Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чат, спам, спорове и препирни в раздел Карлово ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Чат, спам, спорове и препирни в раздел Карлово ендуро

Добро утро,балкана не се вижда от мъгла но не вали,на Емо Чолаков повече няма да му вярвам.Чакай да видим може да се оправи работата.

Коментар

Заваля,ама все си мисля че дъжда дойде от Сопот

Коментар

10и30 мотокрос писта Васил Левски,който желае да заповяда.

Коментар

Аз го пратих да намокри трасето, че тръгвам. Ти го натири към Митиризово . Аз тръгвам.......
          Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
          0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
            Заваля,ама все си мисля че дъжда дойде от Сопот
            Всички беди идват от там ....... Аз преди малко станах и като гледам съм закъснял вече . За първи път тц,тц,тц....

Коментар

Около 8 и половина росеше но щом бяхме решили, че тогава излизаме значи времето няма да ни попречи...
              Тук на моменти още преросяваше
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SL554227.jpg
Прегледи:1
Размер:209.1 КБ
ID:5399199
              На Чивира облачно с вятър и беше доста студено

Име:SL554235.jpg
Размер:127.6 КБ
ID:5399197
              И след това вече пекна слънце пак се сетихме че е лято

Име:SL554244.jpg
Размер:187.4 КБ
ID:5399196

Име:рф.jpg
Размер:229.3 КБ
ID:5399198

Име:SL554277.jpg
Размер:131.1 КБ
ID:5399200
              Some call it a hobby, we call it a way of life!
              Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Опа върнахме се,времето днес по Стара Планина беше не харашо,имаше зверска мъгла беше минус 3 градуса и ни валя сняг.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                  Опа върнахме се,времето днес по Стара Планина беше не харашо,имаше зверска мъгла беше минус 3 градуса и ни валя сняг.

Ай намали малко с градусите и снега Блек хол ми каза че ви е намокрел малко дъжд.
                  МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                    Ай намали малко с градусите и снега Блек хол ми каза че ви е намокрел малко дъжд.
                    Ето де.
                    http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&...azs6tqu5TRcG-w
                    По прогноза вчера го даваха -3,бях без ръкавици и ръцете ми замръзнаха,а каската въобще не ми слезе от главата,а каза ли ти как се разпокъсахме в мъглата и едвам се намерихме.

Коментар

Понеже в Карлово има традиционен есенен панаир,то повече прилича на цигански битак,е има виенско колело и гондола разни други детски забавления,затова един поздрав от времената на истинските панаири.

Коментар

Стягайте се че през почивните дни се очертава каране,на гости ще дойдат две групи,от Севлиево и от Полша,най вероятно ще гъмжи от мотоциклети КТМ,повече ще се набляга на по леко Ендуро с леки изключения,всеки който си мисли че е достатъчно подготвен може да заповяда,маршрута ще бъде съобразен с метеорологичните условия.

Коментар

Гледам че няма много желаещи за каране,то май ще започна и аз да си мълча кога ще се кара,и да разгласявам май файда няма,ама хайде може после някой да каже че не се обаждаме,както и да е,за сега е уговорено само мястото от което ще се тръгва,Лукойл-Сопот,когато се реши точния час на тръгване и дали събота или неделя ще ви съобщя.

Коментар

Къде ще се кара Стара планина или Средна гора
                            Some call it a hobby, we call it a way of life!
                            Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Първоначално публикуван от vatko Преглед на мнение
                              Къде ще се кара Стара планина или Средна гора
                              Стара планина е приоритет,стига да позволи времето,иначе Средна гора.

Коментар

Така уточни се и часът на тръгване,утре в 10ч на Лукойл-Сопот,къде ще се кара зависи от времето,на място ще се решава.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X