Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спорове и препирни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Спорове и препирни

Първоначално публикуван от yaha_yamaha Преглед на мнение
    Ицо,какви са тези 60%Това сигорно е процента колеги-намразили моторите след като са имали Сузуки,защото аз познавам такива.Единият и до сега си кара ИЖ-то и не иска да чуе за ендуро,след като имашеДР600,а на другият 300км каране му излезнаха 11хил.лв.(6-за мотора+5 за ремонт) и т.н.
    И за да не слагам всички Сузукита под общ знаменател(като тебе),ще кажа,че според мен единствения читав четиритактов модел на СУзуки е ДРЗ-400.
    Като се движат 50 Ямахи и 2 Сузукита,естествено ,че от Ямахите ще има повече повредени-Примерно
    Само едно не мога да разбера.Аджиба какъв е този ремон за 5 хиляди.Да не би да е бил с реактивен двигател. И такъв да е пак би трябвало да останат пари за една ракия.
    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Значи всички които карат RMZ не разбират от мотори така ли
      [FONT=System][/FONT]

Коментар

Светльо този със скъпият ремонт сам си го направи така,от незнаене,на него и танк да му дадеш ще го счупи.Аз го видях и какво направи с Ямахата.

Коментар

Първоначално публикуван от valiaka7 Преглед на мнение
          Колеги тъй като темата е за спорове и препирни,искам да поспоря с някой който твърди,че има по як,рязък и мощен кросов мотор от CRF450R.(С две думи да върви повече пък и друго).
          има - CRF250R

Коментар

Първоначално публикуван от Jister Преглед на мнение
            има - CRF250R
            Нищо не е пред CRF900RR Spitfire

Първо беше ми Ижето
            кютук железен, но напето
            Още ми е на сърцето
            да го %$# в ауспухчЕто

После възкачих Сузана
            На тая жълта повлекана
            здрава част не й остана

После пък възседнах Кава
            по-добре да карам крава
            звук-мучене, крак преплита
            все за Еди моторс пита

Без да чакам на опашка
            си закупих аз Ямашка
            колко синя- толкоз крива
            и не може да завива

С идея нова озарен
            излизам аз от КТМ
            Друса, частите дрънчат
            гайки, болтчета хвърчат

CRF-ка щом пришпорих
            зер очите си отворих
            Те това си е мотор
            другото е просто тор.
            Последно редактирано от iassen; 18-02-10, 01:44.

Коментар

Мнение на valiaka7
              Колеги тъй като темата е за спорове и препирни,искам да поспоря с някой който твърди,че има по як,рязък и мощен кросов мотор от CRF450R.(С две думи да върви повече пък и друго
              Ами мога да ти кажа, че съм абсулютно съгласен че Honda и по точно CRF450R e мотор който и състезателите казват че просто вади ръце. Та дори се налага да направят новите модели 2009 и след това по плавни за да подлежът на повече контрол. Обаче всички тия приказки са понеже двутактовите мотори вече не влизат в състезанията. CR250R обаче e това вече е мотор който ще приспи всяка четиритаквова бънгия.
              [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
                CR250R обаче e това вече е мотор който ще приспи всяка четиритаквова бънгия.
                Нещо намирисва , пуфка, дрънка..
                Едва крета най-много до трета..
                симсонка ли или трабантче
                май е някакво балканче...

Свещите ги позамазва
                на високо не излазва,
                пак го риташ - пак не пали
                а в гората дъжд ще вали

2Т си най-обича
                след CRF-ката да тича
                диша прах и камъчета
                с четвърт литрови дробчЕта.

Последно редактирано от iassen; 18-02-10, 11:54.

Коментар

Значи това клипче въобще не може да бъде критерии. С гуми супер мото бях.. моля, моля не е правилно да се използва срещу мене и още повече срещу силата на двутактовия мотор.

Тази година ето това те очаква нарочно е на забавен кадър за да успееш да ме видиш

Също така искам да добавя че четиритактовите Ямахи са моторите които нямат палене и хвърлят свещи, CRf -те пък клапаните им изкачат през седалката и те нямат палене. Докато двутактовия мотор.... пфффф просто нямам думи като се пенсионирам ще си взема един 4т да не ме мори и да си почивам докато го карам
                  Последно редактирано от borisgp; 18-02-10, 12:36.

Коментар

Тази година ето това те очаква нарочно е на забавен кадър за да успееш да ме видиш
                    Тази заплаха май е за цигането, дето ти раздава бинокли всеки път Все пита за тебе. Вика: ма къде е номер 2, че така няма кой да ми събира пушилката, понеже аз съм почти най-големия охльов, пък той ми дава самочувствие. Все ти носи ластици и телескопи, а ти го отбягваш.
                    И не го плаши с клипа- няма да се хване. Ясно се вижда, че отначало е истинската скорост, а после си го забързал на 300% , не можеш да го заблудиш с кино-ефекти

пфффф просто нямам думи като се пенсионирам ще си взема един 4т да не ме мори и да си почивам докато го карам

Освен на бастуна да си лепнеш една лепенка CRF, иначе не виждам как ще стане, освен ако не си решил пенсия за инвалидност да вземеш

Коментар

Щом сме почнали с компроматите ОК.
                      Ето и нещо от моя архив като стана въпрос за цигането ... обясни сега какво правиш с четиритактовата 450 ка на средата на трапеца..... да не те е прескочил малкия?

Коментар

Продължаваш да разчиташ на машинации и специални ефекти АКо толкова енергия отделяше за карането сега щеше да караш като на клипа, който си изфабрикувал, а не да викаш цялата рода на трасето, та като минеш с мотора да ги караш да духат колкото сила имат, че да се вдигне малко прах за филма

Снимката, на която безочливо си лепнал цигането е от тренировката ми за минаване на трасето със затворени очи, на задна скорост.

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                          Ееее много караш бреее покани мен.Какво ми каниш нещо което го КАРАШ ТИКАШ и на всичко одгоре се МЪЧЕШ-КТМ
                          Пачароз нямаш никакъв проблем,даже ти си ми и близко,ако не искаш да дойдеш,ще дойда аз и ще видиш ти как още при тръгването ще ти напълна каската с кал.А относно кадето казваш, че съм казал,че карам много това не е верно,нито съм го казвал,нито карам много,но за теб специално ше се помъча.
                          КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
                          (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
                            Продължаваш да разчиташ на машинации и специални ефекти АКо толкова енергия отделяше за карането сега щеше да караш като на клипа, който си изфабрикувал, а не да викаш цялата рода на трасето, та като минеш с мотора да ги караш да духат колкото сила имат, че да се вдигне малко прах за филма

Снимката, на която безочливо си лепнал цигането е от тренировката ми за минаване на трасето със затворени очи, на задна скорост.
                            Най-учтиво моля модераторите да изтрият всички постове на Ясен понеже са пълен спам! И нямат нищо общо с темата!

Коментар

Първоначално публикуван от valiaka7 Преглед на мнение
                              Пачароз нямаш никакъв проблем,даже ти си ми и близко,ако не искаш да дойдеш,ще дойда аз и ще видиш ти как още при тръгването ще ти напълна каската с кал.А относно кадето казваш, че съм казал,че карам много това не е верно,нито съм го казвал,нито карам много,но за теб специално ше се помъча.
                              Може да се помъчеш но ти трябва СУЗУКИ.Иначе нямаш шанс.Ако не варваш попитай Георги.8 човека с МОТОРИ чакат 1 хонда.
                              МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Най-учтиво моля модераторите да изтрият всички постове на Ясен понеже са пълен спам! И нямат нищо общо с темата!
                                Няма спам няма измама. Доказателствата говорят сами:

Тука те затваря с 3 обиколки. Личи си отчаянието по езика на тялото

В същност тая снимка няма смисъл. то тази гледка ти е най-позната : ))

Само за това момче ми е много жал. Дойде, скъса те по джапанки , а ти какво му пипна по мотора.. е го какво стана. само машинации.. за предпоследната позиция прецака мотора на човека.

Скъпи модератори, един такъв човек, без скруполи и морал, без каквато и да е двигателна култура и усет за движение, не може да остане в редиците ни, да срами името на форума и да подклажда спам и празнословие чрез не етични методи. Моля за най-тежката присъда: Доживотен БАН .

Смятам, че в името на форума и мотоциклетните спортове, молбата ми ще бъде уважена. Същото важи и за всички останали, които също не са минавали границата на втора скорост.

Благодаря.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X