Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

А каква е тази маркировка на опашката ?
    Последно редактирано от sek.1; 07-06-14, 18:02.
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
      Ф-15 Украински Аллах акбар ....
      Напоследък е мода в Youtube да представят клипа с картинка, която няма нищо общо с видеото.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
        Е-има си хас да летиш над военни действия на не голяма височина, че и с ниска скорост, и да не си наденеш парашут?!
        Ан 26 (транспортен) и Ан 30 (разузнавателен) са военна версия на пътническия за къси и средни дистанции Ан 24 . То по целия свят е долу горе така за определени военни цели се адаптират цивилни версии на самолети . Адаптирането не може да е чак толкова кардинално и вътре са си най обикновени пилотски седалки а парашутите седят в някоя ниша . Пилотите имат задължителна парашутистка подготовка би трябвало и операторите на техниката да имат. До преди няколко месеца едва ли някой в Украйна е предполагал че тези самолети и въобще на армията им като цяло ще се наложи да води реални бойни действия и е напълно възможно операторите на техниката да нямат парашутистка подготовка . Това е пътническия Ан 24 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:images (1).jpg
Прегледи:1
Размер:6.8 КБ
ID:5592197
        Последно редактирано от sek.1; 07-06-14, 18:21.

Коментар

Коментар

https://www.youtube.com/watch?v=RsF4_OD2F-o Интересни образци оръжие Май американската помощ вече е пристигнала .

Коментар

Втората редица няма нищо общо с оръжията.

Коментар

Някои от хавтоматите много на пластмаса кънтят при удара в земята Особенно този на 0:40-0:44...
                Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                  https://www.youtube.com/watch?v=RsF4_OD2F-o Интересни образци оръжие Май американската помощ вече е пристигнала .
                  Airsoft инвентар? Щото, ако американците помагат, то няма да е със стрелково оръжие, каквото в Украина има в огромни количества.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Интересно, някой може ли да обясни какво е това пред пълнителя
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:mente.jpg
Прегледи:1
Размер:122.8 КБ
ID:5592271

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                      Някои от хавтоматите много на пластмаса кънтят при удара в земята Особенно този на 0:40-0:44...
                      Щото по голямата част са изработени от пластмаса .

Коментар

В един справочник от началото на 2000 години има данни, че украинците имат между 300-400 танка Т-80. Самите те имат няколко модификации на танка под названието Т-84 (не сръбския вариант), Т-80УД или тяхната си модификациа "Оплот". Освен тях разполагат и с Т-72. По всички снимки и клипове досега се ползват единствено Т-64. Защо не вкарват Т-80 и дериватите му и въобще каква му е съдбата в укр. армия? Споменава се и за 203мм САУ 2С7 "Пион", ама поне за него е ясно.
                        Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

С каква тактическа цел биха ги вкарала в битката, особено 203мм САУ?

Коментар

Първоначално публикуван от blago72 Преглед на мнение
                            С каква тактическа цел биха ги вкарала в битката, особено 203мм САУ?
                            Не знам тактически, ама чисто прагматично ми се чини, че Т-80 са по нови, по добре технически осигурени от Т-64 и т.н. Та най-малкото поне заради това да ги вкарат. Един вид една кола на 15 години е по-вероятно да ми свърши работа отколкото кола на 25 години. А 203 САУ се съмнявам, че някога ще бъдат вкарани в употреба.
                            Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Първоначално публикуван от "http://www.dnes.bg/world/2014/06/08/ukrainskite-sili-za-sigurnost-obstrelvat-slaviansk.228219
                              Украински военни обстрелват Славянск (Донецка област) с реактивни установки за залпов огън "Град"
                              Има ли потвърждение на това?

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
                                Не знам тактически, ама чисто прагматично ми се чини, че Т-80 са по нови, по добре технически осигурени от Т-64 и т.н. Та най-малкото поне заради това да ги вкарат. Един вид една кола на 15 години е по-вероятно да ми свърши работа отколкото кола на 25 години. А 203 САУ се съмнявам, че някога ще бъдат вкарани в употреба.
                                Колко е максималният ъгъл на възвишение на оръдието на Т-64 (Ъгли -6...+16) и останалите които си изброил (Т-74: Ъгли - 10..+12 и Т-80: Ъгли -5...+14), та говориш за "прагматичност" при избора на танк за бой в градски условия, защото друг критерий (освен и наличието на динамична защита) при този избор няма..?!!

Иначе - ето малко "вода от извора" по темата:http://topwar.ru/9310-sravnenie-tank...ogo-opyta.html
                                Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 09-06-14, 16:15.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X