Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спорове и препирни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Спорове и препирни

Ех леле събрахте се накрая все фенове на сузуки и само ги хвалите.Аз съм имал допир до две сузукита едното рм125 извинете ме но това си беше пълна караджейка(строшляк).А второто беше дрз400 което не е никак лош мотор ама аз бих си купил такъв като стана пенсионер да си ходя с него за риба.
    0878424143
    0887424150

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
      Ех леле събрахте се накрая все фенове на сузуки и само ги хвалите.Аз съм имал допир до две сузукита едното рм125 извинете ме но това си беше пълна караджейка(строшляк).А второто беше дрз400 което не е никак лош мотор ама аз бих си купил такъв като стана пенсионер да си ходя с него за риба.
      Да ама рибарите ги затрупвам с камани.
      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Ееееееее не така де те рибарите нищо не ти пречат.А докато дочакам пенсия ти сигурно вече ще караш дрз-а с кош да пазиш равновесие

пп.Смях да става
        0878424143
        0887424150

Коментар

Вижте нещо феновете на ямахи-хи-хи дайте курбан,помолете се,тази година по малко да припадат,че миналата година ми омръзна да ги гледам,блокирали по балканите и по гаражите,чак ми стана мъчно за тях. А относно Сузуки,60процента вече се събудиха и видяха необходимостта от тази марка,остават само още 40.

Коментар

Тук ли сте се сбрали бре
            Да си мерите.......моторите. Кой каквото има това хвали, не сте ли усетили.
            Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
            0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от gorosop Преглед на мнение
              Тук ли сте се сбрали бре
              Да си мерите.......моторите. Кой каквото има това хвали, не сте ли усетили.
              Аз не съм съгласен.Хваля това което ми харесва.Сага мотори бол можеш да караш какъвто си поискаш а не какъвто имаш.

Коментар

Ти си отделен случай, май само КТМ нямаш за продаване. Оня кросовия махна ли го
                Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                0894328706

Коментар

Нямам право да говоря за търговски дейности тук.

Коментар

Първоначално публикуван от vladi4ki Преглед на мнение
                    До уважаемия колега valiaka относно бързината на CRF-а, в същия клас КТМ-2007г- го смазва жестоко ако и двата са сток,гледам, че си от София, така, че когато пожелаеш ще се разберем с двата мотора да разрашим спора!
                    Колега Владички това предизвикателство не е за испускане.
                    Мотора ми е в Копривщица ако искаш имаш офицялна покана да дойдеш тук при нас да ги пробваме,каквото и да стане ще останеш доволен тука природата си е испила душа за тези работи.Едно оточнение(говоря в гората,на писта не съм добър)ако искаш звънни да се доуточниме, или дай тел на лично.
                    КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
                    (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Първоначално публикуван от valiaka7 Преглед на мнение
                      Колега Владички това предизвикателство не е за испускане.
                      Мотора ми е в Копривщица ако искаш имаш офицялна покана да дойдеш тук при нас да ги пробваме,каквото и да стане ще останеш доволен тука природата си е испила душа за тези работи.Едно оточнение(говоря в гората,на писта не съм добър)ако искаш звънни да се доуточниме, или дай тел на лично.
                      Ееее много караш бреее покани мен.Какво ми каниш нещо което го КАРАШ ТИКАШ и на всичко одгоре се МЪЧЕШ-КТМ

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                        Ееее много караш бреее покани мен.Какво ми каниш нещо което го КАРАШ ТИКАШ и на всичко одгоре се МЪЧЕШ-КТМ
                        Нека ми падне от небето един пак и ако може 300 EXC пък ще видим кой кара, кой се мъчи и кой тика и вика!
                        Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                          Нека ми падне от небето един пак и ако може 300 EXC пък ще видим кой кара, кой се мъчи и кой тика и вика!
                          Там е друг въпроса. 2-та и аз си го харесвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                            Там е друг въпроса. 2-та и аз си го харесвам.
                            Аааа, мой човек си!
                            Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                              Аааа, мой човек си!
                              Дааа ама несъ ли ни малко множко годинките за тях.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                                Вижте нещо феновете на ямахи-хи-хи дайте курбан,помолете се,тази година по малко да припадат,че миналата година ми омръзна да ги гледам,блокирали по балканите и по гаражите,чак ми стана мъчно за тях. А относно Сузуки,60процента вече се събудиха и видяха необходимостта от тази марка,остават само още 40.
                                Ицо,какви са тези 60%Това сигорно е процента колеги-намразили моторите след като са имали Сузуки,защото аз познавам такива.Единият и до сега си кара ИЖ-то и не иска да чуе за ендуро,след като имашеДР600,а на другият 300км каране му излезнаха 11хил.лв.(6-за мотора+5 за ремонт) и т.н.
                                И за да не слагам всички Сузукита под общ знаменател(като тебе),ще кажа,че според мен единствения читав четиритактов модел на СУзуки е ДРЗ-400.
                                Като се движат 50 Ямахи и 2 Сузукита,естествено ,че от Ямахите ще има повече повредени-Примерно
                                Когато няма друг изход- използвай централния вход!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X