Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схватките в Украйна откъм техническата им част

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Схватките в Украйна откъм техническата им част

Тези генерали какво очакват - разбира се че щом имаш на разположение разузнавателно диверсионна група или отделения за войсково или оптическо разузнаване да ти подадат координати и оръжие с което да обстреляш дадена позиция - то може да очакваш много леш.Пореден епизод който ме изумява с идиотизма си.
    BMW X6

Коментар

А дали не са "пуснали кръв" за да имат после оправдание да нанесат ответни удари с много НЕпреки поражения и цивилни жертви, защото освен тъпаци, може да са и стратези или да си имат помощници стратези на които не им дреме много за цената при постигане на зададени цели...

Просто си мисля на глас, аз не ги разбирам тия работи.
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение

Баси опълченците.
        Аре с'я , къде в центъра на кръговото видя табела "Луганск", а дори да я има, може аз да съм я турил в Суворово, га от там минават военни машини. Не че през Суворово са минавали последните 20 години де.
        подаръци за мъже от FACOM
        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Проект Народна тачанка на украинците.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:53617.jpg
Прегледи:1
Размер:46.5 КБ
ID:5599024Натиснете снимката за да я уголемите

Име:53618.jpg
Прегледи:1
Размер:41.9 КБ
ID:5599025
          Батальон "Донбасс" получил первые 10 автомобилей от людей, откликнувшихся на призыв пожертвовать подразделению транспорт на военные нужды
          Батальон не покупает авто, а принимает их в качестве подарка. Как отметил комбат, подразделение нуждается как в легковых, так и в грузовых автомобилях. "Акция продолжается. Требуются КрАЗы, КамАЗы, пикапы, внедорожники. Заплатить не можем – полностью на самообеспечении.

И БМ-21 Град на про-руските сепаратисти -Луганск 13сек.

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
            Аре с'я , къде в центъра на кръговото видя табела "Луганск", а дори да я има, може аз да съм я турил в Суворово, га от там минават военни машини. Не че през Суворово са минавали последните 20 години де.
            Табела няма, ама четох коментарите отдолу. Ако не беше там, все някой щеше да каже.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Значи "източните" имат артилерия че и знаят как се стреля. Има ли някакви сведения за друго освен ГРАД и НОНА ? 2С1 или 2С3?
              - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
              - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                Трудничко ще се води партизанска война, в близко време.
                Съмнявам се . Американците не е като да нямат високотехнологични безпилотници пък си ядеха пердаха по всички правила на партизанската война в Ирак и продължават да го ядат в Афганистан . Колкото и да ни се иска машините да ни заменят на всякъде човешкия фактор още е решаващ . Технологиите много помагат но едва ли поне в нашия живот ще заменят човека на бойното поле . Хубавото на дроновете е че като го свалят няма пилот на който да отрежат главата по Ал Джазира .
                Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                Хммм... трябва да погледна следващият път какъв е двигателя в БТР 4. Иначе разбрах защо се били пукали 4 ките.
                Заваряването на броневи стомани не е нещо чак толкова технологично сложно . Първия метод е още от 1940 година на академик Патон. Автоматно заваряване на броневи стомани под слой флюс. От 1941 година в Нижни Тагил по този метод е изградена първата в света автоматизирана линия за заваряване на бронекорпуси . Нямам спомени в БЕТА да сме имали въобще някакъв проблем със заварките .
                Последно редактирано от sek.1; 12-07-14, 06:10.
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

То пьк срещу талибанин на магаре за чий ти е самолет и то с пилот,една клюкарка с камера и 6 ракетки и един пьпчив новобранец на джойстика да цлица цлицалото.Тоя номер защо не го пробват срещу мммммм някой без магаре и да видим до кьде ще устиска.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                    То пьк срещу талибанин на магаре за чий ти е самолет и то с пилот,една клюкарка с камера и 6 ракетки и един пьпчив новобранец на джойстика да цлица цлицалото.Тоя номер защо не го пробват срещу мммммм някой без магаре и да видим до кьде ще устиска.
                    Ами устискват и то доста години вече .

Коментар

Вьдят се пьк и такава война още никой не е спечелил,няма как да го заградиш в крьгче и да ги попилееш с бой,заградения си ти,онче бонче кой лош ходи разбери.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Ами такава война по принцип много трудно може да бъде спечелена от официалната страна . Руснаците се блъскаха 20 години в Чечения и накрая решиха проблема като си сложиха Кадиров . По лесно и евтино е да храниш един марионетен режим от колкото да водиш война на която края не се вижда .

Коментар

Леле майко...

Време да се спре това безумието!

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                            ... Заваряването на броневи стомани не е нещо чак толкова технологично сложно . Първия метод е още от 1940 година на академик Патон. Автоматно заваряване на броневи стомани под слой флюс. От 1941 година в Нижни Тагил по този метод е изградена първата в света автоматизирана линия за заваряване на бронекорпуси . Нямам спомени в БЕТА да сме имали въобще някакъв проблем със заварките .
                            Щото тогава нямало тн "ефективен менъджмънт"! Ето снимки от бракувани в Ирак и върнат обратно на украинците БТР-4.

Заварките къртят мивката!

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                              Леле майко...

Залпа на една установка покрива около 1000 кв/м . Нормални следи от работата и .
                              Щото тогава нямало тн "ефективен менъджмънт"! Ето снимки от бракувани в Ирак и върнат обратно на украинците БТР-4.
                              Заварките къртят мивката!
                              Най вероятно корпуса не е отгрят след заваряването и вътрешните напрежения се показват Като гледам как е изкривен единя бронелист бая зор са видели да го напъхат там За това си ремонтират старите съветски машини при тях компромиси в качеството на изпълнение няма . Военната приемка на времето беше безкомпромисна . Поне при нас машина с такива заварки нямаше никакъв шанс да я мине .
                              Последно редактирано от sek.1; 12-07-14, 07:22.

Коментар

Леле майко...

........

Мисля, че броиш всяка купчина хлам за машина... но пък виж колко хубаво са паркирани, като на плаца.
                                Има ли и други снимки за да броим липсващите купчинки шлака?

Според мен и източните и западните подминаха възможностите да спрат без да се разцепи Украйна.
                                Последно редактирано от deyan_h; 12-07-14, 08:24.
                                - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                                - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X