Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Ооо, супер! Честито човек. Аз по едно време много се бях зарибил по мото трайъл, даже си бях харесал едно Шерко 290сс, ама в последствие нещо се отказах, а и идва бая скъпо... Иначе аз от година и нещо вече си карам байк трайъл
    (дясното)
    [URL="http://sbcycles.net"][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Black][B][U]Fly with trials inspiration![/U][/B][/COLOR][/FONT]
    [/URL]

Коментар

Абе тези с колелетата....я да ме светнете малко. Откъде, аджаба, ги купувате тези колелета. Хем съм в САЩ сега и не мога да намеря никъде втора ръка такова. Иначе не ме се дават $1500 за сега.
      Да не стане да си внасям от България
      No bike - no fun!

Коментар

Първоначално публикуван от Dido_DR Преглед на мнение
        Абе тези с колелетата....я да ме светнете малко. Откъде, аджаба, ги купувате тези колелета. Хем съм в САЩ сега и не мога да намеря никъде втора ръка такова. Иначе не ме се дават $1500 за сега.
        Да не стане да си внасям от България
        Еми аз и другите дето караме байк траъл в България, до скоро си ги внасяхме от Унгария, но вече и тук си имаме магазин. vlado_varna, не го знам от къде е купувал Univega-та.
        А иначе в Америка има 2 магазина за байк трайъл:

1.http://www.webcyclery.com/home.php?cat=407
        2.http://www.midwestbiketrials.com/store/index.php - този по ми допада
        [URL="http://sbcycles.net"][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Black][B][U]Fly with trials inspiration![/U][/B][/COLOR][/FONT]
        [/URL]

Коментар

според мене тези колела за траял са много грозни.Човека от варна дето показа колелото ,прилича на скъп БМХ -ако някои иска нещо практично евтино красиво и атрактивно ,горещо му препоръчвам БЪЛГАРСКИ БМХ -намират се за символични цени ,нечовешки здрави са и са много готини за каране (имам два такива и никога не съм искал да си купувам колело със скорости...)колелото
          много преди старта...

Коментар

Univega-та от Германия за 350 евро ново
            http://www.trialers-home.net/shop/in...a-20-Zoll.html
            ...евтин вариант е в сравнение с по-стабилните,които са над 1000 евро..но аз ще наблягам най-вече на мото траяла,така че не ми се даваха много пари за скъп траял велосипед..

Коментар

Първоначално публикуван от RW* Преглед на мнение
              според мене тези колела за траял са много грозни.Човека от варна дето показа колелото ,прилича на скъп БМХ -ако някои иска нещо практично евтино красиво и атрактивно ,горещо му препоръчвам БЪЛГАРСКИ БМХ -намират се за символични цени ,нечовешки здрави са и са много готини за каране (имам два такива и никога не съм искал да си купувам колело със скорости...)колелото
              Трайъла няма нищо общо с BMX-a. А, ако под "български бмх" визираш DRAGските модели, то не че има кои други де... Ще ти кажа, че стават само и единствено за разходка в парка Ако се карат подобаващо ...което е доста трудно поради ужасната им геометрия и непоносимото им тегло... Та все пак ако някой който може да кара BMX и реши да тества подобно колело от драг, състоянието на колелото, дори след 1-2 часа ще е плачевно, тъй като използват компонени от най-нисък клас. И все пак... трайъла (за каквото става дума в момента в темата) какво общо има с BMX-a ?
              [/URL]

Коментар

Запознайте се с най-новия собственик на Huskwarna TE 350 (4T, 94-та). Снимки близките дни защото веднага кат го взаех го пратих в бокса, в моя случай мазето и в момента мотора е в насипно състояние да го барна тук-там!
                [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

А честито много да те слуша и много километри из калта

И ти предаде 2т Машините малко останахме

аиде още веднъж честит и да черпиш
                  KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от SIRIUS Преглед на мнение
                    Запознайте се с най-новия собственик на Huskwarna TE 350 (4T, 94-та). Снимки близките дни защото веднага кат го взаех го пратих в бокса, в моя случай мазето и в момента мотора е в насипно състояние да го барна тук-там!
                    Честито
                    Пожелавам ти много яки преживявания да си изкарате заедно
                    А като го стегнеш може да пуснеш снимки
                    Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Мерси. То можеше и да не го вкарвам в бокса, но не ми е кеф да го карам потрошен и с проблеми.
                      [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от SIRIUS Преглед на мнение
                        Мерси. То можеше и да не го вкарвам в бокса, но не ми е кеф да го карам потрошен и с проблеми.
                        Прав си
                        И аз сега моя ще го постегна малко и тогава ще бузя нагоре-надоло по горичките
                        Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Вече съм реоубликански шампион по Мотокрос за 2007 в лиценз-Б. Антон Наиденов Асеновград.
                          Прикачени файлове
                          ANTON-101

Коментар

Първоначално публикуван от ZULUMA Преглед на мнение
                            Вече съм реоубликански шампион по Мотокрос за 2007 в лиценз-Б. Антон Наиденов Асеновград.
                            БРАВО !!!
                            ЧЕСТИТО !!!
                            2010 CRF 250 R

Коментар

Честито на републиканския
                              Пожелавам ти още много победи

Коментар

Първоначално публикуван от ZULUMA Преглед на мнение
                                Честито на шампиона, и да продължава все така нагоре по стълбичката!
                                "Do not correct a fool, for he will hate you;
                                Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X