще има много място. Може и джоестик да се ползва за управлението, ще се набляга на сигурност а не на удобство.
            И аз от самото начало си мисля, че винаги става дума за живучест на техниката и екипажа! Склонен съм да допусна, че до момента на създаване на последния руски танк с патерици - Т-90, конструкторите не са могли да дадат гаранции за достатъчно здравина и сигурност на концепция със щурвал (със всички произтичащи от това промени и изменения). Разбира се, не е за подценяване и закостенялостта на хората с фуражки, които по презумпция са традиционалисти и винаги се готвят за последната война в която са участвали/гледали...

Коментар

Склонен съм да допусна, че до момента на създаване на последния руски танк с патерици - Т-90, конструкторите не са могли да дадат гаранции за достатъчно здравина и сигурност на концепция със щурвал (със всички произтичащи от това промени и изменения). Разбира се, не е за подценяване и закостенялостта на хората с фуражки, които по презумпция са традиционалисти и винаги се готвят за последната война в която са участвали/гледали...
              Это ИМЕННО вопрос к разработчику Тактико-технических требований. Конструкторы ВЫНУЖДЕНЫ их выполнять. Работа по теме "Прорыв" шла как раз в инициативном порядке.

Коментар

Освен за ОБТ на Русия новия танк ще е предимно експортно ориентиран . В този аспект на конструкторите им се налага да предусещат изискванията на бъдещите купувачи . Там нещата стоят като с поръчковите лимузини искат климатик ; вана и джакузи слагаш им ги и ги одираш . За арабския свят трябва и функция алах управлява
                Първоначално публикуван от Ingeneer Преглед на мнение
                Не, няма ничто общего
                Разбирайте с Яков Резник в Сътворението на Бронята това е написал . Оръдието е разработка на КБ Грабин и е адаптирано зенитно с голяма начална скорост на снаряда . Тия дни ако остане време ще поровя да видя къде съм забутал книгата .
                Последно редактирано от sek.1; 07-05-13, 06:32.
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Надо разбирать книгу самого Грабина, хотя там хватает искажений.
                  Дивизионная Ф-22 имела требование к универсальности, однако зенитной не является за отсутствием прицельных приспособлений для ведения зенитного огня. Длина ствола 51,2 клб
                  Собственно зенитная пушка обр. 38 года имела длину ствола 55 клб.
                  Что же до танковой Ф-34, то она отдаленное родство с этой дивизионкой имеет. Длина ствола в калибрах, вроде даже и шаг нарезов - другие.
                  Ф-34, вообще-то из танковой пушки Ф-27 растет.

/уважаемые колеги, моля за перевод/

Коментар

Като цяло това е идеята на "Армата" целия екипаж е в корпуса на машината в купола няма никой, долу са много по защитение. Много по назад са в машината и двигателя у управлението са отпред, изцяло нова концепция за танк.

Име:1331147511_sfwwo.jpg
Размер:176.4 КБ
ID:5480365
                    Място за патерици няма

"Есть информация и о том, что на танке установят электротрансмиссию. В этом случае двигатель работает на генератор, а гусеницы вращают электромоторы. Такая схема легче традиционной, поэтому сэкономленный вес можно использовать для дополнительной брони. Однако в плане надежности она более рискованна. Двигатель танка будет дизельным, мощностью примерно 1400-1600 лошадиных сил."

Коментар

Място за патерици няма
                      На рисунке таки штурвал
                      Последно редактирано от Ingeneer; 07-05-13, 08:51.

Коментар

Колега Ingeneer може ли да попитам има ли някакъв напредък пти Т90 във вътрешната комуникация, винаги съм се чудел как може да е толкова отвратителна.
                        Аз съм карал отТ55М до Т72 по новите модели само на снимка

Коментар

• От: Re: Волан на танк

Няма идеи. В большинстве инженерных машин ТПУ не нужно

Име:mtt-bas10l.jpg
Размер:96.9 КБ
ID:5480377

Коментар

Я кажете, защо тези машини при висока скорост, рязък завой - естествено оффроуд от време на време хвърляха верига.

Попаднах на доста интересно видео - тест на Т34 срещу Т90
                            Не, че могат да се сравняват 2 те машини но поне е весело :

Коментар

Предполагам ,но на голямата площ не съм го забелязвал ,нищо че две години ме е лашкало по черните пътища. Голям кеф е да спиш на пода под лафета на гаубицата ,вози по меко от лодка.

Коментар

Първоначално публикуван от skitnik Преглед на мнение
                                На всеки лист ламарина също.
                                С трилинейка по спомени от 50 метра.
                                За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                                0878 79 20 61 Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X