Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спорове и препирни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Спорове и препирни

Ама вие го ударихте направо през просото май знаете че ямахата не е за подценяване и пак се дрънчите.Ама нищо тъкмо ще се настървят още и напролет ще се види кой когоНо задължително трябва да има снимки да се види да няма после спекулаций
    0878424143
    0887424150

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
      Ама вие го ударихте направо през просото май знаете че ямахата не е за подценяване и пак се дрънчите.Ама нищо тъкмо ще се настървят още и напролет ще се види кой когоНо задължително трябва да има снимки да се види да няма после спекулаций
      Абе батко Стояне не ставам аз за тия работи,хич не се и хващам.Това съм го оставил за майсторите на спорта,даже както виждаш не се и бъзикам с това.Ама ако реша някои ден да участвам ще взема твоита коза да участвамтя и без друго не може да върви и ще си се возя по трасето.Ти сега нали си я барнал с кросови капли,ГОТОВА Е.То само това и е убавото по нея де ама....Ако смениш -рамката,двигателя и туй онуй може и да стане мотор,ама едва ли.
      [FONT=Comic Sans MS]Копривщица единствена!YZ450F"06 [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от goranov Преглед на мнение
        Абе батко Стояне не ставам аз за тия работи,хич не се и хващам.Това съм го оставил за майсторите на спорта,даже както виждаш не се и бъзикам с това.Ама ако реша някои ден да участвам ще взема твоита коза да участвамтя и без друго не може да върви и ще си се возя по трасето.Ти сега нали си я барнал с кросови капли,ГОТОВА Е.То само това и е убавото по нея де ама....Ако смениш -рамката,двигателя и туй онуй може и да стане мотор,ама едва ли.
        Чакай малко говореш в женски род.Мисля че моят е в мъжки а ямахата женски .Нали си виждал кон как се качва на кобила.Помисли си малко кой на кои ще се качи.
        МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
          Чакай малко говореш в женски род.Мисля че моят е в мъжки а ямахата женски .Нали си виждал кон как се качва на кобила.Помисли си малко кой на кои ще се качи.
          Ехее и аз карам ямаха и ктм съм имал според мен ямахите са по издържливи но ктм по бегат тва си е мое мнение де всеки си има различно

Коментар

Първоначално публикуван от freeridera Преглед на мнение
            Ехее и аз карам ямаха и ктм съм имал според мен ямахите са по издържливи но ктм по бегат тва си е мое мнение де всеки си има различно
            Приятел не само КТМ-а е мъжки.Аз не карамммм КТМ.Защото там караш тикаш и се мъчеш.

Коментар

Защо НЯКОЙ заключи темата "ОРАНЖЕВИТЕ..." , няква дескриминация има тука май ?!
              "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Ами колега можеби е по-добре защото е неравностойно всички срещу единА и много негативни мнения се исписаха срещу ктм и някрая някой е решил че това трябва да спре.Сори
                0878424143
                0887424150

Коментар

е... аз затова я пуснах в този раздел "общи приказки" , представям си ако беше в другите, по-сериозни раздели

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
                    Ами колега можеби е по-добре защото е неравностойно всички срещу единА и много негативни мнения се исписаха срещу ктм и някрая някой е решил че това трябва да спре.Сори
                    Колкото и да пишат пак ще си взема КТМ като следващ мотор! Спор няма!
                    Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

ами , те също ще си вземат КТМ...въпрос на време е

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
                        ами , те също ще си вземат КТМ...въпрос на време е
                        Просто забрави.Вчера го докарарах и реших да го покарам 2008г.Ами да ти кажа правичката нопика се.
                        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                          Просто забрави.Вчера го докарарах и реших да го покарам 2008г.Ами да ти кажа правичката нопика се.
                          И какво точно значи "напика се"ако може да обясниш,не можа да излезеш на някоя патека ли?Или със сузикито излизаш на всякаде а KTM не може.Ако е така само кажи и идвам с моя да проверим.

Коментар

Първоначално публикуван от Bochev_crezy Преглед на мнение
                            И какво точно значи "напика се"ако може да обясниш,не можа да излезеш на някоя патека ли?Или със сузикито излизаш на всякаде а KTM не може.Ако е така само кажи и идвам с моя да проверим.
                            Протече масло от въздушния филтър.А за идването заповядай.

Коментар

Протекло е масло,щото мотора сигурно се е претъркулил,това е нормално за всички четиритактови,отдушниците от двигателя влизат във въздушния филтър.

Коментар

Или е вкарал компресия в картера
                                Сигурно Стоян яко го е изпекъл
                                Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                                0894328706

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X