Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спорове и препирни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Спорове и препирни

Първоначално публикуван от СПИДИ Преглед на мнение
    Аз не мога да разбера,защо си чешете пръстите.90% от нас карат мотори,които не сме изкарали от магазина.Преди нас са карани и поддържани по незнаен за нас начин.Ами напълно е нормално да има чупещи се от всяка една марка.Това коя е по-добра е въпрос на личен вкус.Един мотор е удобен на даден човек,втори на друг.Тук се получава малко като вица,в който накрая руснаците питат американците:"..... а вие,защо биете негрите?".И не мога да разбера,защо собствениците на Ямаха са основните опоненти на всички други марки.Една тема не видях фен на Хонда или КТМ примерно,да "боготвори" своята марка.Май се получава малко както ГоУф и всички други.Аз много харесвам Ямаха,и рано или късно ще си купя пак.Но това ще стане,когато имат свестен представител и държат части на склад.Защото няма мотор,който не се чупи.Не искам да чакам за бутало,сегменти или ангренажна верига по 2 седмици.Успех на всички и най-вече безавариен и без никакви травми нов сезон.
    Малко не си в час части има колкото си искаш.Но парите избягаха.
    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
      Друго за коловете фтулките и всичко останало за предницата на ктм е около 450 лв а на ямахата 120 лв пък после трябвало да се чака в ямаха ами за тези пари ще чакам.Поздрави
      Това пък къде го видя?
      Иво Георгиев
      Gworkshop

Коментар

Ами за ВР-а частите си ги купих от ямаха, а за ктм звъняхме в ктм и направихме сравнениеЕ сега, вярно, че за лагерите на кокалите се изръсих около 150 кинта, а на ктм е по-евтино, ама така е, то се компенсира. Ама да казват, че нямало части и много били скъпи, не е точно така.
        Последно редактирано от viki terzieva; 09-02-10, 20:46.
        0878424143
        0887424150

Коментар

За 48мм предница, ако се не лъжа, излизаха около 90-100лв без семерингите
          Иво Георгиев
          Gworkshop

Коментар

Колеги имам YMAHA и KTM, купувам части и за двете и мисля, че цените са изравнени!А относно стружките при WR-те, докарах WR 400,който беше след ремонт в Англия и при 3 поредни смени на маслото нямаше нито стружка,продадох го на съфорумец около нова година така,че може и той да потвърди
            :evil:Не се ослушвай, аз съм, идвам от където най-малко очакваш:twisted:

Коментар

Колеги тъй като темата е за спорове и препирни,искам да поспоря с някой който твърди,че има по як,рязък и мощен кросов мотор от CRF450R.(С две думи да върви повече пък и друго).
              КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
              (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Първоначално публикуван от valiaka7 Преглед на мнение
                Колеги тъй като темата е за спорове и препирни,искам да поспоря с някой който твърди,че има по як,рязък и мощен кросов мотор от CRF450R.(С две думи да върви повече пък и друго).
                Ми мисля, че няма кой да оспори това!
                Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Сериен ЦРФ....
                  За рязкоста да за останалото може да се поспори
                  За тези по старите е е върви повече от другите.
                  При инжекционите Кавазакито го дават най-добро.Поне в Америка де.
                  Последно редактирано от Николай Дюлгярски; 16-02-10, 22:37.

Коментар

Първоначално публикуван от FoReVeRcHo Преглед на мнение
                    Сериен ЦРФ....
                    Чакаме предложение!
                    Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

(С две думи да върви повече пък и друго).[/QUOTE]
                      Другото какво е.Гадна хонда много върви и много се чупи.

Коментар

Първоначално публикуван от FoReVeRcHo Преглед на мнение
                        Сериен ЦРФ....
                        За тези по старите е е върви повече от другите.
                        При инжекционите Кавазакито го дават най-добро.Поне в Америка де.
                        Правилно имах кх450 инжекция 2009г.определено вървеше повиче.

Коментар

За тези до 2008 говоря,въпреки че и за 2009 не съм много сигорен дали нее пак(за мен най добра),но чел съм и аз за KAWASAKI 2010,че го дават най-добро в Щатите и това найстина сигорно е така,защото Американците си тачат най много HONDATA според мен.Ако става въпрос пък за по старите години(до2005) изобщо не може да ме убеди някой че някоя друга 450-тка е по добра на вървене главно.YZFи 426 и 450 неможе да върват и на половината на CRF-a,e айде не на половината ама значително се осеща разликата като се качиш от единия на другия.
                          (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Първоначално публикуван от valiaka7
                            Другото какво е.Гадна хонда много върви и много се чупи.
                            Пачароз тя нека се чупи ама да си върви и да ти прави кефа както искаш ти.А пък за чупенето това си е пресилено според мен,ако си я подържаш няма да имаш ядове както чак се говори да не е Китаец та я.А то си е и до мотор ти знаеш по добре.[/QUOTE]

Коментар

Незнам за мен от новите 450-ки Кавазакито няма равно.

Коментар

Колега всеки си знае и няма да докажем нито аз нито ти кой е по добър,ама нали темата е такава аз си държа ЦРФ-а и базик да става,пък в случей и решаване на спор де .А има и друго според мен по важно,което колкото и да разправят,че не е така си е много вярно.Всеки хвали това което кара.Включително и аз винаги съм така.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X