Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хигиена на войника.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хигиена на войника.

Мотор генераторна група. Демек на ток са, ама имат вграден дизелов агрегат. Т.е. 2 варианта, ток от инсталация ако има си вървят, ако няма - варела с нафта ( е не баш нафта а GP-8 и всичко е 6.
    If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Конкретно по спомени трябваха 4 генератора ама имаше още 4, като ги редуваха и освен това така винаги имаше резерв ако някой излезе от строя. Цялата тая хуйня може да се запечата за ЯХБЗ с надналягане , като се слагат едни модулни врати и помещение за дегазация и дезактивация.
      Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
      No man left's behind !!!!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:115.JPG
Прегледи:1
Размер:312.5 КБ
ID:5483085Натиснете снимката за да я уголемите

Име:116.JPG
Размер:307.2 КБ
ID:5483086Натиснете снимката за да я уголемите

Име:117.JPG
Прегледи:2
Размер:325.4 КБ
ID:5483087Натиснете снимката за да я уголемите

Име:118.JPG
Размер:285.2 КБ
ID:5483088Натиснете снимката за да я уголемите

Име:119.JPG
Размер:334.8 КБ
ID:5483089Натиснете снимката за да я уголемите

Име:120.JPG
Размер:340.4 КБ
ID:5483090Натиснете снимката за да я уголемите

Име:796.JPG
Размер:333.5 КБ
ID:5483091Натиснете снимката за да я уголемите

Име:797.JPG
Размер:334.3 КБ
ID:5483092Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1032.JPG
Размер:450.1 КБ
ID:5483093Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1033.JPG
Размер:358.8 КБ
ID:5483094Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1782.JPG
Размер:256.6 КБ
ID:5483095Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1784.JPG
Размер:235.3 КБ
ID:5483096Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1793.JPG
Размер:189.7 КБ
ID:5483097Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00324.JPG
Размер:247.5 КБ
ID:5483098Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00364.JPG
Размер:233.4 КБ
ID:5483099Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00405.JPG
Размер:213.7 КБ
ID:5483100Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PA240149.JPG
Размер:196.8 КБ
ID:5483101Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PA240150.JPG
Размер:207.2 КБ
ID:5483102Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PA240151.JPG
Размер:186.2 КБ
ID:5483103Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SS856418.JPG
Размер:420.4 КБ
ID:5483104
        If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Ненчев, я разкажи с какво ви хранеха и с какво хранеха коалиционните партньори.
          Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
            Ненчев, я разкажи с какво ви хранеха и с какво хранеха коалиционните партньори.
            Предполагам ще се учудиш ама столовите са общи- имаш нещо като кредитна карта и ходиш и ядеш в която столова ти е по кеф (може да е само за "цивилните гоуемци тва"). Преди да забранят къркането тотално с най- голяма популярност на вечеря се ползваха немските столови заради наистина първокласната бира в тях.

Коментар

Как общи бе, примерно в наща база не се ли хранят?Аха учудих се верно.
              Всеки трети е шести

Коментар

Да разбирам че тия големите палатки на последните снимки преди столовата имат нещо като камера/изолация между външната и вътрешната "стена"?
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                  Как общи бе, примерно в наща база не се ли хранят?Аха учудих се верно.
                  Кво значи "наща база"? Ти да не мислиш че сме някаква самостоятелна единица .... и по-добре, че не сме че иначе ....

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                    Напомня ми Камбоджа ................ преди 20 години
                    Кой ви готвеше,къде живеехте,кои ви бяха комшиите/съкафезниците2
                    А тези простотии се правят от името на всички ни.
                    Даника
                    Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Сибирски палатката с душовете я има сигурно от втората световна . При нас се казваше ДДУ (душево дегазационна установка) . Стопанисваха я химиците и по принцип беше за водна дегазация в случай на химическо или радиоактивно замърсяване но поради липса на такова се използваше просто за баня. По новите бяха качени на ЗиЛ 131 и котела беше с дизелова горелка . По старите бяха на дърва . Разпъваха я когато занятието беше поне месец за по седмица няма смисъл . Лятото добре ама зимата въобще не ти е до баня гледаш да си някъде на топло . Ние си имахме варел с кранче качвахме го на покрива на кабината на някой камион един маркуч до огледалото и лятото всеки ден се къпеш . С прането всеки сам се оправяше ако чаках на армията сигурно нямаше да доживея уволнението . С такава ДДУ участвахме по едно време точно в Авганистан . Гледам на единя кош пише партенки (портянки) нали Шойгу се беше засилил да ги подменя с чорапи Нещо реформата му удари на камък
                      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Мен ако ме питаш аз съм изцяло за партенки, ако става дума за Север или Сибир, да и през зимата са по-добри от чорапчета. Махат ги от армията, махат, благодаря ти за загрижеността.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                          Гледам на единя кош пише партенки нали Шойгу се беше засилил да ги подменя с чорапи Нещо реформата му удари на камък
                          Сериозно:против партенките ли си,в сравнение с чорапите от онова време,щото другото е от същото време.
                          Даника

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                            Мен ако ме питаш аз съм изцяло за партенки, ако става дума за Север или Сибир, да и през зимата са по-добри от чорапчета. Махат ги от армията, махат, благодаря ти за загрижеността.
                            Махат партенката,или слагат чорап върху нея?
                            Даника

Коментар

Пробвай с кубинка да минеш през среднодълбока локва, после сложи си ботуш и ще получиш отговор. Кубинки вървят само с чорапи, ботуши само с партенки. Лесно е.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                                Пробвай с кубинка да минеш през среднодълбока локва, после сложи си ботуш и ще получиш отговор. Кубинки вървят само с чорапи, ботуши само с партенки. Лесно е.
                                Не разбрах.
                                Даника

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X