Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хигиена на войника.
Свий
X
-
От: Хигиена на войника.
Добреее, вземи си тогава топографическата карта на Русия и погледни я. Където пространството е обозначено с тиренцета, това са блатата или блатисти терени. Те са за ботуши, а за ботушите партенки са номер едно. За сухи твърди терени - обратно, само кубинки или дори бих казал маратонки. Те са, разбира се само за чорапи.
Коментар
-
Горе-текс е хубаво нещо... ама трайността му е една, максимум две години. Плюс той, като всякаква една мембраната, не търпи масла и темподобни замърсители. Плюс при низки температури молекули на водата в мумбрана замръзват и разкъсват я. Да не казвам, че за горе-текс обувки не всички чорапи стават, а само с кухи синтетични влакна. Да кажем, памучни чорапи, или чисто-вълнените създават един неприятен ефект на тн водна баня.
И така, всеко едно нещо има свои предимства, ама има и свои недостатъци.
Коментар
-
Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнениеСериозно:против партенките ли си,в сравнение с чорапите от онова време,щото другото е от същото време.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнениеГоре-текс е хубаво нещо... ама трайността му е една, максимум две години. Плюс той, като всякаква една мембраната, не търпи масла и темподобни замърсители. Плюс при низки температури молекули на водата в мумбрана замръзват и разкъсват я. Да не казвам, че за горе-текс обувки не всички чорапи стават, а само с кухи синтетични влакна. Да кажем, памучни чорапи, или чисто-вълнените създават един неприятен ефект на тн водна баня.
И така, всеко едно нещо има свои предимства, ама има и свои недостатъци.Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
No man left's behind !!!!
Коментар
-
Казвали са ми,че на времето са те оставяли на мира,след като минеш за норматив 400м. патешко ходене по партенки,без да се развържат(без възел са намотани).А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнениеКазвали са ми,че на времето са те оставяли на мира,след като минеш за норматив 400м. патешко ходене по партенки,без да се развържат(без възел са намотани).________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Ненчев, я разкажи с какво ви хранеха и с какво хранеха коалиционните партньори.
Да разбирам че тия големите палатки на последните снимки преди столовата имат нещо като камера/изолация между външната и вътрешната "стена"?If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!
Коментар
-
Точно под тези скари на пода е любимото место на скорпиони и други гадинки да се крият.
Да бяхте взаимствали от монголските юрти как се прави душ в палатка. Сериозно.
А този генератор с отворените капаци за охлаждане явно е модел 19хх, 100 децибела шум са му гарантирани когато работи. Цивилните вече ползват масово с шумозаглушителна обвивка и primary power rated ,тоест, доливаш нафта и той работи без да има нужда от спиране и на + 70С околна температура.В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
В. Иванов
Коментар
-
Ненчев - напомни ми да ти разкажа как едни наши юнаци ги увикаха заради мен и едни пържени филийки..... Щото стана точно като в лафа "За кучета и котки може- за прасета не може".Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
No man left's behind !!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнениеВсички агрегати сега работят без почивка. Като изклютим АД-30 и други такива подобни.без лакети.
В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
В. Иванов
Коментар
-
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеаз хванах от патешкото ходене, ама човече, имаш ли представа колко са ЧЕТИРИСТОТИН метра ????
п.п.толкова е била обиколката на плацаА тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Да ти кажа честно - какво искаха старите войници, и какво всъщност се даваше от новобранците, са две различни измерения с пресечна точка някъде по средата. Тези които можеха да издържат 400 метра патешко ходене по принцип не даваха повод за подобни юргии предвид че бяха атлети и си връзваха гащите за норматив, тези които не можехме - ходехме колкото можехме. На партенки проверка с патешко ходене - пак съмнителна работа, зле поставените партенки си бяха за сметка на носещия ги. Два пъти като му цъфнат краката се научаваше сам и с желание, без грам патешки ходещи стимули.
А че конкретно с онези кубинки друго освен партенка не можеше да се носи - спор няма. Гърненцето си беше намерило похлупачето.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар