Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Апък точно за тва хич не се притеснявам!
    Утре ще ме оперират.Ще ми зашият връзките и ощя няква простотия там!
    [SIZE=1][B][SIZE=2][URL="http://sixdayscrazyjob.com/"][IMG]http://ftp.domainbg.com/JORO_HD/Six-days-logo.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/B]
    [B][SIZE=1]КТМ 450EXC-R '09[/SIZE][/B]
    [B][SIZE=1]-------------------------[/SIZE][/B]
    [B][SIZE=1]Ендуро клуб "Луда работа" - Стара Загора[/SIZE][/B]
    "Колкото по-трудно , толкова по-лесно"
    [/SIZE]

Коментар

Марти май си за темата за оплаквания, то хубаво се хвалиш ама .....
      Успешно оздравяване ти желая, дано се сещаш кой съм
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Е, нека се похваля и аз с нови кръстни връски,благодарение на доц. Георгиев. А за деня на детето се надявам на Астериск(дано)

Коментар

Аз пък си купих фатбар. Чакам го тия дни да дойде. Поръчах си и черен калник от КТМ-2009г. Обещаха ми го за март месец.

Извинявам се за офтопика.
          Абе като стана дума за връзки, за колко време минават тия кръстни връзки ве? Прецаках коляното. По-точно вътрешната връзка. Уж не била скъсана, а само разтегната. Надявах се да мина само с условна но уви. Дадоха ми 3 месеца без право на обжалване при строг режим. Вече излежах 2.5 месеца и за добро поведение ме преместиха на по-лек режим - карам по асфалта. Като цяло обаче коляното не спира да ме мъчи. Като слушам другите излиза, че се оправят за нула време, пък аз още чакам амнистия. Не е честно.
          "Всеки струг - танк! Всеки шлосер - войн! Всеки детайл - бомба в лицето на империализма!"

Коментар

Добър ден колеги,дойде моментът да се похваля с прясно изработената книжка за А-категория .Вече съм легален!
            Hyundai Terracan 2.9CRDI 163p.s. LSD 2004
            Hyundai Coupe 2.7 V6 2003
            Vw Passat 2.8 V6 4Motion (Torsen) 2000
            Gilera RX 125 Arizona

Коментар

къде я изкара,че аз от 2 месеца питам за курсове и никъде няма?а колко пари беше курса?
              Оф-Роуд клуб "Без Граници" - Сливница

Коментар

Първоначално публикуван от rafiky Преглед на мнение
                Добър ден колеги,дойде моментът да се похваля с прясно изработената книжка за А-категория .Вече съм легален!
                Честито!,но бих казал че в гората полицаи няма!

Коментар

Абе като стана дума за връзки, за колко време минават тия кръстни връзки ве? Прецаках коляното. По-точно вътрешната връзка. Уж не била скъсана, а само разтегната. Надявах се да мина само с условна но уви. Дадоха ми 3 месеца без право на обжалване при строг режим. Вече излежах 2.5 месеца и за добро поведение ме преместиха на по-лек режим - карам по асфалта. Като цяло обаче коляното не спира да ме мъчи. Като слушам другите излиза, че се оправят за нула време, пък аз още чакам амнистия. Не е честно.
                  Батка здьлжително трябва да отидеш при някой спортен лекар,хич не чакай.Значи преди време имах подобен проблем и бургаските лекари ми казаха че ще мине само с лежане и някакви шинии и така една година са мьчих,много кофти.Накрая отидох при един спортен лекар и още като погледна ми каза че имам скьсани врьзки и веднага операция,тьй че най добре се консултирай ако трябва и с няколко лекари.И успех
                  Последно редактирано от Chinela; 05-03-09, 18:58.

Коментар

Първоначално публикуван от MitakaNX Преглед на мнение
                    Абе не си ли гледал новините а Нали някакви ги бяха сбарали с наркотици, пренасяли ги с ендурота и атв-та Туко виж цъфнали по борчетата от служба БОП
                    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от MitakaNX Преглед на мнение
                      Митак,като ти чета изказванията ме боли далака от смях.Миналия сезон не смееше да седнеш върху мотора(понеже нямаш А кат.) а сега развиваш теории на момчетата."А"категория си е необходима въпреки че 95%от карането ни е далеч от асфалта.Сори за офтопика ама не се сдържах.

Коментар

Първоначално публикуван от kosamamasa Преглед на мнение
                        Батка здьлжително трябва да отидеш при някой спортен лекар,хич не чакай.Значи преди време имах подобен проблем и бургаските лекари ми казаха че ще мине само с лежане и някакви шинии и така една година са мьчих,много кофти.Накрая отидох при един спортен лекар и още като погледна ми каза че имам скьсани врьзки и веднага операция,тьй че най добре се консултирай ако трябва и с няколко лекари.И успех
                        Пичове и аз имам същия проблем близо от година,но ту се появи ту изчезне. Ходих на преглед при д-рМазнейков ,но ми каза че трябва да съм под упойка за да ми каже със сигурност какво е: скъсан минискус или връзки.А цената на операцията на минискус беше 400лв. а на връзки 2000лв. и това ме спира и до сега.
                        [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Трябва да знайш че колкото повече време минава толкова по зле за крака.Защото мускулите му започват да намалят прогресивно,атова хич не е добре.А за поставяне на такава диагноза най доброто нещо е ядреномагнитен резонанс,струва около 200 300 лв.(не се използват упойки)
                          Най добре отиди на истински спортен лекар
                          Последно редактирано от kosamamasa; 05-03-09, 21:24.

Коментар

Първоначално публикуван от VESO4AR Преглед на мнение
                            Митак,като ти чета изказванията ме боли далака от смях.Миналия сезон не смееше да седнеш върху мотора(понеже нямаш А кат.) а сега развиваш теории на момчетата."А"категория си е необходима въпреки че 95%от карането ни е далеч от асфалта.Сори за офтопика ама не се сдържах.
                            Дали ти,аз или някой друг,все някой щеше да пусне подобен коментар И все пак,колегата с полицаите между борчетата ,едно 300лв предпочитам да дам и да ми е спокойно,като пресека някое шосе, отколкото да се пазаря за 5 или за 7 лева 20 минути.
                            Hyundai Terracan 2.9CRDI 163p.s. LSD 2004
                            Hyundai Coupe 2.7 V6 2003
                            Vw Passat 2.8 V6 4Motion (Torsen) 2000
                            Gilera RX 125 Arizona

Коментар

Колеги,не съм се хвалил от доста време и вече е време да го направя.Днес се сдобих с нови ботушки,нови ендуро-панталони и нова задна гума за моя RMZ.Не съм ги снимал и понеже са нови ,ще покажа как изглеждат сега.След 2-3 дена вече няма да са така.Сега се сетих,че преди 2 мес. си купих и ново яке,което не съм начевал заради травма.Идва момента да сефтосам всичко наведнъж.Пък дано този сезон няма контузии.
                              Панталоните също са aserbis
                              Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Честито да си ги ползваш със здраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X