Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Чат, спам, спорове и препирни в раздел Карлово ендуро
Свий
X
-
От: Чат, спам, спорове и препирни в раздел Карлово ендуро
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеЕй животе къде си бре?Ела да ти покажа как се дроби звезда,не като тебе.Гледай какво си направих моята на Доминатора.А виновника е този болт който се е развил и паднал от маховика.
Коментар
-
Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеВиждал съм я тази сцена,на ДРЗ и КЛХ,гадна работа,затова държа моите мотори да са максимално опростени,без никакви глезотии като стартери защото до нищо добро не водят.HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеПреди време свалях бендикаса да му сменя разтегнатата пружина, на безконечния лагер и после не сложих осигурител за резби ей това стана!
Коментар
-
Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеЯпонските дрънчилки са такива и с осигурител за резби пак ще е така,не са си измислили свободните съчинения,аз затова очите започнаха да ми гледат към Европейски мотори.HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеЯпонските дрънчилки са такива и с осигурител за резби пак ще е така,не са си измислили свободните съчинения......Благодаря за хубавото определение!!
Но на мойта жапонска дрънчилка тези болтове са зачеканени..сигурно не са познавали тогаз Локтите-то, все пак маторчето е на преклонна възраст, та са ползвали все още стара технология.Gnome Rhone AX2 800 1938
Yamaha XT600Z 1VJ 1986
Husqvarna Te 510 1989
Argvmentvm ad novitatem
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениекъде гледаш към КТМ
Коментар
-
Стягайте се че ще има репортаж от моята любима дисциплина Екстремно Ендуро,ето една снимка да добиете представа,а кой е върхът оставам на вас да кажете,но понеже знам че никой няма да познае и да не си затормозявате мозъците давам жокер,жълто на цвят.
Коментар
-
Пускай репортажа че чакаме. Ай и аз да се разпиша с една снимка от днешната разходка.
Some call it a hobby, we call it a way of life!
Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеАйде бре Животе къде е репортажа?
Коментар
-
Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеУтре се очертава каране ако е благоприятно времето,засега сме трима,маршрута е среден но клони повече към лек,ако има желаещи да пишат.. Той да не е жена та да е лек
. Не знам, ама аз от лани нося в торбата един павур с люта анасонлийка дето иска се разреди с вода от Калайлъ тас.
Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
0894328706
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнениеНе знам, ама аз от лани нося в торбата един павур с люта анасонлийка дето иска се разреди с вода от Калайлъ тас.
Коментар
-
Не знам ние кой ще объркаме но времето нас ще ни обърка (rain), Тук вали като по Елин Пелин, а намислената дестинация не е от лесно достъпните в мокро време. Да не кажа голяма приказка, ама в горната част на височинния профил дъжда може да е в твърдо състояниеИскаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
0894328706
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар