До: То като не върви - не върви !
То бива и бива каръщина, но чак пък толкова ...
То бива и бива каръщина, но чак пък толкова ...
Знам, че най-вероятно ще ми излезе през носа тая работа, пък е възможно и на десетки километри от вкъщи, ама пък тогава ще имам още по-сериозен повод да мрънкам в тая тема.
Знам, че най-вероятно ще ми излезе през носа тая работа, пък е възможно и на десетки километри от вкъщи, ама пък тогава ще имам още по-сериозен повод да мрънкам в тая тема.
...

Миналата събота бях на село и с едни приятели решихме да се поразходим малко извън селото. На 10 километра извън селото има една хижа, а пътя до там е добър с доста завойчета и от двете ти страни е гора ... до тук добре. Само че на връщане на последния завой преди една голяма права викам да видя как заляга Роси и се пробвах и аз ... както се досещате с ИЖ това е невъзможно и ми поднесе задницата доста злобно. Както и да е увладях го на магия и в следващия момент тъкмо излизам от завоя и момчето зад мен ми свирна щото се е притеснил от Хай Сайд-а който получих и аз по инстинкт се обърнах да видя какво става. Е аз добре се обърнах ама взех че влязох в банкета изгубих контрол над звяра и тъкмо си викам "край пребих се" .... иии той в тревата а аз на асфалта
Миналата събота бях на село и с едни приятели решихме да се поразходим малко извън селото. На 10 километра извън селото има една хижа, а пътя до там е добър с доста завойчета и от двете ти страни е гора ... до тук добре. Само че на връщане на последния завой преди една голяма права викам да видя как заляга Роси и се пробвах и аз ... както се досещате с ИЖ това е невъзможно и ми поднесе задницата доста злобно. Както и да е увладях го на магия и в следващия момент тъкмо излизам от завоя и момчето зад мен ми свирна щото се е притеснил от Хай Сайд-а който получих и аз по инстинкт се обърнах да видя какво става. Е аз добре се обърнах ама взех че влязох в банкета изгубих контрол над звяра и тъкмо си викам "край пребих се" .... иии той в тревата а аз на асфалта Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар