Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спорове и препирни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Спорове и препирни

Към уважаемия господин Валяка.Хайде батко Валяк че не остана много и почваме сезона.С нетърпение очаквам момента в който ще срещнем Ямахата и Хондата в гората.Не искам да спорим тук,а да покараме там.Официално отпращам покана на Пачарозов да ни доиде на гости в К-ца да покараме заедно.За нас ще бъде чест и удоволствие.Относно темата какво да кажа;Всеки мотор си има плюсове и минуси,зависи от карач,терен,техн.съст. на машината и какво ли още не...Но момци Ямахата си е най-най естествено!
    [FONT=Comic Sans MS]Копривщица единствена!YZ450F"06 [/FONT]

Коментар

Браво колега харесва ми как го каза
      0878424143
      0887424150

Коментар

Първоначално публикуван от goranov Преглед на мнение
        Към уважаемия господин Валяка.Хайде батко Валяк че не остана много и почваме сезона.С нетърпение очаквам момента в който ще срещнем Ямахата и Хондата в гората.Не искам да спорим тук,а да покараме там.Официално отпращам покана на Пачарозов да ни доиде на гости в К-ца да покараме заедно.За нас ще бъде чест и удоволствие.Относно темата какво да кажа;Всеки мотор си има плюсове и минуси,зависи от карач,терен,техн.съст. на машината и какво ли още не...Но момци Ямахата си е най-най естествено!
        Щом е за каране не отказвам само дайте дата.Пък за моторите няма смисал да спорем.На който каквото му е удобно това ще кара.Сега поне избора е голям.
        МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
          Нищо не е пред CRF900RR Spitfire

Първо беше ми Ижето
          кютук железен, но напето
          Още ми е на сърцето
          да го %$# в ауспухчЕто

После възкачих Сузана
          На тая жълта повлекана
          здрава част не й остана

После пък възседнах Кава
          по-добре да карам крава
          звук-мучене, крак преплита
          все за Еди моторс пита

Без да чакам на опашка
          си закупих аз Ямашка
          колко синя- толкоз крива
          и не може да завива

С идея нова озарен
          излизам аз от КТМ
          Друса, частите дрънчат
          гайки, болтчета хвърчат

CRF-ка щом пришпорих
          зер очите си отворих
          Те това си е мотор
          другото е просто тор.
          Малееее,от тази по голяма убида не бях чул.

Коментар

Пачарозов, обмисляме нещо за 06.03.10г., но още не е сигурно. Мислим за една нощувка на Бяло камане.Тръгване от Копривщица.Ако имаш интерес, ще се чуем предварително. Зависи и от времето, разбира се!
            Последно редактирано от viki terzieva; 27-02-10, 14:22.

Коментар

Защо бре брат,стихчето е яко.Има и рима. Той Ясен сигурно не мисли така, ами просто така са му паснали имената за стихоплетството сещаш ли се!!!! А пък и неговата Ямаха може наистина да е била с крива рамка,знае ли човек. Ти с крива рама карал ли си бре брат?Естествено, че няма да завива.Хареса ми за КТМ-а
              Последно редактирано от viki terzieva; 27-02-10, 14:23.

Коментар

Ти се радвай че Яската не е карал Бета,че токава щяха да са едни Римии
                [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
                ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Добра е ямахата, само има проблем в костите
                  Често страдат от ревматизъм....., бате Пепи вр знае
                  С две думи, слаба е в краката

"С идея нова озарен
                  излизам аз от КТМ
                  лети като самолет
                  а е хубав и на глед"

"
                  0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                  Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                  Суперскан България www.decbg.com
                  Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Ктм,ктм само че е мъртав,той за мен.

Коментар

"С идея нова озарен
                      излизам аз от КТМ
                      лети като самолет
                      а е хубав и на глед" но.............

Редисе на опашка
                      след синята ямашка
                      драпа да я стигне
                      но бензина няма
                      да му стигне като
                      угасне у гората
                      разказва ти се играта.
                      0878424143
                      0887424150

Коментар

Горанов добре хареса ми.Не се знае кой кого нали знаеш,ти си малко опасен играч(карач)ама хубавото е,че и аз съм малко тъкъв и ,че за мен ще е,първо чест,второ предизвикателство и трето много КЕФ.Иначе ще разрешиме спора няма проблем,айде стига тук,пък ще се видиме там,както казваш.
                        КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
                        (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                          Нали хората са го съкратили Карам Тикам Мъчасе.
                          Ахаха Пепи тва да Данчо го прати
                          WR400-in-in-in...
                          LZ1RAO

Коментар

Е той ми е приятел а и знам че не е така.Това се отнася за един друг с ктм ама той нещо напоследък не влиза в форума.
                            0878424143
                            0887424150

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                              Може да се помъчеш но ти трябва СУЗУКИ.Иначе нямаш шанс.Ако не варваш попитай Георги.8 човека с МОТОРИ чакат 1 хонда.
                              Стояне пепел ти на устата....да чакахте ме,но я разкажи защо .
                              MX "KRT".....MX KRECUL RACING TEAM....

Коментар

Първоначално публикуван от М.ДИМИТРОВ Преглед на мнение
                                Пачароз карал съм СУЗУКИТА, тамън две и да ти кажа не съм много очарован,първото беше горе-долу прилично,иначе не ми ги хвали тия Сузита. Колегата Ясен, където е написал, по-хубаво и по-правилно стихотворение не бях чел.С две думи, няма какво повече да говорим, ще си покаже като се срещнем в гората. А за Георги, където сте го чакали осем човека, първо аз не съм ти Георги, второ не съм с HONDA XR650R,a съм с CRF450R, така че разликата мисля и в моторите, а смея да твърдя и в нас е доста голяма, щото с него в гората не карам от вчера.Та пак ти казвам ще си покаже.
                                Ха така пак Георги на топа на устата....Момци,ще ви дам малко материал за расмисъл,даа има разлика Мето и тя е,че за разлика от вас съм доста натрошен и помачкан(знаете зоткъде)и не ви прави чест да се изказвате така за мен///не ми се виси пак по ченгелите в Пирогов иначе на драго сърце бих се впуснал в приключение.Малко е смешно сравнението помежду ни.Ама има едно голямо НО,все пак знаете,че не ме слуша много кратуната и не дърпайте коча за кесиите(не се знае какъв ще го извади)
                                MX "KRT".....MX KRECUL RACING TEAM....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X