Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хигиена на войника.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Хигиена на войника.

Е, как да не спомням играта на тенис. Тъкмо ги върнахме в "Кило", след разходка в Карбала. Двамата (психолог и хирург) направиха няколко крачки покрай масата и застинаха. После се обърнаха и зяпнаха. Всичко изглеждаше нормално. Двама играеха тенис, а няколко покрай тях следяха с поглед движението на топчето. Да, ама топче нямаше. Мили спомени. Мерси за поздравите. Ако се чуеш пак с тях, поздрави ги и от мен.
    Здравко не е бил с позивна "Роза".
    HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

И защо очакваш някой от участниците да каже лоша дума за контингентите в Ирак?
      Не ме разбра. Или може аз да не съм се изразил правилно. В никакъв случай, не очаквам някой да каже лоша дума за нашия контингент.

П.П. Дайте да направим една тема за спам и лаф. Имам чувството, че г-н Петров и г-н Хънтър само ни гледат сеира и скоро ще играе голямата гума.
      If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнение
        Е, как да не спомням играта на тенис. Тъкмо ги върнахме в "Кило", след разходка в Карбала. Двамата (психолог и хирург) направиха няколко крачки покрай масата и застинаха. После се обърнаха и зяпнаха. Всичко изглеждаше нормално. Двама играеха тенис, а няколко покрай тях следяха с поглед движението на топчето. Да, ама топче нямаше. Мили спомени. Мерси за поздравите. Ако се чуеш пак с тях, поздрави ги и от мен.
        Здравко не е бил с позивна "Роза".
        Ще предам - а на оня долна черна дупка бригадния баш сержант Данчо Чаталбашев и на него ли ? Черна дупка е, защото колкото пъти си поискам нещо дето съм го дал "за малко" и ми отговаря като по учебник " Бе човек ако искаш вярвай- в моята канцелария беше - ама в един момент изчезна" - после в зависимост от моя вой по темата нещото или се появява или го виждам на следващият показ.
        Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
        No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
          Може - ама аз от хората от BUSOF съм чувал и други истории... За едно гробище например.....
          Какво за гробището? Ако е за операцията по елиминирането на минохвъргачките мисля, че добре се справиха тогава. Но нищо кой знае какво не е имало. Промъкнаха се, наръсиха ги с "картофи" и играта свърши. Хората на Сити-хола всеки ден правеха чудеса от храброст, пък си бяха най-обикновени кашони и логистици.
          П.П. Това май не беше на гробището, а на стадиона. На гробището не помня какво е ставало, но от там редовно ни обстрелваха с минохвъргачки.
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

Здравко:
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Kilo125.jpg
Прегледи:1
Размер:161.4 КБ
ID:5484879
            HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
              Какво за гробището? Ако е за операцията по елиминирането на минохвъргачките мисля, че добре се справиха тогава. Но нищо кой знае какво не е имало. Промъкнаха се, наръсиха ги с "картофи" и играта свърши. Хората на Сити-хола всеки ден правеха чудеса от храброст, пък си бяха най-обикновени кашони и логистици.
              Това съм чувал и от Иван "Свирепия" Михайлов- че много сърцати момчета е имало и от кашони и от всички - и на сити хола и когато цялото командване е било набито от един особено компетентен в засада....

Коментар

Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнение
                Здравко:.....
                Мерси, ама така и себе си няма да позная.....
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ми не, засади е имало навсякъде по маршрута. Бяха ги нагласили в "чувал". Просто пропуснаха първата и се насадиха на втората. Излязоха с бой без жертви и с 1 БМП фира (просто беше угаснало след експлозията на ИВУ-то) Бачо ти Петко ги върна да си вземат БМП-то.... А можеха просто да му нашият няколко РПГ-та и да им го оставят за вторични.
                  П.П. При засадата, в която раниха преводача не помня как точно се е случило, но беше почти пред портата на полския щаб. А за историята, при която поляците зачесаха американския патрул със ЗУ-то, чувал ли си? После американците идваха да почиват при нас въпреки, че беше пълна мизерия.
                  П.П.П. Американски кашишки лаф за морската пехота: Muscles Are Reqired Inteligence Not E(не го помня)
                  Последно редактирано от kuzdov; 23-05-13, 00:59.
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Ми не, засади е имало навсякъде по маршрута. Бяха ги нагласили в "чувал". Просто пропуснаха първата и се насадиха на втората. Излязоха с бой без жертви и с 1 БМП фира (просто беше угаснало след експлозията на ИВУ-то) Бачо ти Петко ги върна да си вземат БМП-то.... А можеха просто да му нашият няколко РПГ-та и да им го оставят за вторични.
                    П.П. При засадата, в която раниха преводача не помня как точно се е случило, но беше почти пред портата на полския щаб. А за историята, при която поляците зачесаха американския патрул със ЗУ-то, чувал ли си? После американците идваха да почиват при нас въпреки, че беше пълна мизерия.
                    Дам... седемте изчезнали Хъмвита... броим едно две три чети .. седем- ООГЪН. Чувал съм и за СПГ то на покрива на Сити Хола- на въпроса към поляците - "А разчет?"- "Ми то е българско (произведено е било в България)- оправяйте се".

Коментар

Мuscles Аre Required, Intelligence Not Essential
                      If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Пет бяха, доколкото помня ...
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
                          Мuscles Аre Required, Intelligence Not Essential
                          Uncle Sam's misguided children

Коментар

Пет бяха, доколкото помня ...
                            Може- бройката не е важна. Малко след вас продаваха всичко за водка - бяха им спряли къркането- кеф ти пищов , кеф ти автомат , кеф ти бронежилетка.

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                              ......
                              ....доколкото помня ...
                              Колкото и странно да е сега (в 1.09ч) си допичам крем-карамела, до сутринта ще е изстинал и годен за консумация, елате днес по-късно (след 10.00) на сладка приказка, макар че и аз питах за начаник щаба.....темата е за къпането, а не за чистенето на боклуци.....
                              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

За къпането- далечната 1996 - та първи български взвод навън по PFP. Силно индоктриниран във величието на българската армия, елитен (не се ебавам на "подбора" отпаднаха 2/3 от хората) взвод заминава за САЩ. Където получава културен шок. От много неща .... от шуберите в столовата - от химическото чистене в базата,от спалните помещения , от изобилието на всичко което си заявиш. На третата седмица българските кубинки от влагата и от и аз не знам какво буквално се разпадат. Моя скромност (пълен кошмар за братята американци които не бяха в състояние да наместят животното старшина школник в офицеро- сержанско- реднишката си йерархия) споделя със съкафезника си - старшина на логистиката на бригада , че имаме проблем с обувките. На следващият ден всички отиваме до склада мерим и получаваме чифт обувки и два чифта чорапи срещу моя скромен нищо незначещ срочно служещ подпис.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X