Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

И аз да се похваля с новият ми тунинг, поне 15 конски сили дигнах.

Коментар

Лепни си и от ония черните и става още + 25 направо

Ти не го ли продаде бе? Или реши първо да го тунинговаш както требе и после...
      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
      A2 (+)

Коментар

Аиде пак
        Прикачени файлове
        Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
        Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
          И аз да се похваля с новият ми тунинг, поне 15 конски сили дигнах.

Бате от къде такива лепенки

Коментар

От днес и аз съм собственик на ризница Драгомир.Сигурно ви е писнало всеки ден да се хваля
            Румен
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от Близнаците; 24-10-07, 18:28.
            Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
            Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Що ли, ми се струва че ,Венци ни се хвали с новата му задна степенка , а не с лепенката. ???Незнам, може аз да греша.
              888131021

Коментар

Първоначално публикуван от GITS Преглед на мнение
                Що ли, ми се струва че ,Венци ни се хвали с новата му задна степенка , а не с лепенката. ???Незнам, може аз да греша.
                Нищо не разбираш от тунинг

Лепенките ги има Влади333, ама да знаете той много яде и пие
                Само като му видиш блога и ти става ясно

Коментар

Днес си купих от Пловдив нова гума Mitass C02, защото нямаше други модели в наличност, и то само задна си купих,че нямаше 21" предна.Следобед я тествах из нивите и много добре се държи.На завоите не мърда като предишната ми Е07 пак на митас .Не е кой знае каква придобивка ама трябваше да се похваля

Снимките са правени с телефона и затова са толкова лоши.Сори
                  YAMAHA WR450F

Коментар

Добър тест си направил. Като гледам калта е била в изобилие
                    А на асвалта как се Държи тази гума Чух че не са от най-меките и носят здравата на асвалт
                    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Несъм я взел за асфалт.Там където карам по асфалт карам бавно и нежно да не износвам грайфера
                      YAMAHA WR450F

Коментар

Вече мога да се похваля със нова риза на XR-а и смея да кажа. че според мен доста добре са се справили хората при които занесох цилиндъра и на пръв поглед доста добре изглежда...
                        Сега остава само сглобяването след събирането на частите и да изгоря един резервуар бензин на спокойни обороти и почвам якото обикаляне след това...
                        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                        [/FONT]________________________________________
                        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                        [/CENTER]
                        [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                          Вече мога да се похваля със нова риза на XR-а и смея да кажа. че според мен доста добре са се справили хората при които занесох цилиндъра и на пръв поглед доста добре изглежда...
                          Сега остава само сглобяването след събирането на частите и да изгоря един резервуар бензин на спокойни обороти и почвам якото обикаляне след това...
                          По магазините за моточасти ли

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                            Кавазаки КЛХ 300 04г
                            Кавазаки КХ 65 04г
                            Опел Астра 94г
                            Мерцедес 124 91г

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                              да се надяваме, че за тази година и до година си дадох дажбата за частите.. сега е редно и да покарам и аз един сезон като хората.. мисля, че 3-тата година вече трябва да е успешна след два неуспешни опита до сега да изкарам 1 свестен сезон От тук нататък се надявам само да понаваксам с материала и поне да настигна възможностите на средно класиращите се в БЕШ като способности
                              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                              [/FONT]________________________________________
                              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                              [/CENTER]
                              [/CENTER]

Коментар

Нова каска, нов късмет пълни баницата с мед А да ми е честита
                                Прикачени файлове
                                KTM Fen

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X