Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Първоначално публикуван от niki_4 Преглед на мнение
    Доиде и моя ред да се похваля,с новия ми мотор КX 250 .Групата на двутактовите се подновява отново

Честито за машината...със здраве да си я караш!

Коментар

Доиде и моя ред да се похваля,с новия ми мотор КX 250 .Групата на двутактовите се подновява отново
      Браво НИКИ и честито, ти май имаш връзки със снежанка А Щото иначе дядо коледа нямаше така да те изненада Супер аиде сега впечатления от разликата със CR-a. Знам, че хонда ти е на сърцето ама нищо по натам.

Коментар

Благодаря ви за пожеланията! Наистина и аз много се кефя и оште не сам го тествал като трябва ,но от парви впечатления спрямо хондата е по удобен за каране,тайкато е по свит в резервоа и ми е като 125 мейду краката,усешта се лекотата .По нататак като го тествам подобавшто ште дам по подробни впе4атления

Коментар

Честито и от мен
          KTM Fen

Коментар

Браво бе Ники!
            Честито! Със здраве да го караш.

Много хубав цвят
            2010 CRF 250 R

Коментар

KAWASAKI FOREVER!!! . Честито Ники. Със здраве да го караш. Айде и нали знаеш какво съм ти обещал за KAWASAKI
              Иво Георгиев
              Gworkshop

Коментар

Ники, мама ми каза само с тебе да си играя

Машинката е страхотна! Честито
                DCRT®

Коментар

ооо и аз искам един такъв КХ я кажи какви парици е и коя година. Пу пу пу да не ти на уруки
                  [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=Red]ЕНДУРО ВАРНА[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

еееехххх ако ви чуят спонсорите от chevy trucks ще вземат да ви подарят едно кави да си го уркате тука

Ива идвай към Севлиево, голяма игра ще падне
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Да се похваля, Дядо Коледа ми донесе предсрочно един отдавна мечтан атрибут - женска ризница за мото крос. Много удобна работа били това женските атрибути, с онази драгомирка изглеждах като баба Тонка на младини А да не говориме, че за жегите такава кора си е незаменима. Ризницата каквато и да е, си спарва сериозно.

Освен на дядо Коледа, искам да благодаря сърдечно и на Goblin&со!

ПС: Краси, намери ми играчка и веднага паля към Севлиево
                      Прикачени файлове
                      DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                        Да се похваля, Дядо Коледа ми донесе предсрочно един отдавна мечтан атрибут - женска ризница за мото крос. Много удобна работа били това женските атрибути, с онази драгомирка изглеждах като баба Тонка на младини А да не говориме, че за жегите такава кора си е незаменима. Ризницата каквато и да е, си спарва сериозно.

Освен на дядо Коледа, искам да благодаря сърдечно и на Goblin&со!

ПС: Краси, намери ми играчка и веднага паля към Севлиево
                        Да снабдите и Денка стакова нещо щото то така не може.Те не са ли по размери там L . XL и др

Коментар

В магазина има още един брой На моята размер не виждам, но на Денка ще й е таман
                          DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                            Дядо Коледа ми донесе предсрочно един отдавна мечтан атрибут - .....
                            Ха да ти е честит атрибута, а скоро и на играчка да случиш

Коментар

И при мене намина дядо Коледа по рано и ми донесе това :
                              Прикачени файлове
                              Кавазаки КЛХ 300 04г
                              Кавазаки КХ 65 04г
                              Опел Астра 94г
                              Мерцедес 124 91г

Коментар

Ааа Иве честито.Със здраве да си го ползваш, ама дано не ти се налага де.От доста време май искаше такова.Само за протекцията по лактите помисли

Светльо KLX честито и на теб за ботушките
                                Иван Маринов
                                Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                                ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X