Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Чат, спам, спорове и препирни в раздел Карлово ендуро
Свий
X
-
От: Чат, спам, спорове и препирни в раздел Карлово ендуро
Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеДнес в 9 часа ще се проведе курс квалификация по Екстремно Ендуро,ако има желаещи да заповядат.Когато няма друг изход- използвай централния вход!
Коментар
-
Днес който дойде да покараме никога няма да го забрави,получи се нещо уникално и може би номер 1 за тази година,ще пусна за сега една снимка,и ако сте послушни и си изяждате сутрин попарката ще има и репортажче,малее ами когато се промият снимките от дългите,абе въобще не ми се мисли,никъде по света няма да видите такива кадри,че дори и от най трудните Ендуро състезания,когато се прибрах бях като разглобен,но вече след 2л бира съм готов за нови подвизи.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнениеЕй, Животе, издаде убавия маршрут на чужденците......ся ще стане един трафик по него....
Ти остави ами май се очертава да сме на първа страница на доста лъскаво Полско списание,яд ме е само че не успях да се запозная на живо със Тади Блазусиак,наложил му се някакъв ангажимент и не можа да присъства..Последно редактирано от hristo jivota; 29-04-12, 22:07.
Коментар
-
Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение....гарата е наводнена и малко е отнесен баласта на жп.линията...
Е щом не е сериозно е добре,а за гарата и баласта на жп. линията да му мислят железничарите!
Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 08-05-12, 20:05.Не е важно какво караш, а как го караш !
Коментар
-
Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеДъбене е наводнено много сериозно,причината е прелял язовир Сопот,същата е и причината за отнесената жп.линия.МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ0888984256
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар