Обява

Свий
Няма добавени обяви.

" Т-90 ", познат като "Владимир"?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: " Т-90 ", познат като "Владимир"?

Слабо виждаш, точно този човек няма нито една реплика към Sibirski (защо ли), а на Kuzdov само отговаря, във същият саркастичен стил (не е негова инициативата). Уважаемият sek.1 споделя личен опит от обслужване на Т 55 и твърди, че това няма как да става за време сравнимо с това при Леопард примерно - не виждам някой да оспорва и опонира (особено пък по неприемлив начин).
    А със лични нападки (и не само лични) темата изобилства, също и с нагло и арогантно отношение към събеседниците, но източникът съвсем не е GN2355...
    Последно редактирано от davc; 07-10-10, 11:30.
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Аз виждам отлично, а ти по-добре виж например мнение 204.
      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Вижте тази статия "Уязвимость российской бронетанковой техники в городских боях: опыт Чечни. Lester W. Grau, пер. с англ. Юрий Голдаев. (Red Thrust Star, January 1997. Foreign Military Studies Office, Fort Leavenworth, KS)" http://armor.kiev.ua/Battle/Chechen/Vulner.php, и сами си направете изводите.

Коментар

Темата донякъде ми беше интересна защото е нещо ново за мен, след това стана препирня между разбирачи с различни убеждения на тема коя машина е по-добра. След ТТД, новото въоръжение и защитата според мен коментарите трябваше да са тях.
          Заглавието на темата може да се смени "Кой танк е най-добрия" според мен.

Коментар

Така е, но танковете без екипаж са просто преработена желязна руда...

Екипажа е нещото от което трябва да се плаши противника, а екипажите са някои от нашите колеги ...

Това е боя в мирно време...

Друг е въпросът, че в реални условия нещата се променят, включително и в духа на екипажите и не могат да се сравнят интернет приказките с реалният живот, но духа е нещо важно.. Независимо в каква форма!

Коментар

Тъй - тъй. И е редно хора, които никога не са правили нещо, и даже не са чели за него, и сами отлично знаят тоя факт, да имат поне някаква автоцензура, когато се опитват да учат на нещо тия, които са го живяли. А то яйцето да учи кокошката, е някак ... натоварващо. Зер, на тях никой стругар примерно, не им досажда със собствените си виждания за строителството, да кажем.

Коментар

За четенето, някой може и да са чели за танкове/библиотеката на НВУ е доста богата на темата, но не вярвам да има нещо по-ново от Т-72/ така, че информацията на всички спорещи по темата е интернет. Ако съм засегнал някой моля да ме извини.

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                  Слабо виждаш, точно този човек няма нито една реплика към Sibirski (защо ли), а на Kuzdov само отговаря, във същият саркастичен стил (не е негова инициативата). Уважаемият sek.1 споделя личен опит от обслужване на Т 55 и твърди, че това няма как да става за време сравнимо с това при Леопард примерно - не виждам някой да оспорва и опонира (особено пък по неприемлив начин).
                  А със лични нападки (и не само лични) темата изобилства, също и с нагло и арогантно отношение към събеседниците, но източникът съвсем не е GN2355...
                  В реални условия на нито една машина не става за времето което е предписано винаги има нещо да превърти да се скъса или просто да не иска да се отвие или завие . Сигурен съм че не става и при Леопард и Т 90.Това което дават по рекламните филми по Дискавъри и нета са в параметри в идеални условия и ние сме правили демонстраций пред лампазлиите . Само една гайка да испуснеш на неподходящо място и целия норматив му се разгонва фамилията а това е нещо нормално като примерно едни 24 часа почти без почивка си ремонтирал различни машини а нови потрошени продължават да се редят на опашката. Освен Т 55 съм ремонтирал и Т 72 и мога да го обездвижа напълно само с едно чукче 500 грама една тръбичка 10мм на хидравликата на едно място зад купола аиде стига за слабите места щот форумните патриоти ще ме погнат за издаване на държавна тайна На времето по полигоните се събирахме ВАРЕМаджии от всички родове войски и от поне две армий най често втора и трета и пак едвам насмогвахме на потрошената техника при едно средно голямо занятие което се провеждаше най много на 3 месеца амежду тях си имахме поне едно в месеца чисто ВВСарско и поне една тревога в седмицата с изнасяне до изчаквателен район на педесетина километра . Службата на ВАРЕМаджиите въобще не беше лека за първата ми година имам само три дена отпуска защото просто нямаше кой да застане на мойто място и да е завършил някъкво образование свързано с ремонта и експлоатацията на ДВГ . В подделението бяхме четирима завършили Вилхем Пик и ВАРЕМите бяха 4 на автопарк от около 300 различни машини повечето от половината от които бяха джугани и молотовки . През времето което не влачех и ремонтирах нещо в движение бях нещо като командир на авторемонтно отделение в парка където оправяхме това което сме довлекли а то хич не беше малко .
                  Последно редактирано от sek.1; 07-10-10, 19:08.
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Унищожаването на противника е крайната точка, "фокуса", на енергията на нацията...

Гледате ТТД, това е късоглед поглед..

Силната нация е тази, която не се страхува, че друга ще си помисли да я напада! Ама това е за друг раздел...

Факт е че руският войник на този етап е "на кантар" и духа му е функция на успеха на технологията...

Не за друго, а за да знае дали да реже глави със сапьорната лопатка или с технология!

Коментар

Не се притеснявайте за руският войник!
                      Прикачени файлове

Коментар

Че то само Севастопол е струвал на немците точно десет пъти повече време и хора, от цяла Франция. Хем в него е имало почти само моряци. Храбростта - храброст, а умения и оръжие - никакви. И пак ...

Коментар

Втората снимка е от Брестка крепост!

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                            Че то само Севастопол е струвал на немците точно десет пъти повече време и хора, от цяла Франция. Хем в него е имало почти само моряци. Храбростта - храброст, а умения и оръжие - никакви. И пак ...
                            Преминаваме в друга тема ..... Ще я пусна пък каквото стане...

Коментар

http://otvaga2004.narod.ru/xlopotov_8/t90m.htm Някакви новини относно руска танкостроителна програмата...

Коментар

Да, заради нея написах за Севастопол.
                                Май ясно какво съм се объркал по защитата. Ама като гледам - и ония дето са вътре в играта, и в играта с парите, са се объркали повече и от мене ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X