Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Хаиде и аз да се похваля
    След почти седмица чакане и НЕкаране , днес се сдобих с НОВ въздушен филтър Twin Air ...

НО за съжеление нямам ето такова "нещо" ...

Това "нещо" от снимките е на един приятел от неговото Сузуки ТС 125Р, а на мен ми трябва за Сузули ТС 200Р, но предполагам, че е същото защото го пробвахме и пасва на моя филтър

Моля ако някой има такова "нещо" или знае от къде мога да си го взема да пише тук или на ЛС

Моля Ви помогнете ми, за да мога пак някои ден (дано този ден да е най-скоро) да се похваля с нещо от сорта ...

Благпдаря Ви предварително
    Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Вчера видях една картинка дето немога да не я споделя, е неможах да я заснема ама поне ще се опитам да я опиша:
      Представете си двама на мотор (шосейка) без каски в задръстване в София карат между колите и в това време шофьора говори по мобила си!

Е това ми взе акъла и понеже неможах да спя от завист към възможностите на колегата в най-скоро време ще се пробвам да повторя изпълнението му!
      Тогава ще се похваля пак!
      born to be wild
      Кольо Ковачев

Коментар

Първоначално публикуван от 678 Преглед на мнение
        Вчера видях една картинка дето немога да не я споделя, е неможах да я заснема ама поне ще се опитам да я опиша:
        Представете си двама на мотор (шосейка) без каски в задръстване в София карат между колите и в това време шофьора говори по мобила си!

Е това ми взе акъла и понеже неможах да спя от завист към възможностите на колегата в най-скоро време ще се пробвам да повторя изпълнението му!
        Тогава ще се похваля пак!
        Аз лично не виждам смисъл от такива рискови и глупави изпълнения.. 1-во защото застрашаваш нечии друг живот и 2-ро своя собствен...
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Туйков, върни се обратно, прочети пак и се опитай да доловиш тънкия хумор
          DCRT®

Коментар

Паднах със служебния мотор и по мене няма нито драскотинка. Пребих се много красиво, на жълтите павета, точно пред президентството където сменят караула!
            [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от SIRIUS Преглед на мнение
              Паднах със служебния мотор и по мене няма нито драскотинка. Пребих се много красиво, на жълтите павета, точно пред президентството където сменят караула!
              Да не си се загледал по някоя засукана даскалица от село

Коментар

Умииииииирам от кеф !!!!!!!!!!!!
                Дойдоха ми частите за мотора и сега остана само ризата и една задна гума и съм пИрфЯктен
                В комплекта има:
                Бутало, бутални пръстени(сегменти), бутален болт, маслен филтър, въздушен филтър, 2 литра масло за двигателя, масло за филтъра, свещ, гарнитури и остава да си взема от Пловдив и гумичките за клапъните и почва обикалянето
                Немога да опиша радостта си след толкова дълго чакане и затова ето ви няколко снимки на частите
                В
                ----
                ПП. Искам да благодаря на Goblin и добрата ламя, както и на колегата на Goblin за помощта и съдействието, което ми оказаха, защото без тях наистина нищо нямаше да мога да направя и определено съм им замислил на всички една стабилна почерпка като се видим някой ден !
                Благодаря много на всички ви
                Прикачени файлове
                [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                [/CENTER]
                [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                  Умииииииирам от кеф !!!!!!!!!!!! наистина
                  Честито, доста парички са си отишли май.

Chinela - тамън беше валяло и посредата на булеварда един реши да набие спирачки, за да слезе некъв друг от колата. А както знаете когато са мокри жълтите павета са като лед хлъзгави и ми поднесе предната гума. Добре че она с колата хукна да бяга иначе щех да влеза с мотора под него.
                  [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от SIRIUS Преглед на мнение
                    Честито, доста парички са си отишли май.
                    Благодаря !
                    Според мен не са толкова много за подобен ремонт, дори някои неща излязоха евтино, но от друга страна не са и малко !
                    За сметка на това обаче ще бъда сигурен в техническото състояние на мотора и няма да треперя като тръгна на някъде
                    [/CENTER]
                    [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                      Туйков, върни се обратно, прочети пак и се опитай да доловиш тънкия хумор
                      Мерси!
                      радвам се че си ме разбрала!

Само пълен идиот може да се опита да повтори този номер!
                      Дано бог да пази незнайния "майстор" защото е опасен преди всичко за другите а че, себеси ще осакати/убие това няма да е голяма загуба!
                      born to be wild
                      Кольо Ковачев

Коментар

678 Недей така говори за човека. Чак да се убие (въпреки, че и това е много възможно) Дано се изтърси леко за да го забули достатъчно, че да разбере за какво са екипите.
                        А и такива като него са потенциални кандидат ендуристи и най-честите им думи са "ма то пистовия мотор е много опасен а в гората не се пада толкова тежко" И разбира се в последствие осъзнават, че в гората не само че се пада по често, но понякога и значително по болезнено
                        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Ето го е дългоочакваното екипче.Останаха ботуши ризница и наколеннки, но скоро и с тях ще се похваля
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от Близнаците; 23-10-07, 12:51.
                          Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                          Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Ха да ти е честит
                            и по-малко да го търкаляш по земята...

Ники, и след последното ми припознаване, не е лошо под всяка снимка да слагате името на този който е на нея
                            че хептем ви обърках
                            Последно редактирано от Жоро Донечки; 23-10-07, 12:56.

Коментар

Първоначално публикуван от CZ 350 Преглед на мнение
                              Ето го е дългоочакваното екипче.Останаха ботуши ризница и наколеннки, но скоро и с тях ще се похваля
                              Честито
                              MG RACING

Коментар

И аз да се похваля.. днес си занесох цилиндъра да му правят риза и сега до петък ще видим какво ще стане..също така си взех и гумичките за клапаните..бащата бая се позасмя щото 10 минути след като ги взехме от Бултрако си мислех, че са объркали поръчката и са ми поръчали тапи за уши Но в крайна сметка навитите пружинки на тях ме накараха да се разубедя
                                [/CENTER]
                                [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X