Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
    Ник, мен ако ме питаш, бомбардират с авиабомби от 250кг нагоре. Ето и смразяващите кадри от с. Кондрашовка днеска, и хора, и животинки...

И видеото от там, ВНИМАНИЕ, много грозна гледка!!!

И много фото от днеска http://lenta.ru/photo/2014/07/02/lugansk/#0
    Това не са ракети, а авиобомби, така ли ?
    Ами Тюлпаните, по-големи поражения ли нанасят ?
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Вопросов есть?

Последно редактирано от DBRS; 02-07-14, 20:33.
      байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
      Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
      Суперспам - спама на суперите

Коментар

А това снимка от Краматорск от днеска. Някой знае ли какво е това на снимка?

Украинците имат ли Смерч?!? Щото това на картинката е боеприпасче от 300-мм ракета с касетъчна бойна глава.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Касетъчните БГ не бяха ли забранени от женевската конвенция ?
          И на този Град с големи букви било е написано Руски Град? Или нещо подобно? Добри, стига ти дигал пяната...
          По същество е прав произведени са в СССР
          Последно редактирано от sek.1; 02-07-14, 21:05.
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

- было произведено 4 выстрела из ПЗРК. При этом одна из ракет попала в самолет, из-за чего загорелся двигатель.
            Ама май това само за Юмор?
            Баш "юмор", или е попаднала последната налиична ( тя и 4-та) ракета ПЗРК.......
            Без да съм от ПВО знам че ако машината се запали, да е загасиш, че и да свършиш някаква работа е възможно само над незащитени (цивилни) обекти и ако знаеш че са такива ..... много "ако" - т. е. пропаганда!
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Да, забранени са срещу мирното население. Освен това един батареен залп струва ровно 1 000 000 $.

Наистина е ракета 9М55К на Смерч.

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                Баш "юмор", или е попаднала последната налиична ( тя и 4-та) ракета ПЗРК.......
                Без да съм от ПВО знам че ако машината се запали, да е загасиш, че и да свършиш някаква работа е възможно само над незащитени (цивилни) обекти и ако знаеш че са такива ..... много "ако" - т. е. пропаганда!
                Чакай, пропуснал си най-главното, летец е изключил двигател, УНИЩОЖИЛ ракетната установка ПВО, запалил двигател и благополучно кацнал.

Коментар

В случая цената едва ли ги вълнува . Като гледам основно използват техника и оръжие останало от СССР . Та и тия снаряди вероятно са им наследство от тогава.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                    Това не са ракети, а авиобомби, така ли ?
                    Ами Тюлпаните, по-големи поражения ли нанасят ?
                    Авиабомби са имат по-голяма разрушителната сила.

Коментар

А това снимка от Краматорск от днеска. Някой знае ли какво е това на снимка?
                      Точно вчера гледах филмче в което споменаваха и показваха колко неразрива има и какво почистване пада след реална употреба на касетъчните БГ...
                      Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                      Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                        В случая цената едва ли ги вълнува . Като гледам основно използват техника и оръжие останало от СССР . Та и тия снаряди вероятно са им наследство от тогава.
                        Само че всяко едно оръжие има свой срок на годност, а за твърдотопливните ракети да не говорим...

Коментар

Чакай, пропуснал си най-главното, летец е изключил двигател.....
                          ......не, едно време в "детските разкази" имаше приказката за летеца ХХХ (авионаводчик изпратен в предните линии на пехотата), който пехонтнците в един момен боготворяли, а после той ги обучавал "Понеже проекцията на кила с лявото крило е... ще падне с гръм и трясък на 50м. в ляво....понеже...ще е "пральот с 40м" ...и т.н." и пехотата при атака на "щуките" вече не се криела в каските си, а почти залагала " сега ще падне до....." Не, това е невярно! Как пилота е видял че е уннищожил Пзрк (преносим) Защо след толкова "куци"(свалени от нищото) пилоти се е намерил смелчага който и горящ да се връща да "бие"........и т.н.
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Само че всяко едно оръжие има свой срок на годност, а за твърдотопливните ракети да не говорим...
                            Вариантите са два или те ги произвеждат или вие сте им ги продали . Ако е второто не е много далновидно щото вероятността да ви ги върнат без сандъците е голяма

Коментар

Да си отговоря на въпроса по-горе:

Украина — 80 единиц 9А52, по состоянию на 2013 год, всего поставлено 95 РСЗО «Смерч»

П.П. В същност, това на първото видео (0:22) май не е "Смерч", а "Ураган".
                              Последно редактирано от Чавдар (V93); 02-07-14, 22:35.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Доста грубо се подпукаха...почти със 'всички средства'. Не виждам как след 'победа', ше се гледат в очите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X