Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хигиена на войника.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Хигиена на войника.

@Georgeone
    Тоя предполагам е един майор, по мое време, от 5-та механизирана в Казанлък.
    После чух че е тръгнал по мисии, и го хванаха с подкуп...ако е същия де.
    Имам си и аз история с него

Коментар

Същият е.
      Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
      На Кольо какво не му харесвахте Не че нещо, ама май по-добре да беше останал в армията (като ц. сл. примерно) отколкото да дойде при нас на такава позиция.
      Пенсионира се.
      HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

Първоначално публикуван от jkolarov Преглед на мнение
        @Georgeone
        Тоя предполагам е един майор, по мое време, от 5-та механизирана в Казанлък.
        После чух че е тръгнал по мисии, и го хванаха с подкуп...ако е същия де.
        Имам си и аз история с него
        Същия е - Наско Люцканов, с подкупа .Осъдиха го 3 години условно мисля .В последствие се яви в една медия с оплаквания, че предния ден го пребили някви кадроваци в една кръчма.

Коментар

До тука с хигиената на войника, всичко останало са глезотий за лигави госпожички...

Последно редактирано от Dagobar; 22-05-13, 22:09.
          Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Е ти пък сега. Такива моменти всеки е имал, дори и най-модерната армия. Е в кофа не съм се бръснал никога, но съм използвал топлата вода от МРЕ-то хем да си стопля храната, хем да се избръсна в полеви условия. Ето малко снимки с "бита" на българския войн в Германия с НАТО-вската логистика.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC03105.JPG
Прегледи:1
Размер:343.6 КБ
ID:5484862Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC03107.JPG
Размер:377.0 КБ
ID:5484863Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC03109.JPG
Размер:360.8 КБ
ID:5484864Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC03110.JPG
Размер:352.1 КБ
ID:5484865Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC03111.JPG
Размер:411.0 КБ
ID:5484866Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SS856131.JPG
Размер:425.9 КБ
ID:5484867
            If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Аз съм „старий набор“ и нямам снимки за „хигиената“ от нашия ББР. На служба на 2 континента си „миехме“ канчетата с кал, пили сме вода от локви, къпали сме се с вино (водата пазехме за хапчетата на болните), но оцеляхме ! Ако някой се продрискаше, казвахме, че го е хванало „рядкото щастие“, Ей, голям смях падаше .
              пп. И немаше разлика „комбат-редник“ - всички ядехме от една бака. Само ефрито беше по-по-най , само нему нашивката беше по заслуги.
              ппп. Като видях столовата от горните постинги се сетих, че като се прибирахме, най-сладката манджа беше боб с медузи .
              Последно редактирано от trapper; 22-05-13, 22:31. Причина: пп.
              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Къпане летото у реката 6 месеца като няма вода на заставата.......

Лигльовци не се били къпали сека седмица....

Със всичко се свиква.....Когато обстановката е близка до Бойната-----

Има места които не са за парфюмирани леви резби...
                К мирной жизни не пригоден.
                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Натовската логистика определено куцаше в Германия. Добре се бяхме сетили да си вземем скара. В магазина пържолите бяха по-евтини от България.
                  HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

Майоре, къде е куцала? В Хоенфелс? От там и аз нещо нещо не съм доволен. От към храна. Обаче от към машини (плюс хеликоптер), гориво и обслужване и ремонт на "чукнатите" от нас машини всичко беше много добре.

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
                      До тука с хигиената на войника, всичко останало са глезотий за лигави госпожички...........

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                      Аз съм „старий набор“ и нямам снимки за „хигиената“ от нашия ББР. На служба на 2 континента си „миехме“ канчетата с кал, пили сме вода от локви, къпали сме се с вино (водата пазехме за хапчетата на болните), но оцеляхме
                      Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                      Къпане летото у реката 6 месеца като няма вода на заставата.......

Лигльовци не се били къпали сека седмица....

Със всичко се свиква.....Когато обстановката е близка до Бойната-----

Има места които не са за парфюмирани леви резби...
                      Модераторите явно спят...
                      Това по никакъв начин не се вързва с темата за хигиената. Как така може да не се обръща внимание на миенето на ръцете преди да хванеш ВИЛИЦАТА, нали ще се разболееш от дрисък. А ако не си измиеш врата няма да те приемат в столовата да се нахраниш на спокойствие и на климатик.

Трий, който чел-чел.
                      После бан.
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

А пък за пране на чорапите в горещ прах никой не е чувал, нали?

Коментар

Аз не съм. Прал съм в пералня, на ръка и в найлонова торба.

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
                            Аз не съм. Прал съм в пералня, на ръка и в найлонова торба.
                            Три години перях всичко в пластмасова бутилка пет литрова от мин вода с изрязана горна част от към гърлото... и после гладене, всяка сутрин... еех хубави времена бяха...
                            Бъдете живи и здрави!

Коментар

Сибирски гъделичка с хитри номера и си ги пази за себеси, а никой не настоява да сподели ?
                              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                                Три години перях всичко в пластмасова бутилка пет литрова от мин вода с изрязана горна част от към гърлото... и после гладене, всяка сутрин... еех хубави времена бяха...
                                Хе,хе! Пластмасова бутилка по мое време? Нъц! Първия път ни заведоха на баня един месец след влизането в казармата! Беше септември, до 30 градуса температура, а ние с зимните "въшкарници" и долни дълги наполеонки! Представи си как сме миришели след един месец строева подготовка!
                                יעבור
                                «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X