Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Форумът!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Форумът!

I T-специалисти трябват тука(финансисти и тн..),всички други сме неефективни –така ни обясни шефа наскоро положението на всички работници в фирмата

Коментар

Стига сте унивали,дъждът ще спре и започваме да караме,всички почваме да весим носове когато не сме карали,като онази приказка,карай не си ти когато не си карал.Аха чакайте да ви разправям,в неделя малко просветна дъждът спря,не можахме да се организираме и за купон защото всеки беше препил от Никулденската трапеза,та остана време за малко каране.Навсякъде мокро,подгизнало,реките препълнени,стана си мини хард ендуро в подножието на балкана,врътнахме 20 км ама беше много кеф.

Коментар

За мен качването на снимките е проблема.Вечер като се прибера от работа кое по напред,жената ли,децата ли или да отделя четири часа да кача трийсетина снимки.И докато ги кача,умрем от нерви за да обясня къде съм бил.Поздрави.

Коментар

Качването се прецака при инсталирането на новия софт на форума. Нямаме лек. Не сте единствени недоволни, адски дразнещо е, отделно че реже качеството на снимките.

За мен най-безболезния начин при повече снимки е писане на целия текст на съобщението заедно с връзките към снимките в обикновен текстов редактор, и после публикуване.

За целта трябва снимките да са качени някъде в нета. Повечето тук имат профили на форумното фтп, ако нямате питайте Венци - не знам имаме ли го още или не.

1) Като се качат снимките на фтп-то, отварянето им в "интернет вид" е много просто. Ето какво представлява връзка към снимка:

http://htftp.offroad-bulgaria.com/по...