До: Спорове и препирни

Гоше добре,първо да кажа,че само му обяснявам на Пачароза какво мисля и не искам да обидя теб или някой друг.Живи и здрави след някой ден като дойде мотора за който вече сигорно си разбрал и видял мисля,че ще си оправдая думите изписани тук.Смея да твърдя и да защитя всяка моя дума изписана в този форум.Та така мисля аз и всеки си има право на това.Кратуната не те слуша знам,ама и нали знаеш,че има и вариянт коча да не извади нищо и да побегне като овца право надолу из Русековото или из Чумина(дето мечките пасат на ръчна) .
Гоше добре,първо да кажа,че само му обяснявам на Пачароза какво мисля и не искам да обидя теб или някой друг.Живи и здрави след някой ден като дойде мотора за който вече сигорно си разбрал и видял мисля,че ще си оправдая думите изписани тук.Смея да твърдя и да защитя всяка моя дума изписана в този форум.Та така мисля аз и всеки си има право на това.Кратуната не те слуша знам,ама и нали знаеш,че има и вариянт коча да не извади нищо и да побегне като овца право надолу из Русековото или из Чумина(дето мечките пасат на ръчна) .

Първоначално публикуван от tchoumpov

Преглед на мнение

....Момци,ще ви дам малко материал за расмисъл
....Момци,ще ви дам малко материал за расмисъл ,даа има разлика Мето и тя е,че за разлика от вас съм доста натрошен и помачкан(знаете зоткъде)и не ви прави чест да се изказвате така за мен///не ми се виси пак по ченгелите в Пирогов иначе на драго сърце бих се впуснал в приключение.Малко е смешно сравнението помежду ни.Ама има едно голямо НО,все пак знаете,че не ме слуша много кратуната и не дърпайте коча за кесиите(не се знае какъв ще го извади)
,даа има разлика Мето и тя е,че за разлика от вас съм доста натрошен и помачкан(знаете зоткъде)и не ви прави чест да се изказвате така за мен///не ми се виси пак по ченгелите в Пирогов иначе на драго сърце бих се впуснал в приключение.Малко е смешно сравнението помежду ни.Ама има едно голямо НО,все пак знаете,че не ме слуша много кратуната и не дърпайте коча за кесиите(не се знае какъв ще го извади)

ще изгрее и на моята нива слънчице.Не ми се оправдавай че си БИЛ натрошен,та то кой не е!????Пък и ако имаш некакви оплаквания и болежки то си има друга тема"ТРАВМИ".Тук се раждат спорове и препирни.Там може и ренгенови снимки да си качиш ако желаеш.
ще изгрее и на моята нива слънчице.Не ми се оправдавай че си БИЛ натрошен,та то кой не е!????Пък и ако имаш некакви оплаквания и болежки то си има друга тема"ТРАВМИ".Тук се раждат спорове и препирни.Там може и ренгенови снимки да си качиш ако желаеш.

0888984256
  0888984256
 ? Вярно ли е това? Моля, кажете! Аз имам мотор, но не съм чаааааак толкова голям моторджия и когато незнам нещо срам-несрам питам
 ? Вярно ли е това? Моля, кажете! Аз имам мотор, но не съм чаааааак толкова голям моторджия и когато незнам нещо срам-несрам питам  . Моля, отговорете ми!
. Моля, отговорете ми!

.
.

Коментар