Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Да ти е честита Аирох-ката
    Тази каска е супер
    Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
      Да ти е честита Аирох-ката
      Тази каска е супер
      Да на мен ми хареса, не е скъпа, пък и не ми се дава повече пара... няма смисъл за сега, по-натам по-хубава
      KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
        Да на мен ми хареса, не е скъпа, пък и не ми се дава повече пара... няма смисъл за сега, по-натам по-хубава

За колко е взе ако не е тайна
        Защото до колкото знам е около 180-90 лв
        Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
          За колко е взе ако не е тайна
          Защото до колкото знам е около 180-90 лв
          Поръчах я от moto-zone онлайн магазина, цената й е 170 лв. и доставката ми излезна 8 лв.

P.S Mureto колко струва тая Mitas новата дето си я взел? Днеска обикалях по едни магазини в София се Continental над 200 лв... еби му майката, утре ще ходя по околувръсното ми казаха за един доставчик на Митас, да вида дали има гуми за мотори и така. В на Плиска магазина не са останали 17-ки.! Нямам думи!
          KTM Fen

Коментар

Ето как изглежда и цилиндъра със чисто новата риза !
            Виждат се и следите от хонинга дори...
            ----
            Сега вече имам в наличност всички части и трябва само да сглоби само да отстраня един проблем със сегментите и буталото и се заемам с въпроса
            Прикачени файлове
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [/FONT]________________________________________
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

Понеделник ден за пазар!
              Понеже чух много добри коментари за жилетка драгомир от Crazy job и не само те...

И... докато бях в магазин а харесах и ...

После до ендуро магазина на Пиротска...

Дано се да има пари за глезотиики А честито!
              Прикачени файлове
              KTM Fen

Коментар

• 12
                Последно редактирано от sabin; 31-10-07, 22:48.
                Ендурото и сексът не са шега работа !
                -------------
                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                http://crazy-job.com

Коментар

Понеделник ден за пазар!
                  Понеже чух много добри коментари за жилетка драгомир от Crazy job и не само те...
                  И... докато бях в магазин а харесах и ...
                  После до ендуро магазина на Пиротска...
                  Дано се да има пари за глезотиики А честито!
                  А, моля те задължително дай отзиви за тея ръкавички Драгомир, че нещо съм им хвърлил око отдавна Би ли споделил колко даде за тях? В един сайт ги гледах за към 35 лв някъде ...
                  Hristo Draganov
                  http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

и аз да се похваля..с новата придобивка..кавазаки-кх65!!!!!!!

...страаахотттонааа машинка !!!!!

Коментар

Браво!
                      Да си го кара детето със здраве!

Почвайте с тренировките и догодина в мотокрос шампионата

Коментар

Нова каска, нов късмет пълни баницата с мед А да ми е честита
                        Имам абсолютно същата... Вече е тествана два пъти и за сега е добре! Веднъж при падане върху камък - почти нямаше последствия, втори път от по-нисък клон... даже не намалих или нещо друго макар, че нямам очила! За сега мисля да не я тествам повече!

Коментар

Аз пък съм имал такива ръкавички и бях супер доволен докато не ми тафиха едната, гадовете. Наистина ако не си си ги избрал добър размер карбона отгоре ръби доста, но ако са ти точен номер са доста удобни.

П.С. В момента в магазина на SCOOT (лозенец 6, scoot.bg ) имаме 3 модела доста удобни за ендуро, аз си купих от едните.

1. O'NEAL - без особена защита, тънки са и не са добри сигурно за този студен сезон, но са най-удобните ръкавици, които някога съм пробвал. има размери, зелени, сини. 39 лева.

2. Motocross Enduro - куче марка сигурно, аз от тях си взех. Протекция има, малко по-дебели от предишните, но пак доста тънки, доволен съм. Повърхността от долу става малко гадна такава след време, но не се късат.- крещящо зелено тип кавазаки, жълти, сини. Има само по бройка от цвят вече. 60 лв.

3. SCOTT - Оригинални! Най-красивите ръкавици, които съм виждал. Перфектна материя. Отдолу са с нещо много яко мяжду гума и кожа и нямат късане. Карбонови протектори на кокалчетата и отстрани на ръката. Черни и чисто бели. 80 лв.

Плс, не го разбирайте като реклама, просто заговорихме за ръкавици и искам да ви светна за офертата преди да са свършили.

МОДЕРАТОР: Съобщението е възстановено тъй като не виждам нищо лошо да разберем къде какво има, + това ръкавиците на скот са наистина мнооого яки!
                          Последно редактирано от sabin; 31-10-07, 22:44.
                          [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                            И аз си купих екип от щатите, получих го днес но май само ще гледам телевизия с него. O,neal 2007.Ботуши, каска, ръкавици, клин и фанелка. Излиза много евтино когато взимаш всичко накуп. Имам и стария от 2005 и мисля да го продам.

http://www.btosports.com/Merchant2/g...ment-PGJBH.jpg
                            как го купи от щатите там ли ходи или през нета.
                            Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                              А, моля те задължително дай отзиви за тея ръкавички Драгомир, че нещо съм им хвърлил око отдавна Би ли споделил колко даде за тях? В един сайт ги гледах за към 35 лв някъде ...
                              Ми... ракавичките са XL размер, малко ми бяха малки, понеже не ми е много малка ръката, но се отпуснаха и са ми удобни. Еластични са, с карбон на кокълчетата, струват 35 лв. и според мен си заслужават цената
                              KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнение
                                как го купи от щатите там ли ходи или през нета.
                                Ами през интернет, за повече подробности ми звъни на 0888 255669 Иван, а и този който визираш вече е в запаса сега имам нов на THOR - 2008

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X