Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спорове и препирни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Спорове и препирни

За мен марката не е толкова важна,аз карам сузуки но когато си търсих мотор това ми попадна в мобилето. Много ми харесва мотора, защото е лек и върви много, а и не съм имал кой знае какъв проблем с него, но това няма нищо общо с марката Сузуки и никога не съм го защитавал. Хубавият мотор иска и добър собственик, за да знае как да го ползва. Иначе бих се изкефил и на една Хонда CR 250 след 2005г
    Последно редактирано от viki terzieva; 29-12-09, 19:32. Причина: корекция правопис
    0888 074 049

Коментар

Абе Пепи, ти пи*ка нямаш ли си, да си играеш с нея, ами пускаш такива темиСя ще се изпокарат хората
      Последно редактирано от Тануцо; 08-02-10, 00:51.
      0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
      Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
      Суперскан България www.decbg.com
      Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Не, бате, не искам да се карат хората, ами така да си спорят на воля и да споделят мнения. А само да спомена в този смисъл и сега на последното каране пак се изложи ктм-а.
        Последно редактирано от viki terzieva; 03-01-10, 22:48.
        0878424143
        0887424150

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
          Това за КТМ най-много се отнася точно за момчето, с което спорим постоянно. Само че при него частта с карането отпада, остава тикам, мъча се.
          това което казваш е извън темата и не искам да го коментирам

Коментар

Да съм ти споменал името някаде аааа?Виж как сам си тълкуваш нещата и даже се и засягаш нали само ли ляляме тука.
            0878424143
            0887424150

Коментар

Only 2 Stroke - KTM и няколко други евро марки... То другите май не се мъчат да произвеждат!?
              Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Only 2 Stroke - KTM и няколко други евро марки...Да ама не е точно така защото тия дето ги хвалиш за наколко месеца видях как два от тях блокираха двигатели е така от нищото.
                0878424143
                0887424150

Коментар

Е как така от нищото блокираха?От никаквата подръжка ли става въпрос?

Не се обиждаи, темата нали е спорове и препирни.Малко спамерска така да се каже.
                  Иван Маринов
                  Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                  ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Ама как ще се обиждам глупости нали за това така я кръстих темата.Ами единия ктм 250 2-т блокира в снега както си карахме и само се изфорсира и до там.А втория 125 2-т караме си по пътя и нещо затегна и дотам и с него без видими причини.Та затова аз малко ги недолюбвам 2-тактовите.А като имаш впредвит че моторите имат не отлична но прилична поддръжка от техните собственици.
                    0878424143
                    0887424150

Коментар

и аз бях свидетел на една от случките,които е описъл BATKO PEPI...

Коментар

Only 2 Stroke - KTM и няколко други евро марки...Да ама не е точно така защото тия дето ги хвалиш за наколко месеца видях как два от тях блокираха двигатели е така от нищото.
                        Аз пък на колко счупени Ямахи счупени скорости съм виждал!
                        Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Колеги в момента съм с КТМ,но все още не мога да изкажа мнение за марката,през новия сезон ще си покаже,но досега съм карал yamaha WR и YZ и мисля че колкото и хубави работи да се кажат за тях,пак няма да са достатъчни да се опишат качествата на тези невероятни машини!Дано и КТМ-а ми направи подобно впечатление
                          :evil:Не се ослушвай, аз съм, идвам от където най-малко очакваш:twisted:

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                            Аз пък на колко счупени Ямахи счупени скорости съм виждал!
                            Аз пък на колко kdx-а ,задрали и пробити бутала и счупени атаки съм виждал,но това не е повод за обобщение-счупено Кавазаки.
                            Напротив,трима мой приятели имат и много ме кефят моторчетата.
                            Единственото,което не им харесвам(като цяло и на всички 2Т )е, че вместо ядене и пиене в раницата,трябва да носиш бензин
                            Когато няма друг изход- използвай централния вход!

Коментар

А като имаш впредвит че моторите имат не отлична но прилична поддръжка от техните собственици.
                              Аз пък не защитавам КТМ ,но немога да се съглася,че напълно здрав двигател или както казваш ти прилично потдържан ще блокира.Или това щото е КТМ така се получава.Или ти си мислиш,че са прилично потдържани или просто им е дошло времето да се счупят,щото на всеки може да се случи както и на мен ми се е случвало.Напълно здрав мотор тръгвам да карам и ми се чупи лагер на на биелата и надра буталото.Ама немога на всяко каране да го карам на рентген да го гледат тъй, че тук можем да пишем до утре на кои кви случки са мо се случили и с какви мотори има опити.Но един прилично гледан мотор и по точно двигател няма от какво да се счупи освен от задкормилното устроиство сам да му помогне
                              0888 074 049

Коментар

Напълно съм съгласен с Наско.Слагай си хубаво масло и си сменяй редовно бутало тогава малко трурудно ще се счупи.Освен ти самия ако не искаш да го шчупиш.
                                МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X