Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
    Ми... ракавичките са XL размер, малко ми бяха малки, понеже не ми е много малка ръката, но се отпуснаха и са ми удобни. Еластични са, с карбон на кокълчетата, струват 35 лв. и според мен си заслужават цената
    Аз заради карбона се поблазних
    Иначе и аз преди време купих на баща ми едни супер- мега- хипер- и ултра модерни ръкавички за 35 лв, обаче на едно място после ги видях за 28 (но тогава ги нямаше там) - ръкавичките са оригинални китайски, има два модела - черно+синьо и черно+червено (едните са Ямаха, другите Хонда , така пише на тях, ама с ръкописни букви ). По принцип продавача каза, че нямат размер, т.е. самите ръкавици са от еластичен плат и пасват почти на всяка ръка. Взех XL, на баща ми са му точни, и на мене също (съвсееем леко са ми големи, защото се и поотпуснаха). Плата не е толкова рехав, даже и в по-хладно време топлят добре, отдолу са с велур, който обаче след 10-ина карания взе да става на едни топчета такива, т.е. при сериозно и често каране може би няма да издържат дълго
    Имам ги някъде снимани, само трябва да изровя снимката

Абе истината е, че хубави и евтини ръкавици особено за ендуро няма (то зависи какво се разбира под хубави и под евтини де) - има само от единия вид общо взето (или само хубави, или само евтини)
    Hristo Draganov
    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Вие какво искате сега, с едни ръкавици да карате цял живот ли ?!
      Те са максимум за един сезон, че ако караш много и толкова не могат да докарат.
      Разпарят се най-вече по шевовете, ама нали имате жени, приятелки ...

Размислих, махнете "приятелки" !
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

Е, те ако изкарат един сезон пак добре, но то това зависи и от карането де - например на мене ако са ми едни хубави ръкавици ще ме изкарат няколко години, защото така ми се случва, че карам няколко пъти в годината само и то сравнително кратки маршрути, защото нямам време

Жоро, ти под "приятелки" гаЖИ-та ли имаш предвид, или другото, което не можеш да бъдеш с повечето жени ? (което всъщност май май е едно и също горе-долу)
        Hristo Draganov

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
          Аз заради карбона се поблазних
          Иначе и аз преди време купих на баща ми едни супер- мега- хипер- и ултра модерни ръкавички за 35 лв, обаче на едно място после ги видях за 28 (но тогава ги нямаше там) - ръкавичките са оригинални китайски, има два модела - черно+синьо и черно+червено (едните са Ямаха, другите Хонда , така пише на тях, ама с ръкописни букви ). По принцип продавача каза, че нямат размер, т.е. самите ръкавици са от еластичен плат и пасват почти на всяка ръка. Взех XL, на баща ми са му точни, и на мене също (съвсееем леко са ми големи, защото се и поотпуснаха). Плата не е толкова рехав, даже и в по-хладно време топлят добре, отдолу са с велур, който обаче след 10-ина карания взе да става на едни топчета такива, т.е. при сериозно и често каране може би няма да издържат дълго
          Имам ги някъде снимани, само трябва да изровя снимката

Абе истината е, че хубави и евтини ръкавици особено за ендуро няма (то зависи какво се разбира под хубави и под евтини де) - има само от единия вид общо взето (или само хубави, или само евтини)
          Аз карам с такива вече 3-та година и съм много доволен! На втората година се наложи да подсиля палеца на лявата с една кръпка че се протри от копчето за мигачите, пък сега на скоро забелязах че и на десния палец се е появила дупчица! Доволен съм от ръкавиците, хем топлят на студено а пък на топло не спарват! Имат си размер но го пише с думи вътре на етикета - на моите пише extra extra large, което предполагам че е XXL! Моите ги купих за 32лв. а после се оказа че в Гърция се намират за по 7-8 евро! При сгоден случай мисля да се запася с поне 2 чифта от Гърция!
          "Do not correct a fool, for he will hate you;
          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
            Поръчах я от moto-zone онлайн магазина, цената й е 170 лв. и доставката ми излезна 8 лв.

P.S Mureto колко струва тая Mitas новата дето си я взел? Днеска обикалях по едни магазини в София се Continental над 200 лв... еби му майката, утре ще ходя по околувръсното ми казаха за един доставчик на Митас, да вида дали има гуми за мотори и така. В на Плиска магазина не са останали 17-ки.! Нямам думи!
            Колега за 70лв от Пловдив я взех.
            YAMAHA WR450F

Коментар

Първоначално публикуван от mureto Преглед на мнение
              Колега за 70лв от Пловдив я взех.
              късно ми каза, взех си, пък и на дали щях да бия път до Пловдив за гума
              KTM Fen

Коментар

Ами айде този път ще се похваля.Днеска ми пристигна якенцето и панталонките (имаше и други работи де).Снимката е снимана с ГСМ и за това е малко кофти.
                http://w3.bikepics.com/pics/2007%5C1...74246-full.jpg
                Якето като, че ли ми е малко късичко и може би леко тясно в раменете ама пък ако беше ХЛ щяха да ми дойдат много дълги ръкавите.
                Иван Маринов
                Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                  Аз карам с такива вече 3-та година и съм много доволен! На втората година се наложи да подсиля палеца на лявата с една кръпка че се протри от копчето за мигачите, пък сега на скоро забелязах че и на десния палец се е появила дупчица! Доволен съм от ръкавиците, хем топлят на студено а пък на топло не спарват! Имат си размер но го пише с думи вътре на етикета - на моите пише extra extra large, което предполагам че е XXL! Моите ги купих за 32лв. а после се оказа че в Гърция се намират за по 7-8 евро! При сгоден случай мисля да се запася с поне 2 чифта от Гърция!
                  Предполагам за същите на снимката по-долу става въпрос?

Между другото много удобни ръкавици (не че съм носил други де), направо все едно са ти втора кожа Слави, ако ти падне сгоден случай, дали ще можеш да вземеш и за мене 1-2 чифта от Гърция, пак XXL размер сини? (по куриер да ми ги пратиш ако ти се занимава разбира се)
                  Благодаря ти предварително!
                  Прикачени файлове
                  Hristo Draganov

Коментар

Ще ходя на закриване !
                    Оказа се вярна поговорката за 100 баби хилаво бебе...... ама така е то си ми е от главата..
                    Всичко е наред и сега само трябва да сглобяваме с майстора
                    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                    [/FONT]________________________________________
                    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                    [/CENTER]
                    [/CENTER]

Коментар

След като жена ми не кара вече ски от 4 години - скъса връзки на ляво коляно, когато един калпав скиор (докато тя си стоеше със ските мирно на пистата) мина покрай нея и закачи крака и и го обърна...както и това, че повече от месец беше в гипс поради горната причина и така и не се възстанови на 100%... Също така, когато на Паничище Кики така и не продължи карането след като елементарно падна и обърна коляно, вследствие на което повече от месец не кара мотор...та всички тези моменти ме накараха да си помисля, кое е по-скъпо на моята възраст - една операция на коленни връзки, съчетана поне с 6 месеца обездвижване и липса на активен "ендуро-ангажимент" и вероятно никога повече мотори...или една наистина доста скъпа глезотийка, производство на Asterisk и показана в снимки по-долу. Та... да се похваля:

ТЕствах ги вчера. Малко непривично беше, но след 1 час вече не ги усещах. С падания не можах да ги тествам, дай боже никога!
                      Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                      KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
                        След като жена ми не кара вече ски от 4 години - скъса връзки на ляво коляно, когато един калпав скиор (докато тя си стоеше със ските мирно на пистата) мина покрай нея и закачи крака и и го обърна...както и това, че повече от месец беше в гипс поради горната причина и така и не се възстанови на 100%... Също така, когато на Паничище Кики така и не продължи карането след като елементарно падна и обърна коляно, вследствие на което повече от месец не кара мотор...та всички тези моменти ме накараха да си помисля, кое е по-скъпо на моята възраст - една операция на коленни връзки, съчетана поне с 6 месеца обездвижване и липса на активен "ендуро-ангажимент" и вероятно никога повече мотори...или една наистина доста скъпа глезотийка, производство на Asterisk и показана в снимки по-долу. Та... да се похваля:

ТЕствах ги вчера. Малко непривично беше, но след 1 час вече не ги усещах. С падания не можах да ги тествам, дай боже никога!
                        Тц тц , ти да не видиш нещо
                        0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                        Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                        Суперскан България www.decbg.com
                        Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

На всички пожелавам никога да не им влизат в употреба
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

И аз да се похваля малко От няколко дена съм собственик на ръкавички Thor PHASE s8 Но за жалост още не съм ги използвал както трябва по предназначение ...

[FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=Red]ЕНДУРО ВАРНА[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
                              Якето като, че ли ми е малко късичко и може би леко тясно в раменете ама пък ако беше ХЛ щяха да ми дойдат много дълги ръкавите.
                              Те така ги правят сега, споко !
                              И в ендурото си има модни линии.
                              -------------

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                                На всички пожелавам никога да не им влизат в употреба
                                Хе, хе, това е най-големият виц за сезон 2007, бе Гоблин !
                                Нали знеш, че в ендурото всяко падане е предпоследно ?!

Kiki.t, ти остави другото, ами дано да те пазят надеждно
                                Пожелавам ти го от сърце !
                                -------------

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X