Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чат, спам, спорове и препирни в раздел Карлово ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Чат, спам, спорове и препирни в раздел Карлово ендуро

Еййй, а някога в добрите стари времена тук си пишехме за мотори...........
    Майната им на управниците - ще им свърши мандата.
    Майната му на скапания живот - и той ще свърши все някога../ я пък аз.../
    Тази седмица/събота и неделя/ се заформя междуобластно/ не може всяка седмица да има международно/ каране на територията на Национален Парк Средна Гора/ НПСР/. Може абвиатурата да не е още актуална но на там вървят нещата щом горските са започнали да спират след Каравеловската поляна и Янкин мост и да искат бележки разрешаващи предвижването през горския фонд.
    Та ..каня всички желаещи да покараме заедно с габровци в района между Хисаря, Старосел, Копривщица и Каравелово, като карането ше се извърши под наслов "Да изчистим гората от БОКЛУЦИ"
    Вечерта ще се направи разбор на занятието в ресторанта на к-с Бяло камъне.
    За вашето добро настроение е възможно да се погрижи пневматично-вокален състав Yaha Yamaha & XR, но само при наличие на достатъчно количество ноти.
    Присъствието се уточнява на място към 11 часа в събота без предварително записване и във всеки последващ натам момент в движение.
    Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
    0894328706

Коментар

Taм сме,моя убавец ще вземе и кавала.Да видим за какво давах пари толкова години.
      Пък и такива неща не са ни чужди:http://vbox7.com/play:ea68036d
      Последно редактирано от Петьо Джартов; 11-05-12, 12:28.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнение
        Еййй, а някога в добрите стари времена тук си пишехме за мотори...........
        Майната им на управниците - ще им свърши мандата.
        Майната му на скапания живот - и той ще свърши все някога../ я пък аз.../
        Тази седмица/събота и неделя/ се заформя междуобластно/ не може всяка седмица да има международно/ каране на територията на Национален Парк Средна Гора/ НПСР/. Може абвиатурата да не е още актуална но на там вървят нещата щом горските са започнали да спират след Каравеловската поляна и Янкин мост и да искат бележки разрешаващи предвижването през горския фонд.
        Та ..каня всички желаещи да покараме заедно с габровци в района между Хисаря, Старосел, Копривщица и Каравелово, като карането ше се извърши под наслов "Да изчистим гората от БОКЛУЦИ"
        Вечерта ще се направи разбор на занятието в ресторанта на к-с Бяло камъне.
        За вашето добро настроение е възможно да се погрижи пневматично-вокален състав Yaha Yamaha & XR, но само при наличие на достатъчно количество ноти.
        Присъствието се уточнява на място към 11 часа в събота без предварително записване и във всеки последващ натам момент в движение.
        Горските извън този район може просто да го издухат лекинко.
        http://www.cross.bg/1296766
        Защо не правеха проверки преди Гробаря и разни други боклуци да изсекат гората.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
          Жоре поздрав:
          Ето още една песен на същата тема от малкото (да не казвам единствения) ТВ водещ който казва за управляващите това което мисли.

А относно средна гора - ами те си направиха парите и сега вече решиха да направят ходенето с разрешение от горския и въпреки това те пак ще си изсичат когато решат. И да попитам как ще ме спре горския в гората ако съм без бележка.
          Some call it a hobby, we call it a way of life!
          Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Много заспали хора бре,я малко да оплакнете окото.
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:308339_273324692708428_268873349820229_805058_1512491860_n.jpg
Прегледи:1
Размер:96.9 КБ
ID:5375184
            Тази кака ще кара в неделя на мотокроса в Левски,в клас 85 кубика,все още не се научила да кара в по голям клас та си търси учители.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
              Много заспали хора бре,я малко да оплакнете окото.
              [ATTACH=CONFIG]452489[/ATTACH]
              Тази кака ще кара в неделя на мотокроса в Левски,в клас 85 кубика,все още не се научила да кара в по голям клас та си търси учители.
              Това е двутактов вибратор за подготовка на истинското "каране"
              Когато няма друг изход- използвай централния вход!

Коментар

И аз така мисля Светльо.

Коментар

Честит празник, мотористи! Че и двоен при това! Че даже и троен - не вали/поне за сега/
                  Айде по конете и да пообиколим гората както къпана и чистичка...
                  Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                  0894328706

Коментар

Гледам че тотално спря да се кара а също и да се пише,значи работата е станала доста сериозна,един месец дъжд,всички пътеки са подгизнали и нямат каране и понеже без планина не мога да живея се отдадох на другата ми голяма страст туризъм,за да не правя по няколко репортажа защото си губи ефекта ще ви пусна линк на оригиналната статия на едно страхотно изживяване в природата.
                    http://planina.e-psylon.net/viewtopi...asc&highlight=

Коментар

Една лека задачка-закачка за Христо живота
                      Къде е това?
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01145.jpg
Прегледи:1
Размер:152.7 КБ
ID:5384359
                      HONDA DOMINATOR 650
                      ОРЕЛ ASTRA
                      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Майтап си правиш а,това е родният град на Васил Левски и Христо Живота,а балкана пее хайдушки песни.Да не си идвал да си купуваш някакво превозно средство,гледам че си бил до автосалона.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                          Майтап си правиш а,това е родният град на Васил Левски и Христо Живота,а балкана пее хайдушки песни.Да не си идвал да си купуваш някакво превозно средство,гледам че си бил до автосалона.
                          Да,днес бях в Карлово.Търсихме си бус за фирмата ма шефа не можа да си хареса.Първо се спряхме още на влизане където има и от двете страни автокъщи.Ма на мен повечето време главата ми все на горе към баира.
                          И си викам.
                          -Голям чукар ве,живота как се катери с козела тука?
                          HONDA DOMINATOR 650
                          ОРЕЛ ASTRA
                          РСПБЗН-Приморско

Коментар

А мен питаш ли ме как ми е че и двете бузи на лицето са ми изгорели от слънцето в гледане към балкана,сутрин ме пече от изток а следобед от запад,планината наистина си е доста внушителна но не остана пътека която да не е карана с мотор,така както си снимал напред са три от сериозните пътеки,с мотора се качвам до където се белее снега,от там нагоре е магистрала.

Коментар

Браво,наистина е внушителна планината!Старо куче си ти!Като гледах на доста места се белее,бая преспи ще са били,щом още са там.Страхотна природа страхотно място!Бил съм в Карлово и Сопот на почивка един път,и след днес се замислям дали да не отпера един уикент отново лятото.
                              HONDA DOMINATOR 650
                              ОРЕЛ ASTRA
                              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Всичките маршрути са снимани и описани,миналата и по миналата година можеха да се заделят повече пари за каране и балкана се кръстоса надлъж и на шир,от един месец не съм излизал в балкана с мотор,средствата намаляха зверски,но и на това се намери решение,пак съм нагоре само че пеш,и пак продължавам да правя репортажи за планината обаче ги пускам в Планинарския форум.
                                А ето го снега от близо.
                                http://prikachi.com/images/193/4851193t.jpg
                                Последно редактирано от hristo jivota; 18-06-12, 19:57.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X