Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Интересно ми е кога ще им спрат нета в Славянск? Ако украинците продължават с безобразията, а безобразията продължат да се снимат и качват в интернет, руснаците така ще си разиграят мечката в ООН, че им е бедна фантазията на останалите...

Коментар

Евала на тоя с ПЗРКто . Перфектно подбран момент за изстрела ! Издебна момента на разминаването на двата хеликоптера така че ПЗРКто имаше реално две цели и няма как да не уцели едната . Явно човека си знае работата .
      Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
      А след такова попадение от хеликоптера дали става нещо, или е за скрап ?
      Не че ремонта е невъзможен но и при тази техника опираме до момента в който ремонта е по скъп от пазарната му стойност .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

[QUOTE=Марто (Мартин Христов);2518236]Интересно ми е кога ще им спрат нета в Славянск? Ако украинците продължават с безобразията, а безобразията продължат да се снимат и качват в интернет, руснаците така ще си разиграят мечката в ООН, че им е бедна фантазията на останалите...[/QUOTE

Защо да спират нета-западната преса, както е видно не проявява никакъв интерес към случващото се!Няма смисъл да се привеждат примери за колко по-дребни и невинни проблеми се надава вой до небесата, а в случая е, като в бивша Югославия...и много други подобни примери има...
        Последно редактирано от mbenz; 03-06-14, 18:27. Причина: допълнение
        много автомати-слаби резултати!

Коментар

• Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
          Пишат че пилот в свален Ми-24 бил е един.
          Поредната простотия! Ако пилота е бил един, кой е стрелял от предната кабина, където е управлението на огъня на Ми24..?!!

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
          Евала на тоя с ПЗРКто . Перфектно подбран момент за изстрела ! Издебна момента на разминаването на двата хеликоптера така че ПЗРКто имаше реално две цели и няма как да не уцели едната . Явно човека си знае работата . Не че ремонта е невъзможен но и при тази техника опираме до момента в който ремонта е по скъп от пазарната му стойност .
          От средата на месец май Славянск се пълни със "зелени човечета", само дето този път не са "учтиви"...
          Последно редактирано от Чавдар (V93); 03-06-14, 19:08.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
            Интересно ми е кога ще им спрат нета в Славянск? Ако украинците продължават с безобразията, а безобразията продължат да се снимат и качват в интернет, руснаците така ще си разиграят мечката в ООН, че им е бедна фантазията на останалите...
            Преди малко в новините споменаха за кратко за инцидента със нур, който по-нагоре бе дискутиран, а също така и че в социалните мрежи масово се качвали брутални видео-записи на боевете.
            Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов)
              От средата на месец май Славянск се пълни със "зелени човечета", само дето този път не са "учтиви"...
              Възможно е не знам аз съм си тука в София Ще стане интересно и напечено ако влезнат в града с танкове и друга тежка техника .
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Ако пилота е бил един, кой е стрелял от предната кабина, където е управлението на огъня на Ми24..?!!
                Някои неща са дублирани с цел бойна живучест на машината (в случай на "внезапно заболяване" на член от екипажа).....
                И картинки COCKPIT 2 MI 24 COCKPIT 1
                Последно редактирано от дядо владо; 03-06-14, 19:14.
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Възможно е не знам аз съм си тука в София Ще стане интересно и напечено ако влезнат в града с танкове и друга тежка техника .
                  Има ги заснети - клипове в нета колкото щеш...

Изглеждат "малко" по-различно от бунтовниците, въоръжението им - също...

Коментар

Възможно е не знам аз съм си тука в София .
                    Няма нужда да си там, то се вижда! Пък то и Рамзан Кадиров не го отрича!
                    יעבור
                    «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                      Някои неща са дублирани с цел бойна живучест на машината (в случай на "внезапно заболяване" на член от екипажа).....
                      И картинки COCKPIT 2 MI 24 COCKPIT 1
                      И все пак не съм убеден, че Ми-24 може да води пълноценен бой с половин екипаж (те и затова на времето го преработват и добавят щурмана-стрелец)... Освен ако не са го вдигнали да "плаши гаргите"..?!

Коментар

ПРАВОСЛАВЕН ДЖИХАД надписа на второто видео около 2:50 какво прави изписан на стената?Кой за какво се бори там,зелените човечета не приличат като да са вьорьжени с кой какво намерил,а рамо до рамо с тях е ония сьс синята фанелка и странния надпис на гьрдите.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Има ги заснети - клипове в нета колкото щеш...
                          ..Изглеждат "малко" по-различно от бунтовниците, въоръжението им - също....
                          Разбира се, че тези сваляния на хеликоптери не са от случайни доброволци патриоти.
                          Вероятно става дума за някакви високоефективни диверсионни групи в ограничен състав и за кратко време на бойния полигон.
                          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Разбира се, че тези сваляния на хеликоптери не са от случайни доброволци патриоти. ...
                            А откъде се разбира? Щото на времето в Афганистан муджахедините доста бързо се научиха да използват Стрели и Стингери ...

П.П. И споменатата по-горе информация от независим източник (мисията на ОССЕ) за инцидента в Луганск

In Luhansk the situation remained volatile. On 2 June, shortly after 15:00 hrs, rockets hit the occupied regional administration building. Based on the SMM’s limited observation these strikes were the result of non-guided rockets shot from an aircraft. The number of casualties is unknown

https://www.facebook.com/notes/osce-...52495562758980

или

http://www.osce.org/ukraine-smm/119479

В превод: На 2 юни малко след 15:00 ракети удариха окупираната сграда на областната администрация. Въз основа на ограничените наблюдения на специалната мисия на ОССЕ попаденията са от неуправляеми ракети, изстреляни от самолет ...
                            Това брои ли се за доказателство?
                            Последно редактирано от Чавдар (V93); 03-06-14, 19:56.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Разбира се, че тези сваляния на хеликоптери не са от случайни доброволци патриоти.
                              Вероятно става дума за някакви високоефективни диверсионни групи в ограничен състав и за кратко време на бойния полигон.
                              Доколкото разбирам и от руските сайтове и форуми тези диверсионни групи за разлика от Крим, са основно от ветерани чеченци воювали срещу Русия в края на 90-те и началото на този век в Кавказ. А тия са подготвени за такава война може би най-добре в света!
                              יעבור
                              «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                                Доколкото разбирам и от руските сайтове и форуми тези диверсионни групи за разлика от Крим, са основно от ветерани чеченци воювали срещу Русия в края на 90-те и началото на този век в Кавказ. А тия са подготвени за такава война може би най-добре в света!
                                Днеска мернах един клип (не ми се рови пак), но който се виждат едни ребята, които много подозрително приличат на руски парашутисти, ама са без отличителни знаци и засега "само приличат"...

Ето го клипа (на 3,51 пича с каската до камиона изглежда така, все едно е дошъл направо от парада на Червения площад). Тези определено не са чеченци:

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X