Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Вече е трудно да се каже каква е била машината . Сибирски има ли някъде статистика на загубите на техника в сирийската армия ? Интересно ми е да сравним цифрите там все пак три години се води жестока война .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Не знам за сирийската статистика, но в момента украинци усреднено за един ден губят в 4 пъти повече войници, отколкото Съветската Армия е губила в Афганистан през 80-те години на миналия век.

Коментар

http://pan.bg/view_article-62-24221-...-Slavqnsk.html

За българина-опълченец....

Коментар

Първоначално публикуван от Стария
          Eeeeeeх Батько Махно казаки тебе ештьо ждат

Хатил ты волная жизн....Бог да те прости..... никога нема да има свобода за хората вечно ше сме роби....Почивай в мир.....
          "Бий белите докато почервенеят и червените докато побелеят". "В анархията цари порядък".
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
            "Бий белите докато почервенеят и червените докато побелеят". "В анархията цари порядък".
            Не знам защо но Батько Махно ми е един от най симпатичните исторически личности
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Без коментар.

Танк Т-64 – 25 ед.; БМП – 19 ед.; БТР – 11 ед.; САУ 2С1 "Гвоздика" – 11 ед.; РСЗО БМ-21 "Град" – 12 ед.; гаубица Д-30 – 5 ед.; минохвъргачки калибър 82 мм – 16 ед.; ЗУ-23-2 – 2 ед.; автовлекач (АТ) – 5 ед.

Коментар

За месец... Това е то. Масовост.

Коментар

Бах мама му, и това за месец
                  Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                  Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                  В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:YFJrlT8.jpg
Прегледи:1
Размер:35.8 КБ
ID:5601376

Име:rnnx7TJrV58.jpg
Размер:121.2 КБ
ID:5601377

Име:PUSr_Zq6yHc.jpg
Размер:135.9 КБ
ID:5601378

Име:Z-H27nQXyFc.jpg
Размер:74.4 КБ
ID:5601379

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                      ....Танк Т-64 – 25 ед.; БМП – 19 ед.; БТР – 11 ед.; САУ 2С1 "Гвоздика" – 11 ед.; РСЗО БМ-21 "Град" – 12 ед.; гаубица Д-30 – 5 ед.; минохвъргачки калибър 82 мм – 16 ед.; ЗУ-23-2 – 2 ед.; автовлекач (АТ) – 5 ед.
                      Голяма работа. Пак ще си купят оръжия и техника.
                      Даже по-добре, за всички. За едни комисионни, за други алъш вериш. за трети - изплащане на заеми.
                      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                        Голяма работа. Пак ще си купят оръжия и техника.
                        Що да си купуват? Аз, доколкото разбрах, "оръжията и техниката" са си там.Просто са преминали в други ръце.

Коментар

Коментар

Това последното филмче ми заприличва като сами да са си запалили техниката ?
                            Танка се е разцепил след взрива на боеприпасите вероятно ?
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Интересно развитие на нещата . Нещо мястото на отпуска не е това . https://www.youtube.com/watch?v=ArD0Gjwy9SI Два Т64 унищожил с Утьос https://www.youtube.com/watch?v=XJ-l0BT0NFs Сибирски това Т 64 модернизираните от тия за износ ли са ? https://www.youtube.com/watch?v=PLJqNDnyX-k Гледам в точното направление са ги изнесли https://www.youtube.com/watch?v=PLJqNDnyX-k
                              Последно редактирано от sek.1; 27-07-14, 13:26.
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                                А защо не! Едно време имаше един виц за разговор между двама разузнавачи: "В: Какво правиш? О: Засекретявам вестници." Та и американските другари така - в несвяст засекретяват Youtube, Facebook, Twitter, В контакте и т.п.

Това, че евентуално са решили, че могат да използват някоя снимка в пропагандната война не прави "разкритията" ти по-достоверни.

Виж, ако бяха сложили една сателитна снимка как същата батарея води огън в направление украинска територия работата става съвсем друга.

https://twitter.com/GeoffPyatt США обнародовали спутниковые снимки, доказывающие обстрелы "Градами" Украины с территории России

Име:622x498.jpg
Размер:52.2 КБ
ID:5601580

Име:624x468.jpg
Размер:56.4 КБ
ID:5601581
                                байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                                Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                                Суперспам - спама на суперите

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X