Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    На ни една все още,но ако сьм в Украинска гора и ми кажат,че ми кроят капа ще взема да ги послушам
    Ама benz-e, ти показваш знания ( че си в Украинска гора), а то там укрите избиват невинни неориентирани зелени туристи

ЕЖК казва, че това вече е в Украйна
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:osce_bla.jpg
Прегледи:1
Размер:50.1 КБ
ID:5615354
    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
    Суперспам - спама на суперите

Коментар

Интересни неща се казват зад кадър в началото на клипа.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
        3ВОФ35 (активно-реактивный), само че:

Максимальная дальность стрельбы, км .……… 47,5

Освен това нещо не ми се вярва че на Украйна ги има в достатъчни количества.
        И кратери на ОФ снаряд от 2С7 на видео.

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
          Ама benz-e, ти показваш знания ( че си в Украинска гора), а то там укрите избиват невинни неориентирани зелени туристи

ЕЖК казва, че това вече е в Украйна
          [ATTACH=CONFIG]744962[/ATTACH]

Вьх,не може да е вярно ма на,виж по новините какво твърдят,дронове и папараци ма да не стане с ракетки да са,че тогава ше се тепаме.Цитатчето долу

http://m.novanews.bg/news/view/2014/...долара-/
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Разговор между колеги на 08:33

Коментар

http://www.orschlurch.net/2014/10/08/i-dont-give-a-fck/

Ей на това се вика "здрави нерви" - кораво момче, не се плаши дори от "Град". Пуши цигарка, събира осколки...

Коментар

Лошо е когато войната ти стане ежедневна работа .
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
                  ...Ей на това се вика "здрави нерви" - кораво момче, не се плаши дори от "Град". Пуши цигарка, събира осколки...
                  Аха...гледах и неорязания клип. Феназепам, според мен. Съжалявам, ама не вярвам в терминатори.
                  And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Що, съвсем нормална гледка при твърде долго намиране на терена. Над две седмици в ада и всеки ще станет или пълен неврастеник, или абсолютен непукист.

Коментар

В много книги съм чел за личности непотрепващи от куршуми и снаряди, но не бях го виждал на живо, затова съм впечатлен.
                      Дай боже и да не го видя на живо...

Коментар

Предполагам, че или се адаптираш, или откачаш, или те убиват още в началото...

Коментар

Отдавно известен факт е.
                          Прикачени файлове

Коментар

Представената крива дали е универсално приложима (поне като форма) за различно обучени войници? Много ми е интересно какви методи се прилагат, за да се постигне "програмиране" на войника, за да увеличи и задържи нивото си на ефективност.
                            Разбира се, в Украйна и от двете страни са по-скоро аматьори, за които кривата ще е подобна на тази от ВСВ.

Коментар

Универсална е. Слава Богу, все още няма киборги, и темподобните глупости, ако не вземаме предвид интернетюнаци (тн диванната армия), можещи и знаещи всичко без да си отбили казармата. Има си разбира се нюанси, но примерно нещата са такива, каквито на този график.

Интересно видео от бригадата Призрак. Нещата се променят, твърдата ръка се осеща все повече.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                                Универсална е. Слава Богу, все още няма киборги, и темподобните глупости...
                                Инвестират доста пари и време в обучението, особено на спец частите си, включително за устойчивост на стресови натоварвания. Явно се постига измерим ефект.

Военната подготовка в подобна област би трябвало да е най-добрата възможна, а на мен ми е интересно да използвам методи от там в цивилния живот.

Нишката излезе от темата, нека модераторите преценят дали да я преместят (ако е интересна на някого и има вероятност да получи информативни мнения) или изтрият.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X