Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Чат, спам, спорове и препирни в раздел Карлово ендуро

Свий

X
- 

От: Чат, спам, спорове и препирни в раздел Карлово ендуро

Виждал съм я тази сцена,на ДРЗ и КЛХ,гадна работа,затова държа моите мотори да са максимално опростени,без никакви глезотии като стартери защото до нищо добро не водят.Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеЕй животе къде си бре?Ела да ти покажа как се дроби звезда,не като тебе.Гледай какво си направих моята на Доминатора.А виновника е този болт който се е развил и паднал от маховика.
 Коментар
- 

Преди време свалях бендикаса да му сменя разтегнатата пружина, на безконечния лагер и после не сложих осигурител за резби ей това стана!Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеВиждал съм я тази сцена,на ДРЗ и КЛХ,гадна работа,затова държа моите мотори да са максимално опростени,без никакви глезотии като стартери защото до нищо добро не водят.HONDA DOMINATOR 650
 ОРЕЛ ASTRA
 РСПБЗН-Приморско
 Коментар
- 

Японските дрънчилки са такива и с осигурител за резби пак ще е така,не са си измислили свободните съчинения,аз затова очите започнаха да ми гледат към Европейски мотори.Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеПреди време свалях бендикаса да му сменя разтегнатата пружина, на безконечния лагер и после не сложих осигурител за резби ей това стана!
 Коментар
- 

Еееее,шит недей така,сузаната ти е в кръвта,просто болтовете ги стегна ей така като на майтап,а там си има правила,къде гледаш към КТМ?Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеЯпонските дрънчилки са такива и с осигурител за резби пак ще е така,не са си измислили свободните съчинения,аз затова очите започнаха да ми гледат към Европейски мотори.HONDA DOMINATOR 650
 ОРЕЛ ASTRA
 РСПБЗН-Приморско
 Коментар
- 

Жапонски дрънчилкиПървоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеЯпонските дрънчилки са такива и с осигурител за резби пак ще е така,не са си измислили свободните съчинения......  Благодаря за хубавото определение!! Благодаря за хубавото определение!!
 Но на мойта жапонска дрънчилка тези болтове са зачеканени..сигурно не са познавали тогаз Локтите-то, все пак маторчето е на преклонна възраст, та са ползвали все още стара технология.Gnome Rhone AX2 800 1938
 Yamaha XT600Z 1VJ 1986
 Husqvarna Te 510 1989
 Argvmentvm ad novitatem
 Коментар
- 

Ами гледам няма нищо,само си фантазирам,мечтая си за ЕХС 300,вярно е че Сузуки са ми слабост но има само един модел който може да ми пасне но се открива само на луната,ДР 350Р харесвам и РМЗ 250 но той пък става само за каране по ливадите където няма тръпка,и още от Японските машини ХР 400 ми приляга и до тук ми свършва избора.Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениекъде гледаш към КТМ
 Коментар
- 

Стягайте се че ще има репортаж от моята любима дисциплина Екстремно Ендуро,ето една снимка да добиете представа,а кой е върхът оставам на вас да кажете,но понеже знам че никой няма да познае и да не си затормозявате мозъците давам жокер,жълто на цвят.

Коментар
- 

Пускай репортажа че чакаме. Ай и аз да се разпиша с една снимка от днешната разходка.  
 Some call it a hobby, we call it a way of life!
 Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш! 
 Коментар
- 

Охоооооооо че той е готов и качен преди една седмица,в темата,По Старопланинските пътеки.Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеАйде бре Животе къде е репортажа?
 Коментар
- 

Да е лек, да е лек, колко да е лекПървоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеУтре се очертава каране ако е благоприятно времето,засега сме трима,маршрута е среден но клони повече към лек,ако има желаещи да пишат. .  Той  да  не е  жена  та  да  е  лек .  Той  да  не е  жена  та  да  е  лек . Не  знам, ама  аз от лани  нося в  торбата   един павур с люта анасонлийка дето иска се разреди с   вода  от  Калайлъ тас. . Не  знам, ама  аз от лани  нося в  торбата   един павур с люта анасонлийка дето иска се разреди с   вода  от  Калайлъ тас. Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно! Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
 0894328706
 Коментар
- 

Ако е от оная където я пихме с лед на Хайдушкото кладенче направо гледай да не го забравиш.Утре в 8ч контрола,тря се разберем с нашия гост в колко ще тръгнем да не го сбъркаме нещо и него че не му е малко пътя.Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнениеНе знам, ама аз от лани нося в торбата един павур с люта анасонлийка дето иска се разреди с вода от Калайлъ тас. 
 Коментар
- 

Не знам ние кой ще объркаме но времето нас ще ни обърка (rain), Тук вали като по Елин Пелин, а намислената дестинация не е от лесно достъпните в мокро време. Да не кажа голяма приказка, ама в горната част на височинния профил дъжда може да е в твърдо състояние Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно! Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
 0894328706
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар