Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спорове и препирни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Спорове и препирни

До модераторите: Ако ме баннете рискувате да ме направите мъченик, не го слушайте Ясен той е маниполатор!
    [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Аз мога да кажа само че тия двамата никви карачи не са! А моторите им са от битака!!! Преправени CZ'та с графичен кит на CR/CRF!!
      Това го казвам, като човек управляващ върхова технология с безпределна мощ! А именно CRF250R!

Коментар

Първоначално публикуван от Jister Преглед на мнение
        Аз мога да кажа само че тия двамата никви карачи не са! А моторите им са от битака!!! Преправени CZ'та с графичен кит на CR/CRF!!
        Това го казвам, като човек управляващ върхова технология с безпределна мощ! А именно CRF250R!
        Сам си заби нож в гърба. Кой те би по главата да ги говориш тези тайни, та после още повече да те е срам като те разцепиме с CZ-ките.

Коментар

хаха, е то вие и сега ме задминавате!! Като спра в бокса да се заигравам с каките с чадърчетата, се е случвало поне с 2-3 обиколки да ме задминете!! много ненаситни са )

Коментар

хаха, е то вие и сега ме задминавате!! Като спра в бокса да се заигравам с каките с чадърчетата, се е случвало поне с 2-3 обиколки да ме задминете!!
            Те добре, че са каките, че ако не тичат по прашки пред тебе по пистата не можеш да включиш трета, макар че един път един батко се разтича с едно чадърче, та вдигна до 4-та...

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
              Може да се помъчеш но ти трябва СУЗУКИ.Иначе нямаш шанс.Ако не варваш попитай Георги.8 човека с МОТОРИ чакат 1 хонда.
              Пачароз карал съм СУЗУКИТА, тамън две и да ти кажа не съм много очарован,първото беше горе-долу прилично,иначе не ми ги хвали тия Сузита. Колегата Ясен, където е написал, по-хубаво и по-правилно стихотворение не бях чел.С две думи, няма какво повече да говорим, ще си покаже като се срещнем в гората. А за Георги, където сте го чакали осем човека, първо аз не съм ти Георги, второ не съм с HONDA XR650R,a съм с CRF450R, така че разликата мисля и в моторите, а смея да твърдя и в нас е доста голяма, щото с него в гората не карам от вчера.Та пак ти казвам ще си покаже.
              Последно редактирано от viki terzieva; 18-02-10, 19:45.
              КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
              (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

хаха, е то вие и сега ме задминавате!! Като спра в бокса да се заигравам с каките с чадърчетата, се е случвало поне с 2-3 обиколки да ме задминете!! много ненаситни са )
                Значи всичкия спам го преглътнах ама това вече е прекалено. Аз за какво правя скръбове и уипове по цял ден та да кажеш накрая че ти спираш при каките Моторът ти е прекалено слаб пич, тебе цигането ако те напипа Ясен ще се почуства като JS7 гледайки отстрани
                [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
                  Те добре, че са каките, че ако не тичат по прашки пред тебе по пистата не можеш да включиш трета, макар че един път един батко се разтича с едно чадърче, та вдигна до 4-та...
                  Абе не знам за баткото, ама твойта кака с чадъра ме караше да бягам на 5та с пълна газ
                  Ето тук те задминавам с вече 3 та обиколка, Маршалите вече всички облякоха сини тенсики щото им писна да ти размахват синия флаг

А тук съм спрял малко в бокса
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от Jister; 18-02-10, 19:58.

Коментар

Еее тази фенка не е за тук а зе тежки мотори брееееее.
                    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Пу тия двете от долната снимка за мене
                      Тая дебелата я подарявам на всички фенове на црф- и тя е толкова кръшна колкото црф-ките
                      (Е сега гледайте какво става като се бърка в гнездото на стършелите)
                      KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                        Пу тия двете от долната снимка за мене
                        Тая дебелата я подарявам на всички фенове на црф- и тя е толкова кръшна колкото црф-ките
                        (Е сега гледайте какво става като се бърка в гнездото на стършелите)
                        Не само кръшна но и подвижна като хондичка.

Коментар

Само едно не мога да разбера.Аджиба какъв е този ремон за 5 хиляди.Да не би да е бил с реактивен двигател. И такъв да е пак би трябвало да останат пари за една ракия.
                          Стояне,що са правиш,че не знаеш.На Танков заРМЗ-та става въпрос.Три пъти му сменя всичко без скоростите.Може и ти да си му доставил частите от ГЪрция,да не казвам и на Евгени за РМЗ-та.Единият-2007г.,другият2006 и едни и същи проблеми.
                          Когато няма друг изход- използвай централния вход!

Коментар

Само едно не мога да разбера.Аджиба какъв е този ремон за 5 хиляди.Да не би да е бил с реактивен двигател. И такъв да е пак би трябвало да останат пари за една ракия.
                            То за една ракия всеки може да го почерпи, а ма да не се е пропил човека след толкова проблеми
                            Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                            0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от yaha_yamaha Преглед на мнение
                              Стояне,що са правиш,че не знаеш.На Танков заРМЗ-та става въпрос.Три пъти му сменя всичко без скоростите.Може и ти да си му доставил частите от ГЪрция,да не казвам и на Евгени за РМЗ-та.Единият-2007г.,другият2006 и едни и същи проблеми.
                              Абе вие лудилисте ти знаешли колко са 5 хилядарки. Да ти кажа ли това прави 10 бутала и 5 целиндара.

Коментар

Абе вие лудилисте ти знаешли колко са 5 хилядарки. Да ти кажа ли това прави 10 бутала и 5 целиндара.
                                Незнам ама като за моя са 6 бутала и 3 цилиндъра ! Мно ефтини тея части за сузуки!
                                Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X