До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"
Аз заради карбона се поблазних
Иначе и аз преди време купих на баща ми едни супер- мега- хипер- и ултра модерни ръкавички за 35 лв, обаче на едно място после ги видях за 28 (но тогава ги нямаше там) - ръкавичките са оригинални китайски, има два модела - черно+синьо и черно+червено (едните са Ямаха, другите Хонда
, така пише на тях, ама с ръкописни букви
). По принцип продавача каза, че нямат размер, т.е. самите ръкавици са от еластичен плат и пасват почти на всяка ръка. Взех XL, на баща ми са му точни, и на мене също (съвсееем леко са ми големи, защото се и поотпуснаха). Плата не е толкова рехав, даже и в по-хладно време топлят добре, отдолу са с велур, който обаче след 10-ина карания взе да става на едни топчета такива, т.е. при сериозно и често каране може би няма да издържат дълго 
Имам ги някъде снимани, само трябва да изровя снимката
Абе истината е, че хубави и евтини ръкавици особено за ендуро няма (то зависи какво се разбира под хубави и под евтини де) - има само от единия вид общо взето
(или само хубави, или само евтини)
Първоначално публикуван от Daniel Gyorev
Преглед на мнение

Иначе и аз преди време купих на баща ми едни супер- мега- хипер- и ултра модерни ръкавички за 35 лв, обаче на едно място после ги видях за 28 (но тогава ги нямаше там) - ръкавичките са оригинални китайски, има два модела - черно+синьо и черно+червено (едните са Ямаха, другите Хонда

Имам ги някъде снимани, само трябва да изровя снимката

Абе истината е, че хубави и евтини ръкавици особено за ендуро няма (то зависи какво се разбира под хубави и под евтини де) - има само от единия вид общо взето

Коментар