Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: То като не върви - не върви !

То бива и бива каръщина, но чак пък толкова ...
    Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

• До: То като не върви - не върви !

Всяко зло за добро
      Ако не бях луд, щях да съм ненормален!!!!!.

Коментар

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
        Ми то всичко си опира до културата на човека! Мене лично би ме било срам да продавам кирливи и смрадливи дрехи или пък кална екипировка! Поне бих си направил труда да ги изпера и изчистя, нали в крайна сметка очаквам някакви пари да взема за тях! Досега съм си купувал дрехи втора употреба и каски само от чужбина (Германия и Италия), ама там ги перат и даже ги дезинфекцират преди да ги продават. Въпрос на манталитет явно!
        Обикновено си пера и почиствам екипировката която продавам.
        Думите на BikerBoyy ми се струват преувеличени.
        Обиден съм.
        Най-вече заради това, че начина по който се оплаква е много некоректен. Излиза, че едва ли не всички тук са кални смрадливи битници.
        Смятам повече на него да не продавам нищо. Може пак да се окаже че му мирише.
        2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
          Обиден съм.
          Най-вече заради това, че начина по който се оплаква е много некоректен. Излиза, че едва ли не всички тук са кални смрадливи битници.
          ммда къф спортист е човек, на които не му миришат дрехите, се едно на футболистите да не им миришат бутонките на крака...

Коментар

Айде и аз да се оплача- спукал съм задна гума, ама леко съм я спукал. Спада, гадта, за 3-4 дена. И ме е налегнал един мързел, та няма да я сменя. Ще я помпам всеки път преди каране Знам, че най-вероятно ще ми излезе през носа тая работа, пък е възможно и на десетки километри от вкъщи, ама пък тогава ще имам още по-сериозен повод да мрънкам в тая тема.

Да живее пролетната умора и всичките и почитатели
            2015 KTM EXC 450 six days Argentina
            Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Обиден съм.
              Ааа не знам, големи момчета сте, оправяйте се! Аз от хора от форума единственото нещо 2-а употреба, което съм купил, бяха едни наколенки. Верно кални бяха, ама те няма как да се изперат без да се разнити подплатата от пластмасата, така че в случая е разбираемо и не виня никого! То пък не ги и нося де, само дето си играх да ги реставрирам.
              "Do not correct a fool, for he will hate you;
              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
                Айде и аз да се оплача- спукал съм задна гума, ама леко съм я спукал. Спада, гадта, за 3-4 дена. И ме е налегнал един мързел, та няма да я сменя. Ще я помпам всеки път преди каране Знам, че най-вероятно ще ми излезе през носа тая работа, пък е възможно и на десетки километри от вкъщи, ама пък тогава ще имам още по-сериозен повод да мрънкам в тая тема.

Да живее пролетната умора и всичките и почитатели
                Ха това нищо не е! Аз отсвирих ремонта на мотора въпреки че накупих всички части, заради пуста пролетна умора или по-точно казано пролетен мързел!
                Ама как ги пукате толкоз тия гуми бре? Аз от 94г. до сега само веднъж съм пукал гума на един акациев трън, ама щото гумата вече беше изтрита почти до конците! Иначе редовно си вадя пирони и телчета от грайпферите, даже си ги събирах в един буркан доскоро! Ааа и веднъж един гумаджия ми беше прещипал вътрешната при смяна на външната, та после издишна!
                "Do not correct a fool, for he will hate you;
                Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Аз се присъединявам към Байкър Бой.
                  В района на Димитър явно е прекалено топло и се вмирисват бързо.
                  Преди време и аз бях получил един радиоактивен екип от него район, няма да споменавам имена.
                  Абе хора, не изхвърляте екипите на боклука, ПРОДАВАТЕ ги. Имайте уважение към купувача.
                  Не стига че цените на втората употреба са невероятно високи...

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_j Преглед на мнение
                    Аз се присъединявам към Байкър Бой.
                    В района на Димитър явно е прекалено топло и се вмирисват бързо.
                    Преди време и аз бях получил един радиоактивен екип от него район, няма да споменавам имена.
                    Абе хора, не изхвърляте екипите на боклука, ПРОДАВАТЕ ги. Имайте уважение към купувача.
                    Не стига че цените на втората употреба са невероятно високи...
                    Колега,
                    на нас сега нали ни предстои една замяна.... Мотора ти го искам дизенфикциран,обезпаразитен,измит,пастиран БЕЗ ЗАБЕЛЕЖКА...

Коментар

Аз лично купих ръкавици от Димитър и бяха като нови! Човека беше карал няколко пъти с тях, но даже не им личеше! Явно е на късмет. Колкото до миризмата - хора съжелявам, но това е положението с изкуствените материи! Няма да ви казвам на какво миришат ръкавиците ми за МТБ... на умрели катерици, убити с брадва! А за обувките по-добре да не говоря, че ще ме баннат!

Коментар

Първоначално публикуван от mr_n00n3 Преглед на мнение
                        Аз лично купих ръкавици от Димитър и бяха като нови! Човека беше карал няколко пъти с тях, но даже не им личеше! Явно е на късмет...
                        Не е късмет. Всичко пера.

Мххх. Днес щях да бартеросвам астрата ми обаче голфа който се предлага беше ... б..си скрапа И искат да доплащам. Друг път
                        2010 CRF 250 R

Коментар

Мххх. Днес щях да бартеросвам астрата ми обаче голфа който се предлага беше ... б..си скрапа И искат да доплащам. Друг път
                          ти пък с къв акъл ще сменяш астра с голф
                          crf450 supermoto

Коментар

Точно това имах предвид

Коментар

Е то ми мина вече ама и аз да се оплача Миналата събота бях на село и с едни приятели решихме да се поразходим малко извън селото. На 10 километра извън селото има една хижа, а пътя до там е добър с доста завойчета и от двете ти страни е гора ... до тук добре. Само че на връщане на последния завой преди една голяма права викам да видя как заляга Роси и се пробвах и аз ... както се досещате с ИЖ това е невъзможно и ми поднесе задницата доста злобно. Както и да е увладях го на магия и в следващия момент тъкмо излизам от завоя и момчето зад мен ми свирна щото се е притеснил от Хай Сайд-а който получих и аз по инстинкт се обърнах да видя какво става. Е аз добре се обърнах ама взех че влязох в банкета изгубих контрол над звяра и тъкмо си викам "край пребих се" .... иии той в тревата а аз на асфалта и след като се изправих и поизтупах малко, като видях как почва да му капе бензин от карбуратора познайте как вдигнах 200 и кусур кила (а аз съм 55). Ама на мотора нищо му нямаше. Само предния калник леко беше усукан и лявата степенка беше се напасла с трева, пък аз ужулен тук таме и това е
                              [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=Red]ЕНДУРО ВАРНА[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от lancerpor Преглед на мнение
                                Е то ми мина вече ама и аз да се оплача Миналата събота бях на село и с едни приятели решихме да се поразходим малко извън селото. На 10 километра извън селото има една хижа, а пътя до там е добър с доста завойчета и от двете ти страни е гора ... до тук добре. Само че на връщане на последния завой преди една голяма права викам да видя как заляга Роси и се пробвах и аз ... както се досещате с ИЖ това е невъзможно и ми поднесе задницата доста злобно. Както и да е увладях го на магия и в следващия момент тъкмо излизам от завоя и момчето зад мен ми свирна щото се е притеснил от Хай Сайд-а който получих и аз по инстинкт се обърнах да видя какво става. Е аз добре се обърнах ама взех че влязох в банкета изгубих контрол над звяра и тъкмо си викам "край пребих се" .... иии той в тревата а аз на асфалта и след като се изправих и поизтупах малко, като видях как почва да му капе бензин от карбуратора познайте как вдигнах 200 и кусур кила (а аз съм 55). Ама на мотора нищо му нямаше. Само предния калник леко беше усукан и лявата степенка беше се напасла с трева, пък аз ужулен тук таме и това е
                                Много, ама много добре те разбирам - можеш да ми вярваш!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X