Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спорове и препирни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Спорове и препирни

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
    Хич не ми и трябват! Чупят им се краката, а и пърдят кат трактори!
    2Т Forever!!!
    Въпрос на вкус.Мене 2-та такта нещо не ме кефят.П....то е готино на "-те такта а краката и на мен са ми чупени,така че всичко е точно!!!!
    [FONT=Comic Sans MS]Копривщица единствена!YZ450F"06 [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от goranov Преглед на мнение
      Въпрос на вкус.Мене 2-та такта нещо не ме кефят.П....то е готино на "-те такта а краката и на мен са ми чупени,така че всичко е точно!!!!
      Нали знаеш къде се решава спора! На трасето!
      Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Откога чакам да кажите така ако може и аз да гледаммм.Кога и къде.
        МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Брат няма проблем,ама аз резултата и сега го знам.Първо на трасе съм гола вода и второ като знам ти как караш(идвал съм при вас на трасето)няма кво да си горим бензина.Но за гората бих се пробвал,нека мине зимата и огън.Така и така ще идвам на Паниците това лято да карам.С голям кеф ще покарам с теб.А ппък там ти е близо няма да ми откажеш НАЛИ???

Коментар

Брат няма проблем,ама аз резултата и сега го знам.Първо на трасе съм гола вода и второ като знам ти как караш(идвал съм при вас на трасето)няма кво да си горим бензина.Но за гората бих се пробвал,нека мине зимата и огън.Така и така ще идвам на Паниците това лято да карам.С голям кеф ще покарам с теб.А ппък там ти е близо няма да ми откажеш НАЛИ???
            За трасето като трасе за мотокрос търси братовчет ми! Него може би го знаеш!? Стефчо с Honda-та 333 номер. Тъкмо ще видиш, че на коня ти краката му се преплитат докато препуска!
            Ако това не ти изнася, верно за гората говорех и аз! Хващаме някоя пътека която познаваш и дърпаме юздите! На Паниците незнам кво ще дирим освен някоя калоферка да забършем!
            Ако пък си достатъчно смел ела на първия кръг от РШЕ да видим кой как язди!

Коментар

И да дойда на този кръг батка ти може и да яздиш но аз само ще погледам.Не съм състезател и няма как да бъда допуснат там(доколкото знам)а и не карам по трасета приятелю.Мразя граници и ограничения.Приятно каране на теб и успех на РШЕ.Над Паниците е Ботев връх майа и Калоферка не е лошо,за след това.Ако те бива в тези работи де

Коментар

....Над Паниците е Ботев връх майа .....
                Правилно! Там е! Но какво ще дирим там по тоя равнак? Там се иска мощност, а не техника!!!????
                А изобщо какво го мислиш? Там е Национален парк! Нямаш работа там

Коментар

Запланувал съм тази година да се кача там,не знам какво е.То и много други места са с такъв статут но си караме братче!Не смятам че правим нещо лошо.А дали имам работа там,нека аз преценя!

Коментар

Хайде малко поразбутайте темата де МОМЧЕТА.Гошко,Методи хайде де.Не се страхувайте, малко интрижка на никому няма да навреди.Има време до срещите в гората,както виждате женския месец нещо ни играе номерца.Но;ше го намаа па ше омекнеее бре-е-е-е-е-е.Няма само аз да си пиша тука,таз тема ми е от любимите във форума.Хайде Гошееее,с тебе имахме недоразрешено спорченце,ама аз си чакам кротичко видьов денще изгрее и на моята нива слънчице.Не ми се оправдавай че си БИЛ натрошен,та то кой не е!????Пък и ако имаш некакви оплаквания и болежки то си има друга тема"ТРАВМИ".Тук се раждат спорове и препирни.Там може и ренгенови снимки да си качиш ако желаеш.
                    Опа нещо пак интрига се е захванала.Ванка виж сега кво ще ти кажа,аз съм ти казал,сега като омекне както ти викаш,ще си покаже КОЙ,КОГО,КОГА И ЗА КАКВО,по общо казано.
                    Казвам го това нещо не да се правя на голям карач(защото не съм), нито пък да се заяждам с някой,а просто така си мисля и защото до сега не съм имал СЕРИОЗЕН мотор (както знаеш).И много от хората при нас ме бяха поотписали и позабравили.Ама дойде и Видьов ден и за мен най накрая и викам,че е време да си припомнят,и да си правиме кефа заедно,мисля да не се излагам и да се представя както подобаващо в мой стил.
                    Последно редактирано от М.ДИМИТРОВ; 11-03-10, 22:47.
                    КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
                    (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Методи тука е такава темата бате,ИНТРИГА требва да има ПОСТОЯННО.Пък дано се срещнеме с колегата некъде из родните коджа балкани и ще дърпаме квото каже-юзди,ръчки кай квото може и каквото има.Аз тук си праим трайчо,както виждаш човека е по техниките.Язе мотор не мои да курмувам,даже и неам,праим се на итър.Четаааааааааа

Коментар

Методи тука е такава темата бате,ИНТРИГА требва да има ПОСТОЯННО.Пък дано се срещнеме с колегата некъде из родните коджа балкани и ще дърпаме квото каже-юзди,ръчки кай квото може и каквото има.Аз тук си праим трайчо,както виждаш човека е по техниките.Язе мотор не мои да курмувам,даже и неам,праим се на итър.Четаааааааааа
                        Вземи научи Български! Ти и без това с твоята "Верховина" до никаде няма да стигнеш!

Коментар

Вземи научи Български! Ти и без това с твоята "Верховина" до никаде няма да стигнеш!
                          Батко тука трябва да се заяждаме или само да спорим,че нещо май започнах да се засягам от твойте изказвания.Аз го карам на шега до сега ама ти май нещо почваш да ми загрубяваш!!!Или нещо лично има???Дай да се уточниме навреме.

Коментар

Батко тука трябва да се заяждаме или само да спорим,че нещо май започнах да се засягам от твойте изказвания.Аз го карам на шега до сега ама ти май нещо почваш да ми загрубяваш!!!Или нещо лично има???Дай да се уточниме навреме.
                            На мен такав ми е майтапа! Не ми ли знаеш кръчмарските табаети!?

Коментар

На мен такав ми е майтапа! Не ми ли знаеш кръчмарските табаети!?
                              Евалата брат уточнихме се!Ей сега ми пиши каквото си поискаш!Нема ягоди.Пък Караджейките ще ги пробваме некой път,нали затова сме ги купили.Само не по Ендуро шампионати че аз съм просто любител и никой няма да ме допусне до там.Бъди здрав

Коментар

Евалата брат уточнихме се!Ей сега ми пиши каквото си поискаш!Нема ягоди.Пък Караджейките ще ги пробваме некой път,нали затова сме ги купили.Само не по Ендуро шампионати че аз съм просто любител и никой няма да ме допусне до там.Бъди здрав
                                Ще те допуснат, ако имаш желание и кинти, никой няма да те върне. Но първо трябва да си купиш мотор С тази виялка нямаш шанс да те пуснат Освен на някой селски мотокрос в клас ГЪБАРКА.
                                Последно редактирано от viki terzieva; 12-03-10, 09:58. Причина: правопис
                                МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X