Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чат, спам, спорове и препирни в раздел Карлово ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Чат, спам, спорове и препирни в раздел Карлово ендуро

Ей животе къде си бре?Ела да ти покажа как се дроби звезда,не като тебе.Гледай какво си направих моята на Доминатора.А виновника е този болт който се е развил и паднал от маховика.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01388.jpg
Прегледи:4
Размер:174.4 КБ
ID:5394886Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01393.jpg
Прегледи:4
Размер:217.4 КБ
ID:5394887Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01389.jpg
Прегледи:2
Размер:164.8 КБ
ID:5394888
    Последно редактирано от Ангел Иванов/sereco1/; 26-07-12, 18:37. Причина: допълнение!
    HONDA DOMINATOR 650
    ОРЕЛ ASTRA
    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
      Ей животе къде си бре?Ела да ти покажа как се дроби звезда,не като тебе.Гледай какво си направих моята на Доминатора.А виновника е този болт който се е развил и паднал от маховика.
      Виждал съм я тази сцена,на ДРЗ и КЛХ,гадна работа,затова държа моите мотори да са максимално опростени,без никакви глезотии като стартери защото до нищо добро не водят.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
        Виждал съм я тази сцена,на ДРЗ и КЛХ,гадна работа,затова държа моите мотори да са максимално опростени,без никакви глезотии като стартери защото до нищо добро не водят.
        Преди време свалях бендикаса да му сменя разтегнатата пружина, на безконечния лагер и после не сложих осигурител за резби ей това стана!
        HONDA DOMINATOR 650
        ОРЕЛ ASTRA
        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Преди време свалях бендикаса да му сменя разтегнатата пружина, на безконечния лагер и после не сложих осигурител за резби ей това стана!
          Японските дрънчилки са такива и с осигурител за резби пак ще е така,не са си измислили свободните съчинения,аз затова очите започнаха да ми гледат към Европейски мотори.

Коментар

Японските дрънчилки са такива и с осигурител за резби пак ще е така,не са си измислили свободните съчинения,аз затова очите започнаха да ми гледат към Европейски мотори.
            Еееее,шит недей така,сузаната ти е в кръвта,просто болтовете ги стегна ей така като на майтап,а там си има правила,къде гледаш към КТМ?
            HONDA DOMINATOR 650
            ОРЕЛ ASTRA
            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Японските дрънчилки са такива и с осигурител за резби пак ще е така,не са си измислили свободните съчинения......
              Жапонски дрънчилки Благодаря за хубавото определение!!
              Но на мойта жапонска дрънчилка тези болтове са зачеканени..сигурно не са познавали тогаз Локтите-то, все пак маторчето е на преклонна възраст, та са ползвали все още стара технология.
              Gnome Rhone AX2 800 1938
              Yamaha XT600Z 1VJ 1986
              Husqvarna Te 510 1989
              Argvmentvm ad novitatem

Коментар

къде гледаш към КТМ
                Ами гледам няма нищо,само си фантазирам,мечтая си за ЕХС 300,вярно е че Сузуки са ми слабост но има само един модел който може да ми пасне но се открива само на луната,ДР 350Р харесвам и РМЗ 250 но той пък става само за каране по ливадите където няма тръпка,и още от Японските машини ХР 400 ми приляга и до тук ми свършва избора.

Коментар

Стягайте се че ще има репортаж от моята любима дисциплина Екстремно Ендуро,ето една снимка да добиете представа,а кой е върхът оставам на вас да кажете,но понеже знам че никой няма да познае и да не си затормозявате мозъците давам жокер,жълто на цвят.

Име:5098751N.jpg
Прегледи:2
Размер:81.5 КБ
ID:5396168

Коментар

Пускай репортажа че чакаме. Ай и аз да се разпиша с една снимка от днешната разходка.

Име:SL554170.jpg
Прегледи:1
Размер:338.1 КБ
ID:5396169
                    Some call it a hobby, we call it a way of life!
                    Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Айде бре Животе къде е репортажа?
                      HONDA DOMINATOR 650
                      ОРЕЛ ASTRA
                      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Айде бре Животе къде е репортажа?
                        Охоооооооо че той е готов и качен преди една седмица,в темата,По Старопланинските пътеки.

Коментар

Утре се очертава каране ако е благоприятно времето,засега сме трима,маршрута е среден но клони повече към лек,ако има желаещи да пишат.

Коментар

Утре се очертава каране ако е благоприятно времето,засега сме трима,маршрута е среден но клони повече към лек,ако има желаещи да пишат.
                            Да е лек, да е лек, колко да е лек. Той да не е жена та да е лек. Не знам, ама аз от лани нося в торбата един павур с люта анасонлийка дето иска се разреди с вода от Калайлъ тас.
                            Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                            0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнение
                              Не знам, ама аз от лани нося в торбата един павур с люта анасонлийка дето иска се разреди с вода от Калайлъ тас.
                              Ако е от оная където я пихме с лед на Хайдушкото кладенче направо гледай да не го забравиш.Утре в 8ч контрола,тря се разберем с нашия гост в колко ще тръгнем да не го сбъркаме нещо и него че не му е малко пътя.

Коментар

Не знам ние кой ще объркаме но времето нас ще ни обърка (rain), Тук вали като по Елин Пелин, а намислената дестинация не е от лесно достъпните в мокро време. Да не кажа голяма приказка, ама в горната част на височинния профил дъжда може да е в твърдо състояние
                                Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                                0894328706

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X