Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
    Хе, хе, това е най-големият виц за сезон 2007, бе Гоблин !
    Нали знеш, че в ендурото всяко падане е предпоследно ?!

Kiki.t, ти остави другото, ами дано да те пазят надеждно
    Пожелавам ти го от сърце !
    Абе аз да си пожелая, пък от там - каквото такова
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

[QUOTE=lancerpor;241773]И аз да се похваля малко От няколко дена съм собственик на ръкавички Thor PHASE s8 Но за жалост още не съм ги използвал както трябва по предназначение ...
      Браво много добър избор. Я кажи колко ти излязоха, та да се разбере тук във форума, не да ми ги хвалят тия китайци от 35лв. Аз лично съм ползвал моделите на Thor серията Phase 05' , 06' и 07'. Най-съм доволен от модела 05'. Даже си поръчах два чифта модел 05' от деннискирк на промоция и ми дойдоха 35лв двата. Не знам новите 08' какви тт данни ще покажат, но благодарение на ММ от форума сега си събирам новата реплика за 08' на Pro Circuit, Monster Energy и Kawasaki на база Thor Phase и ще чакам да пуснат и същата реплика на ръкавиците, та да ги вземам и тях. Ето и репликата за която говоря
      Прикачени файлове
      Иво Георгиев
      Gworkshop

Коментар

Колко излизат клина и блуската
        Кавазаки КЛХ 300 04г
        Кавазаки КХ 65 04г
        Опел Астра 94г
        Мерцедес 124 91г

Коментар

[quote=Husaberg;242106]
          Първоначално публикуван от lancerpor Преглед на мнение
          И аз да се похваля малко От няколко дена съм собственик на ръкавички Thor PHASE s8 Но за жалост още не съм ги използвал както трябва по предназначение ...
          Браво много добър избор. Я кажи колко ти излязоха, та да се разбере тук във форума, не да ми ги хвалят тия китайци от 35лв. Аз лично съм ползвал моделите на Thor серията Phase 05' , 06' и 07'. Най-съм доволен от модела 05'. Даже си поръчах два чифта модел 05' от деннискирк на промоция и ми дойдоха 35лв двата. Не знам новите 08' какви тт данни ще покажат, но благодарение на ММ от форума сега си събирам новата реплика за 08' на Pro Circuit, Monster Energy и Kawasaki на база Thor Phase и ще чакам да пуснат и същата реплика на ръкавиците, та да ги вземам и тях. Ето и репликата за която говоря
          Ами и тези ръкавички са от ДеннисКирк и със доставка и всичко ми излязоха 39лева
          [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=Red]ЕНДУРО ВАРНА[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Ами някъде 260-270лв
            Иво Георгиев
            Gworkshop

Коментар

Първоначално публикуван от Husaberg Преглед на мнение
              Monster Energy и Kawasaki на база Thor Phase и ще чакам да пуснат и същата реплика на ръкавиците, та да ги вземам и тях. Ето и репликата за която говоря
              Браво, добър избор !

Напоследък си накупих много екипи заедно с прилежащите към тях каски, че и ботуши дори и стигнах до следното заключение ! (ама само между нас да си остане! )
              В момента европейските фирми предлагат на пазара само боклуци, сделани в Китай. Екипите са нетрайни, често платът е грешно разположен, особено по бричовете, разнищва се тъканта по шевовете и никой не обръща внимание на това. Явно в Китай контрола на представителите на фирмите е занижен, а УЖ трябва да има такъв.

Няма такова нещо обаче при екипите на фирмите отвъд океана ! Всички щатски фирми, че и канадски си държат на качеството, екипите им са издържливи на голямо джалнатене и гледам, че повечето от вас вече са се ориентират правилно, като си вземат такива от там.
              Отделно цените им са определено по-ниски !!!

Нямаше да споменавам имена, но се доядосах пишейки на "италианците" - Аcerbis и Ufo, които направо се осраха с тоя Китай, особено през последните 2-3 години, а какви хубави неща правиха преди!
              Ендурото и сексът не са шега работа !
              -------------
              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
              http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                Браво, добър избор !

Напоследък си накупих много екипи заедно с прилежащите към тях каски, че и ботуши дори и стигнах до следното заключение ! (ама само между нас да си остане! )
                В момента европейските фирми предлагат на пазара само боклуци, сделани в Китай. Екипите са нетрайни, често платът е грешно разположен, особено по бричовете, разнищва се тъканта по шевовете и никой не обръща внимание на това. Явно в Китай контрола на представителите на фирмите е занижен, а УЖ трябва да има такъв.

Няма такова нещо обаче при екипите на фирмите отвъд океана ! Всички щатски фирми, че и канадски си държат на качеството, екипите им са издържливи на голямо джалнатене и гледам, че повечето от вас вече са се ориентират правилно, като си вземат такива от там.
                Отделно цените им са определено по-ниски !!!

Нямаше да споменавам имена, но се доядосах пишейки на "италианците" - Аcerbis и Ufo, които направо се осраха с тоя Китай, особено през последните 2-3 години, а какви хубави неща правиха преди!
                ...Сливи ли...Да беше писал по-рано, че Уфо топ ендуро якето го чакам другата седмица...тц..тц... Нищо, ще го дам на сина да ходи на училище, може да издържи повече...Че и ръкавици отгоре на всичко си поръчах...от неопрен.
                Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                KTM 350 SX 2011

Коментар

Ами на мен това ми е третия екип, който купувам на Thor и съм много доволен. Отделно съм си взел няколко чифта ръкавици и няколко тениски. Отвъд океана идват на много добри цени, стига да знаеш какво да поръчваш
                  Иво Георгиев
                  Gworkshop

Коментар

Абе мислех да си трая ама щом е в името на THOR и аз да се похваля
                    Взех си екип: клин, фанелка, ръкавици, ботуши, каска и яке. 2008г.
                    Първите три пристигнаха а другите три ги чакам днес или утре

А познайте ботушите и якето какъв цвят са

П.П. Забравих да спомена, че каската е с международна безплатна доставка до всяко кътче на света.
                    Последно редактирано от Chinela; 06-11-07, 13:52.

Коментар

Аaaa Ванка, тези ръкавички са модел 05', но пък са невероятно удобни. Мисля че са най-добрият модел на Thor до момента, не съм пробвал само модела 08'
                      Иво Георгиев
                      Gworkshop

Коментар

Аaaa Ванка, тези ръкавички са модел 05', но пък са невероятно удобни. Мисля че са най-добрият модел на Thor до момента, не съм пробвал само модела 08'
                        На мен лично ракавижи с цена над 100 лв не са ми удобни Сори за оффтопика
                        KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
                          На мен лично ракавижи с цена над 100 лв не са ми удобни Сори за оффтопика
                          Че къде видя тука цена над 100лв?
                          Иво Георгиев
                          Gworkshop

Коментар

Чинел, и брича и тениската са '05
                            И да ти кажа като че ли е най-читавия модел до момента
                            DCRT®

Коментар

Че къде видя тука цена над 100лв?
                              Ми предполагам, че не са толква евтини... все пак тва си е утвърдена марка...
                              KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от lancerpor Преглед на мнение
                                Ами и тези ръкавички са от ДеннисКирк и със доставка и всичко ми излязоха 39лева
                                DCRT®

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X