Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спорове и препирни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Спорове и препирни

Е много ясно спор да става,ама аз не хваля примерно Кавазаки.
    Така пише по Щатските сайтове това ти казвам
    Иначе Хонда е много добра марка,и то не само при моторите само трябва да се поддържа.

Коментар

Междо другото и аз мразя кавазаки.Но нали казах имах го 2009г карал съм и хонда 2009 и мога да се обзаложа със всеки че пустият боклук върви повиче от хондата.
      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Искам да гледам,как всички мотори падат пред хондата.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
          Искам да гледам,как всички мотори падат пред хондата.
          Колега кажи им.Аз пък ви казвам,че за тези с инжекцията не съм сигорен,но от по старите до 2008 нема просто кой да върви повече от нея(говоря за 450куб),мое мнение не ангажирам никой,а пък и не мога.
          КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
          (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

И накрая какво.То е ясно СУЗУКИ.

Коментар

Първоначално публикуван от valiaka7 Преглед на мнение
              Колега кажи им.Аз пък ви казвам,че за тези с инжекцията не съм сигорен,но от по старите до 2008 нема просто кой да върви повече от нея(говоря за 450куб).
              А що не караш тогава хонда бе хаймана.

Коментар

Пачароз ей ама си, взел съм само чакам да дойде след 20-тина дена как.
                Ето ти снимки.Мислех да е изненада за наще ендуристи и приятели ама ти ще я развалиш,ако пък не ти кажа ще е тъпо,защото аз почнах спора не става.Та имам и не питай повече дано някой от наще не влезне да види.
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от М.ДИМИТРОВ; 17-02-10, 00:36.
                (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Колеги каквото и да говорим,всички знаем,че само Хонда може да бие Хонда.........

Коментар

Първоначално публикуван от valiaka7 Преглед на мнение
                    Пачароз ей ама си, взел съм само чакам да дойде след 20-тина дена как.
                    Ето ти снимки.Мислех да е изненада за наще ендуристи и приятели ама ти ще я развалиш,ако пък не ти кажа ще е тъпо,защото аз почнах спора не става.Та имам и не питай повече дано някой от наще не влезне да види.
                    Е тогава на на Тодоров ден можеш да я надбягваш с МАГАРЕТАТА защото с друго ще и е зоррр.

Коментар

• До: Спорове и препирни

То стана една тема

Имах удоволствието да присъствам в неделя на състезание в Италия абсолюти на пистата Монтеварчи до Флоренция. Относно 450 сс ми направи следното впечатление, че имаше само едно Кавазаки! Което за мен е много странно. Хондитете и Ямахите бяха по около 20% от мотоциклетите, КТМ малко по малко от 20. Имаше две Априлии, две Хускварни, 1 ТМ (до колкото помня) и останалото Сузуки и те 15%. Говоря от 40 мотоциклета на старта. Защо Кавазаки само 1 мотоциклет явно странно съвпадение. Но явно кризата удря някой по силно друго по славо. Ако извъртим темата малко и смъкнем при 250 сс 4такта, там безпорен лидер е Хондата. Инжекционна им е страхотен и стандартно е уникален мотоциклет. Разбира се тя беше и най-предпочитана в малкият клас, заедно с Ямаха, КТМ и Сузуки. Кавазакитата не бяха малко, но пак не нещо обещаващо. В момента на Запад се набляга на 125 сс за подрастващи, като се направи младежко Европейско само с такива мотоциклети, което ще е 6 кръга заедно с МХ1 и МХ2. Така според мен се даде нов живот на тези позабравени машини и разбира се за жалост им се дигнаха цените Също Хускварна и Априлиа лека по лека градят 450 кросови мотоциклети заедно с известни състезатели и си мисля, че не е далеч времето когато някоя такава марка ще вземе сериозна титла. Особенно Хускварната, в която наистина се влагат доста пари от БМВ.

И да завърша поста си с една добра новина за феновете на КТМ, че мотоциклета на Кайроли е уникален и ако е жив и здрав тази година ще е рано рано Световен шампион. Това е всеобщото мнение навсякъде. Просто перфектно съчетание между перфектен състезател и перфектна разработка на 350 сс.

Коментар

Първоначално публикуван от bobimx Преглед на мнение
                        То стана една тема

Имах удоволствието да присъствам в неделя на състезание в Италия абсолюти на пистата Монтеварчи до Флоренция. Относно 450 сс ми направи следното впечатление, че имаше само едно Кавазаки! Което за мен е много странно. Хондитете и Ямахите бяха по около 20% от мотоциклетите, КТМ малко по малко от 20. Имаше две Априлии, две Хускварни, 1 ТМ (до колкото помня) и останалото Сузуки и те 15%. Говоря от 40 мотоциклета на старта. Защо Кавазаки само 1 мотоциклет явно странно съвпадение. Но явно кризата удря някой по силно друго по славо. Ако извъртим темата малко и смъкнем при 250 сс 4такта, там безпорен лидер е Хондата. Инжекционна им е страхотен и стандартно е уникален мотоциклет. Разбира се тя беше и най-предпочитана в малкият клас, заедно с Ямаха, КТМ и Сузуки. Кавазакитата не бяха малко, но пак не нещо обещаващо. В момента на Запад се набляга на 125 сс за подрастващи, като се направи младежко Европейско само с такива мотоциклети, което ще е 6 кръга заедно с МХ1 и МХ2. Така според мен се даде нов живот на тези позабравени машини и разбира се за жалост им се дигнаха цените Също Хускварна и Априлиа лека по лека градят 450 кросови мотоциклети заедно с известни състезатели и си мисля, че не е далеч времето когато някоя такава марка ще вземе сериозна титла. Особенно Хускварната, в която наистина се влагат доста пари от БМВ.

И да завърша поста си с една добра новина за феновете на КТМ, че мотоциклета на Кайроли е уникален и ако е жив и здрав тази година ще е рано рано Световен шампион. Това е всеобщото мнение навсякъде. Просто перфектно съчетание между перфектен състезател и перфектна разработка на 350 сс.
                        Е според теб от 450 2009 кое е по добро е по добро Кавазакито или Хондота.

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                          Е тогава на на Тодоров ден можеш да я надбягваш с МАГАРЕТАТА защото с друго ще и е зоррр.
                          Тука си много в грешка,аз все си мисля,че ще е обратното барабар и с теб ама айде. Аз спирам вече,че стават много мненията май ми се струва и занимаваме хората с глупости вече.

Коментар

До уважаемия колега valiaka относно бързината на CRF-а, в същия клас КТМ-2007г- го смазва жестоко ако и двата са сток,гледам, че си от София, така, че когато пожелаеш ще се разберем с двата мотора да разрашим спора!
                            :evil:Не се ослушвай, аз съм, идвам от където най-малко очакваш:twisted:

Коментар

Само гадна хондаааа!
                              Последно редактирано от boiko73; 17-02-10, 15:52.
                              Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Всички притежатели на Хонда през известни периоди от време пускат такива теми да се надъхват колко са им добри моторите и накрая си купуват Сузуки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X